Loading...
Találkozásaink pillanatai 2018-08-11T17:14:38+00:00

A Tükröd leszek ~ Találkozásaink pillanatai

Bejárhatod az egész Világot. Találkozhatsz ezeregy tanítással és tanítóval. Mindenki egy tükör lesz Neked. Én az a TÜKRÖD leszek, aki megmutatja a belső Világod. Fedezd fel Önmagad, ismerd meg az Utad.

Mindannyian keressük az Utunkat. Ahogyan nincs két egyforma Életút, nincs két egyforma Ember. Életünk útján Mindannyiunknak megvan a maga mélysége (érzelmi pokla), melyet meg kell járnia. Amikor a legmélyebbre kerülünk, akkor tudjuk meg a legtöbbet Önmagunkról, akkor ébred fel bennünk a Belső Erőnk.

Segítek abban, hogy ráláss az élethelyzetedre, az eddig megtett utadra. Segítek megtalálni az ösvényedet, és megmutatom, hogyan tudsz rajta végigmenni.

☆ Az asztrológia és az asztrozófia segítségével megmutatom a benned lévő erőket, képességeket, valamint azt, hogy ezeket HOGYAN TUDOD a felszínre hozni és a LEGJOBBAN MEGÉLNI.

☆ Tudatosíthatod, hogy az anyagi világban, az emberi kapcsolataidban hogyan tudod jól érezni Magad.

☆ Megismerheted a karmikus munkáid, illetve megmutatom, hogyan tudod átlépni a gátjaidat, hogyan tudod meghozni a döntéseidet.

☆ A csillagok megmutatják, merre tartasz, milyen gyógyító képességeket hoztál magaddal, milyen égi kapcsolataid vannak és mi a spirituális utad.

☆ Feltárjuk az egészségügyi panaszod mögött elrejtett okokat. A kiinduló pont elemzésével, az ott lévő érzelmi traumák feloldásával, a tested is megszabadul a fájdalomtól és gyorsabban regenerálódik.

☆ Lehetőség van arra is hogy lássuk, egy adott időszakban (évben) mire figyelj oda, illetve életed mely területén, milyen típusú lehetőségeket kapsz.

Kérdések, melyekkel megkerestek …

ÖNISMERET

☆ Keresem Önmagam.
☆ Milyen módon tudok Önbizalommal élni?
☆ Hogyan tudok jól tanulni?
☆ Hogyan tudok jól kommunikálni?
☆ Ikerpár vagyunk. Szeretnénk megérteni miért érkeztünk együtt, miben támogatjuk egymást? Mi a külön utunk?

ANYAGI VILÁG

☆ Milyen módon tudok pénzt teremteni?
☆ Milyen módon tudok vállalkozni?
☆ Hogyan tudok érvényesülni?
☆ Milyen módon tudok terveznidöntést hozni?

CSALÁD – PÁRKAPCSOLAT

☆ Rendbe szeretném tenni a kapcsolatomat a családommal (anyuval, apuval, testvérekkel).
☆ Milyen módon tudom kezelni a gyermekeimet?
☆ Hogyan találom meg a boldogságot a párkapcsolatomban?
☆ Ki az ideális társam?
☆ Mi a dolgom a mostani párommal?
☆ Hogyan hatunk egymásra?
☆ Mi a karmikus múltunk?
☆ Miért nem tudjuk elengedni egymást?
☆ Hogyan tudok újrakezdeni?

SPIRITUALITÁS 

☆ Mi a Sorsom?
☆ Mit kell megtanulnom?
☆ Milyen módon tudok fejlődni?
☆ Mi a spirituális utam?
☆ Milyen gyógyító erők vannak Bennem?
☆ Hogyan tudom ezeket felszínre hozni?
☆ Milyen módon tudom felvenni a kapcsolatot az égi segítőimmel és az angyalokkal?

EGÉSZSÉG

☆ Régóta küzdők egészségügyi problémával, de nem tudok kilábalni belőle. Miért?
Mi van ennek hátterében?
☆ Érzem, hogy valamin változtatni kéne, de nem tudom hol kezdjem.

