Loading...
Tudás Tárogató 2019-08-02T10:34:37+00:00

Szellem és Lélek hídja ~ Tudás Tárogató a Csillag Szigeten

A Csillag Szigeten lehetőséged van mélyebb szintű megértésekre. 

Bejárjuk a Földi és Égi Világot. Megismerheted hogyan működik a Világmindenség, és felismerheted hol vagy ebben Te. A TUDÁS TÁROGATÓ KAPUJÁN beléphetsz egyénileg is és beléphetsz egy közös fejlődési úton is.

   Szellem és Lélek hídja ~ Tudás Tárogató ~ Spirituális Tudatosság

A Csillag Szigeten lehetőség van egy spirituális fejlődési utat végigjárni. Havonta egy-egy hétvégén (szombat, vasárnap) csoportos találkozás keretében végigjárhatod a Szellem és a Lélek Tudás Ösvényét. A Tudás Tárogatóban való haladás során a TUDÁS anyag egymásra épített, és egy-egy szakasz után dönthetsz úgy, hogy továbbjössz vagy megállsz.

A Tudás Tárogató Sorozat moduljaiban …

☆ Megbeszéljük a Létezés megnyilvánulási formáit. Megismerheted az Energetikai rendszerünk felépítését: energetikai rendszerünk, csakra rendszer, meridián rendszer, a Szellem – Lélek és a Test kapcsolati hálóját, az Énünk égi és földi kapcsolódásait. Megbeszéljük, hogy az Energetikai hálózatunkat hogyan és milyen módon tarthatjuk karban.

☆ Megtanulhatod az ártó szándékú energiák ellen, a magas szintű szellemi és lelki szintű tisztítást és védelmet. Megtanulhatod hogyan tudod megtartani a külső és belső egyensúlyt és harmóniát.

☆ Beléphetsz a Csillagok Világába. Megismerheted milyen erők mozognak az Univerzumban, és megértheted, hogy ezek hogyan hatnak a Földi Létezésünkre. Feltárjuk az Emberi Létezésünk karmikus tanulópályáját. Feltárjuk a Karma Útját, megismerheted a karma folyamatát, annak szellemi törvényeit, megértheted mi a dolgunk itt a Földön, milyen karmikus úton, tisztuláson megyünk végig.

☆ Bővebb és megértéseket adó rálátást kapsz a Naprendszerünk titkairól, az itt létező bolygók miért éppen így vesznek körül Minket, illetve mély belső szembesüléseket élhetsz meg, egy egy erő hogyan hat rád, mi a dolgod vele. A Naprendszer Világában megismerheted a Teremtő Erőid.

☆ Belépünk az Angyalok Birodalmába, ahol megismerkedhetsz az Ő erejükkel és tudásukkal. Ráhangolódunk az energiájukra és megismerheted hogyan alakítsd ki velük a kapcsolatod. Bejárjuk az Angyalok fejlődési útját, megértheted, hogy mikor milyen szinten és minőségben hívd be őket.

☆ Majd elindulunk a Magasabb szférákba. Beléphetsz a Meditáció Világába, annak rejtelmeibe. Megértheted, hogy ezek különböző szintjei hogyan segítenek minket az Életünkben. Az alapoktól indulunk és feljutunk oda, ahol már a legmagasabb szinten tudsz az Életedhez tisztulást kérni.

A Szellem és Lélek hídja ~ Tudás Tárogató egy mélységeket feltáró és magasságokba ívelő UTAZÁS, mely előreláthatólag egy 2 éves folyamat, mely végén egy komoly szintű tudás birtokába kerülsz.

A Tudás Tárogató 2019. szeptemberében nyitja kapuit.

Tervezett időpontok:

2019. szeptember 28. – 29.
2019. október  26. – 27.
2019. november 23. – 24.
2020. január 11. – 12.
2020. február 15. – 16.
2020. március 14. – 15.
2020. április 18. – 19.
2020. május 23. – 24.
2020. június 13. – 14.

Jelentkezés módja: Jelentkezés adatok kitöltésével, és a “Jelentkezem” gomb elküldésével lehet. Az adatok kitöltésekor, a “Téma azonosítója” helyén írd be: TUDÁS TÁROGATÓ SOROZAT

   EGYÉNI Tudás Tárogató ~ egyéni fejlődés útja

Az Egyéni Tudás Ösvényén csak Te vagy jelen, és a saját fejlődési szintednek és az érdeklődési körödnek megfelelően elmélyülhetsz a spirituális témákban, legyen az:

~ a Szellem és Lélek világának felépítése
~ Csakrák, meridiánok szerepe az Életünkben
~ Angyali világgal való kapcsolódás
~ Karma megértése és tanításai
~ Teremtő erőink ismerete, asztrológiai alapismeretek
~ Csillagok ismerete és tanító üzenetei
~ Számok üzenete a mindennapokban

Az EGYÉNI Tudás Tárogató találkozásaink során azzal a témával foglalkozunk, ami téged HÍV. Itt mindig előzetesen egyeztetünk témát és időpontot.

Jelentkezés módja: Jelentkezés adatok kitöltésével, és a “Jelentkezem” gomb elküldésével lehet. Az adatok kitöltésekor, a “Téma azonosítója” helyén írd be: EGYÉNI TUDÁS TÁROGATÓ

Szeretettel várunk a Csillag Szigeten.

Keresed az Utad?
Nem tudod kihez, hova menj el?

Nézd meg a videóban lévő tanácsokat! …

Jelentkezés
Csillagforrás Tanoda
helyszíne: a Csillag Sziget

1174. Budapest Lányi Antal u. 11.

További információk …
a “Kapcsolat” oldalon elérhetőek.

Minden emberben benne van az isteni szikra.

A lelki érettség foka dönti el, mikor kezdünk kutatni rejtett énünk után.

Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. (…)

A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat.

Csak ez számít, semmi más.

(Szepes Mária)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.