Loading...
Spirituális képességek 2018-12-06T15:00:17+00:00

Ó, van valami, amit érzek ~ A Te égi kapud.

☆ Amikor odafigyelsz a megérzéseidre,
☆ amikor felfigyelsz a bevillanó gondolataidra,
☆ amikor rácsodálkozol a váratlan találkozásokra,
akkor működik Benned a belső csatornád és fogod az égi Világ üzeneteit.

Mindenkiben ott van a BELSŐ HANG, mely megsúgja, hogy egy adott helyzetben mire figyeljen.

A kérdés, hogy mennyire hallgatunk ezekre.

Halottad már azt a mondást, hogy „A gyermekeket Isten 7 évig hordozza a tenyerén”. Így is van. A gyermekként még ösztönösen működtetjük a megérzéseinket. Ezek mentén nyílik meg számunkra a Világ.

Aztán jönnek a külső behatások, a tiltó vagy lekezelő mondatok: „Ugyan már, csak képzeled.” … ☆ … „Áh, butaság amit mondasz.” … ☆ … „Csak nem gondolod, hogy, …” … És szép lassan elhessegetjük a megérzéseinket.

Azok, akik megőrzik a kapcsolatot a belső Világukkal, azok több békességet és harmóniát vesznek észre a Világban. Jobban fel tudnak oldódni a természetben, érzelmesebbek az emberi kapcsolataikban.

Azok, akik elvesztik a kapcsolatot a belső Világukkal, azok számára fontosabb a fizikai valóságban elért sikerek. Sokszor erőből akarják megoldani a dolgokat.

Figyelem: Itt a Földi életünkben egyaránt fontos, hogy az anyagi Világban jól érezzük Magunkat, sikereket éljünk meg, de ugyanilyen fontos, hogy lássuk meg a Világ rejtett oldalát is. Vegyük észre, hogy a belső Világunk és a környezetünk egymással szimbiózisban van, hatnak egymásra.

Amikor mindezt felismerjük, és a mindennapjainkban figyelünk a megérzéseinkre, a váratlan gondolatainkra és találkozásainkra, akkor az égi kapcsolat új szintjére léphetünk. Itt az idő, hogy tudatosan is használjuk az égi energiákat, működtessük az égi csatornánkat.

Az égi kapu Mindenkinek nyitva áll.

Amikor Találkozunk …

Találkozásunk során megismerheted, hogy a belső erőid hogyan kapcsolódnak az ÉGI ENERGIÁKHOZ.

A születéskori csillagos égboltod hordozza azokat az minőségeket, melyek megmutatják, hogy az Univerzum energiáival milyen kapcsolatban vagy. Megismerheted ezen égi csatornákat milyen módon tudod a mindennapokban megnyitni.

A születési horoszkópod tükrében megbeszéljük, hogyan tudod a hétköznapok világában a ENERGETIKAI HÁLÓDAT tisztítani és feltölteni. 

Lehetőség van arra, hogy az ENERGETIKAI RENDSZEREDET (meridiánok, csakrák, aura, fénytestek) és a SPIRITUÁLIS ENERGIASZÁLAIDAT megtisztítsuk és harmonizáljuk.

A csillagok energiáin keresztül megtudhatod milyen GYÓGYÍTÓ energiákkal, képességekkel rendelkezel. Mi az, amiben Te is gyógyulni érkeztél,
és mi az, ami révén Te is tudsz másoknak segíteni.

Megbeszéljük, hogy MIRE FIGYELJ ODA a Spirituális Úton :

☆ … Miről ismered fel a tiszta segítőt?
☆ … Hogyan veszed észre, hogy Másoknak is segíteni tudsz?

Te is hordozod magadban a tiszta Fényt.
A dolgod, hogy ezt ápold és használd Magad és Mások számára is.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.