Mi történik a találkozás során?

A találkozásunk kötetlen, baráti jellegű beszélgetés, melyben a Te igényed szerint hatolunk a mélységekbe és minden találkozás célja, hogy hatékony megoldásokkal indulhass tovább.

A találkozásunk során a Te tükröd leszek. Olyan szinten nézünk a tükörbe, amit Te engedsz. Tudd, az igazi változás akkor történik meg, amikor alaposan megnézzük a tükröt és a piszkokat letisztítjuk. Engedd ki nyugodtan a „gőzt”, nálam nincs tabutéma.

A találkozás elején megbeszéljük életed milyen területén szeretnél most fejlődni, megoldásokat találni. … Az első találkozás során pontositjuk mikor születtél meg. Majd jöhet az elemzés, belépünk a Tükörszobádba.

A beszélgetésünk alapja a születési horoszkópod és a születéskori csillagos eged. Ez alapján látom a személyes energiáidat.

A születési horoszkóp alapján megbeszéljük, hogy az adott kérdésben hogyan működsz fizikai szinten és milyen érzelmek mozgatnak.

A csillagképek üzenete elmesélik számodra, hogy itt a földön milyen utat jársz be, milyen irányba szeretnél fejlődni. A Csillagok világa az Égi törvények hordozói, a Szellemi üzenetek közvetítői.

Az energiáid feltárásakor figyelem és átadom Neked a születési számaid energetikai üzenetit is.

A feltárás során sokszor van, hogy egy-egy résznél megállunk, hogy megtaláld a válaszokat a múltadra és a jövő lehetőségeire. A találkozás során mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Utadat akadályozó blokkokat feloldjuk.

A találkozásunk során segítségünkre van mindaz a tudás, melyben elmélyültem:

☆ asztrozófia ☆ asztrológia
☆ karma-asztrológia ☆ orvos-asztrológia
☆ asztro-numerológia
☆ angyali világ üzenetei
☆ energia gyógyászat
☆ szellemgyógyászat
☆ tibeti hangtálak
☆ lélekutazás-meditáció ☆ blokkoldás

A találkozás során ezt a sokrétű tudásanyagot ötvözöm. Mindenkinek azt, amire szüksége van.

Ide kattintva, utánaolvashatsz, hogy eddig milyen utat jártam be.

Amire számíts:

☆ terhek lerakása
☆ megértések
☆ megkönnyebbülés
☆ felszabadulás
☆ feltöltődés
☆ nagyon sok információ 🙂
☆ házi feladat

A találkozásunk során minden olyan információt, ami számodra fontos, azt leírhatod. Hisz ezekben lesznek azok a gondolatok, mellyel most dolgod van. … Ha igényeled, akkor a beszélgetésünkről hangfelvételt is készíthetsz. Ezt magáncélra használd, ne oszt meg senkivel és semmilyen fórumon.

Szeretettel várlak személyesen vagy online találkozás útján.

Esztergomi Gréta
Kapcsolat
Ajánlások ☆ Levelek Tőletek

Találkozásaink pillanataiból … 

 • Minden találkozásunk Szent pillanat.

  Az idő, melyet Nálam töltesz, a Te időd, mely rólad szól. Amikor felkeresel és beszélgetünk, megnyílik az Univerzum is, és azok az égi Segítők, Angyalok, melyek üzenni kívánnak Neked, elhozzák az üzeneteiket. A találkozásunk során olyan üzenetek érkeznek le, melyek a Te Utadhoz adnak segítséget.

  Angyalok Áldásával, … Gretazus

 • A szavak ereje

  A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Hisz oly mélyen eltemetett dolgok Bennünk, hogy még magunk számára sem merjük szavakba ölteni. Ám ha hiszed, ha nem pont itt van a varázslat a kezedben.

  Amikor kimondod a szívedben rejtett dolgaidat, akkor hozod mozgásba az Életed. … A mélységből felszakadó félelmek megremegnek és kikerülnek a testedből, és a mélyen nyugvó vágyak is kiszabadulnak. És innentől már a fizikai síkon kell dolgoznod vele. … A szavak mágikus ereje felszínre hozza, azt amivel most dolgod van.

