Loading...
Sorsfeladat, Életküldetés 2018-12-06T14:58:11+00:00

Hol vagyok most? ~ Merre van az Utam?

Minden találkozás tanít.

Amikor jól érzed Magad a „bőrödben”, akkor a helyeden vagy.  Repülünk, szárnyalunk és meglátjuk Önmagunkban is a rejtett csodáinkat. Elcsodálkozunk azon, hogy ezek is Mi Vagyunk.

Amikor azt érzed, hogy nehéz a helyzet, de nem adom fel, akkor tanulod a legtöbbet. Ilyenkor több időt szánunk arra, hogy mindaz, amit átélünk, az mélyen beépüljön. Ekkor tanul a legtöbbet a Lélek.

Amikor azt érzed, hogy itt már nincs dolgom, akkor értél el egy fordulóponthoz.

Mindannyiunk Életében van egy meghatározó Élmény, mely révén rácsodálkozunk az Életünkre, az Életre.

Megszólal bennünk egy belső hang: MIÉRT? Itt már nem a fizikai síkon keressük a választ, hanem a Lelkünkben.

Itt lépünk át egy új ÚTRA:

☆ Keressük Életünk összefüggéseit.
☆ Szeretnénk megérteni a Sorsunk fonalát.
☆ Szeretnénk tudatosan haladni Életünk útján.

Hogy, ki, mikor ESZMÉL FEL, az függ az érettségétől, és persze benne van a Sorsának a küldetésében is.

Minden Út oda vezet, ahol lenned kell.

Amikor Találkozunk …

A találkozás része a születési időpontod pontosítása, azaz annak a pillanatnak feltárása, hogy mikor vágták el a köldökzsinórt. Ez a sorsod megvalósításának kezdő pillanata. Ezeket születési energiákat vizsgáljuk meg a születési horoszkópon és a születéskori csillagos égbolton keresztül.

Megmutatom Életed ALAPJAITMilyen erők mentén tudsz kiteljesedni. Mi a dolgod a Világban. Milyen erőket hoztál az előző életedből. Mit tanulsz, miben kell fejlődnöd a Jelen Életedben.

A neved és a születési adataid alapján feltárjuk sorsod ÚTJELZŐITa generációs és személyes küldetésed, az egyéni képességeidet.

A születéskori csillagod égboltodra feltekintve megismerheted Életed tudattalan MOZGATÓRUGÓIT: azokat a minőségeket, melyeket szeretnél a jelen földi Életedben elérni. … Megtekintheted a Te személyes vezérlő csillagodat, mely megmutatja, mi végre érkeztél a Földre.

Felismerheted, hogy az Életedben milyen helyzetekben vagy „sérülékeny”, és milyen pontokon tudsz „kiteljesedni”. Megbeszéljük, hogy milyen helyzetekben figyelj a belső Világodra. Hol, miben találkozhatsz a múlt Életek LECKÉIVEL. Találkozásunk során megértheted, hogy ezen leckékben, mi a FEJLŐDÉSED kulcsa.

Legyen Áldás az Életutadon.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.