  Nem egy találkozásunk igazolja vissza, hogy amikor felhívtatok egy-egy Élethelyzet miatt … abban a minőségben a következő napokban nagy energiák és változások indultak el. … Amikor már találkoztunk sokkal tisztábban tudtunk az adott problémáról beszélgetni. … A feladatunk már a kivezető ÚT MEGTALÁLÁSÁRÓL szólt.

  Áldott Utat minden Vándornak, … Gretazus

 • A Lélek kapuja

  Találkozásaink mélysége abban rejlik, hogy ilyenkor a Lélek kapuja nyitva van és minden kimondott vagy belül kifakadó gondolat és érzés, mint egy MAG elültetődik a Lélekbe.

  Egy-egy találkozás során Életed egy-egy szegmensét tesszük Fénybe, legyen az a párkapcsolat, a munka, a gyerekek … stb. Megkeressük a hozzátartozó kulcsaid, hogy új látásmóddal gazdagodva elindulhass az Utadon.

  Az, hogy az útravalóul elhintett Magok mikor fognak megfoganni, kibomlani és szárba szökkenni, az mindenkinél más folyamatban történik. … Van, hogy valaki 2 hét után visszajelez, hogy köszöni elindult az úton, van, aki 2 hónap vagy fél év után indul el. … Ne aggódj. Soha nincs kárba veszett pillanat. Minden akkor következik be, amikor megértél rá.

  Felszabadító szárnyba szökkenést minden Vándornak, … Gretazus

 • Magvetés pillanatai

  Találkozásaink során már többen megkérdeztétek Tőlem, hogy akkor mikor mondom el, hogy mi az, ami rossz benne, illetve milyen hibái vannak. … Jelzem, Tőlem negatív dolgot nem hallhatsz.

  Hitem, hogy nem lehúzni és lerombolni kell egymást, hanem építeni. Ezért a találkozásaink során a horoszkóp elemzése során, azt mesélem el, hogy mindaz, ami Benned van, hogyan tudod előcsalogatni, hogyan tudod a legjobban megélni. Megbeszéljük, mire figyelj oda, hol kell résen lenned. … Hisz, minden elhangzott szó, olyan, mint egy Mag. A Lélekbe hullik és az a dolga, hogy amikor megérsz rá, az kihajtson Benned.

  A Csillagok energiája ott rezegnek Benned is, … Gretazus

 • A Te választásod

  Fontos feladatnak érzem, hogy a találkozásaink során kigyomláljam azokat a hozott kijelentéseket, melyekkel megérkeztek hozzám. … Így szokott kezdődni: „Azt mondta a jósnő … „; „Azt mondta az asztrológus, … „; „Azt mondta az orvos, … „ stb. … Az ilyen tudatalatti programozások azért veszélyesek, mert olyan magokat ültetnek el benned, amely utána keresi a megvalósulás útját.

  A Sorsunknak vannak előre megírt találkozásai, de hogy azt hogyan éljük meg az a szabad akaratunk része. … Nincs megírva, hogy egy kapcsolatban hogyan érezz, hogyan éld meg. Ez a TE VÁLASZTÁSOD, azáltal, hogy hogyan éled meg a mindennapokat. … A Jelenedben meglévő helyzetek a MÚLTAD következményei, és ahogyan most ÉLSZ, az lesz a JÖVŐD magja.

  Minden belőled fakad, … Gretazus

 • Üzenet a Lelkednek

  Senki sem ítélkezhet, senki felett! … Életünk minden pillanatában az adott tapasztalataink és tudásunk tükrében élünk és hozzuk meg a döntéseinket. … Amikor eljutunk egy segítőhöz, az a helyes, ha segítenek megérteni és feldolgozni a múltat és megmutatják, hogy milyen irányban fejlődjünk.

  Elfogadom és tisztelem az Életed, … Gretazus

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.