Loading...
Nap Hídja Tanoda 2018-10-08T15:15:22+00:00

A Tudás kapu Önmagunkhoz és a Világ megértéséhez

A Csillag Szigeten lehetőséged van mélyebb szintű megértésekre. Bejárjuk a Földi és Égi Világot. Megismerheted hogyan működik a Világmindenség, és felismerheted hol vagy ebben Te. Milyen szikra mentén tudsz jelen életedben tapasztalni és kiteljesedni.

Nézz körül a programok között, és válaszd ki azt a TÉMÁT, amely érdekel. Amelyik téma megfog, abban értél meg a további tudás befogadására.

Jelentkezés módja: Jelentkezés adatok kitöltésével, és a “Jelentkezem” gomb elküldésével lehet. Az adatok kitöltésekor, a “Téma azonosítója” helyén írd be az adott témánál megadott RÓZSASZÍN színű azonosítónevet (például: KARMA). A beérkező jelentkezésekre email-ben válaszolok, melyben megtudhatod. hogy Neked hogyan kell rákészülnöd a napra.

Tudás nap helyszíne: Csillag Sziget – 1173. Budapest, Lányi Antal utca 11.

Tudás nap részvételi díja egy alkalom (egy nap):
felnőtteknek: 20.000 Ft; diákoknak, nyugdíjasoknak: 14.000 Ft

Szeretettel várunk, ha úgy érzed itt a helyed.

Nap Hídja Tanoda … Válassz a Tudás napjai közül:

2018. OKTÓBER 20. szombat 10:00-17:00
ANGYALI ÉNED ☆ Lépj kapcsolatba égi segítőiddel.

Jelentkezéskor a Téma azonosítója:​ ANGYALOK

2018.10.17.-én a csillagos égbolton a Szűz csillagkép égi területe előtt, a Spica csillaga felett elhalad a Napunk. Ezzel a lépéssel a NAP belép az Univerzum azon égi tartományába, ahol az égi világ segítői, az angyalok birodalma található, és a Napfényen keresztül a Lelkünkben lévő Angyali Énünk is megszólításra kerül.

Ezen a hétvégén a Napunkat figyelő Uránusz segíti a magasabb szinteken való jelenlétet és a Holdanya Neptunusszal való találkozója segít a Lélek nyitottságában, és felerősítik a Szeretet energiák jelenlétét a Világban.

Mindezek alapján, a 10.20. szombati nap támogatja az angyalokkal való kapcsolatfelvételt.

Ezen a napon a Csillag Szigeten bevezetlek az Angyalok világába. Elindulunk innen a Földi megéléseinkből és lépésenként megmutatom, hogyan tudod beépíteni a mindennapjaidba az égi barátainkat. Az égiekkel való munka hidd el a hétköznapokban kezdődik.

Majd bemutatom számodra az Angyalok Világát, és megismerkedhetsz azokkal az angyalokkal, akikkel napi szinten dolgozhatsz. Megtudhatod, hogy milyen helyzetben, kit és hogyan hívj segítségül. … Bemutatom az Önbizalom, a kapcsolatok, a gyógyítás, a védelem, a magasabb világokkal való kapcsolatok angyalait.

A nap végén Angyali Meditáció keretében be is lépünk az angyalok birodalmába és behívjuk azokat az angyalokat, akikre most Neked szükséged van.

Szeretettel várlak az Angyalokkal együtt.

2018. NOVEMBER 03. szombat 10:00-17:00
KARMA TANÍTÁSAI ☆ Miért történik ez Velem?

Jelentkezéskor a Téma azonosítója:​ KARMA​

2018.11.02. délután a Merkúr elhalad a Skorpió csillagkép ollója előtt, ami itt len a Földi Világunkban megértéseket hozó pillanatokat hoz el az Életünkben. A Skorpió energiája segít feltárni a mélyebb összefüggéseket és a mellette lévő Jupiter segít a nagy összefüggések tiszta megértésében. Ezen a hétvégén a Napunk és Neptunusz, valamint a Holdanya a Plútó kapcsolódásai mindezt fel is erősítik, és segítenek felismerni a Lelkünk mélyén rejtőzködő Karmikus tanításokat.

Mindezek alapján 11.03. szombaton lehetőséget teremtünk arra, hogy tisztán ráláss az ÉLET nevezetű misztériumra. Mi a dolgunk itt a Földön, milyen karmikus úton, tisztuláson megyünk végig. Feltárjuk a Karma Útját, megismerheted a karma folyamatát, annak szellemi törvényeit. Beszélünk a születés, a halál és a köztes lét küldetéséről, és végigtekintjük az Életünk különböző szakaszait.

Feltekintünk az Univerzum, a Csillagok felé, és megmutatom Neked, hogy itt a Földi Létezésben milyen Szellemi Fejlődésen megyünk keresztül. Beszélünk arról is, hogyan tudod felismerni, milyen karmikus iskolában jársz éppen, és megbeszéljük hogyan tudod ezeket tudatosan kezelni.

A nap végén a Karma Meditációban lehetőséged lesz a saját Életed karmikus rálátására, megértheted kivel, mi a dolgod most. A mostani Univerzális energiák segítenek abban, hogy a felismerések és a megértések tisztán megérkezhessenek számodra.

Szeretettel várlak a Karma Őrével együtt.

2018. NOVEMBER 24. szombat 10:00-17:00
2019. TANÍTÁSAI ☆ Mire figyeljünk az Új esztendőben.

Jelentkezéskor a Téma azonosítója:​ 2019​.

2018.11.23.-án a Jupiter elhalad a Skorpió Csillagkép ollója előtt és közvetlenül utána a Nap is ott fénylik az égbolton. A két égitest együttesen nagy energiákat mozdítanak meg a Földön. A Skorpió ereje felerősíti, hogy a dolgok mélyére lássunk és megértsünk nagyobb összefüggéseket és igazságokat.

A hétvége energiái támogatnak minket abban, hogy tisztán lássuk az idei évünket, és segítenek minket abban, hogy előre fele is érzékeljük az irányokat.

11.24.-én szombaton bemutatom számodra, hogy milyen energiák fogják áthatni a 2019-es esztendőt. Megnézzük mire figyeljünk oda a hétköznapok során, illetve a Föld történetében milyen tanításokat kell megtapasztalnunk. … Ezekkel a tudásokkal felvértezve indulhatunk el a 2019-es évbe.

A nap energiái különösen segítenek abban, hogy jobban érzékeljük a 2019-es év rezgéseit. Ezt felhasználva egy 2019 Meditációban belépünk a következő esztendőbe, ahol megérezhetjük az irányokat és lehetőséget kapunk arra, hogy az égi erők segítségével mi magunk is magokat vethessünk el a jövőbe.

Szeretettel várlak Kozmosz Atyával együtt.

2019. JANUÁR 19. szombat 10:00-17:00
FELSŐ SZELLEMI ÉNED ☆ Ismerd meg hogyan működik a Szellemi Világ.

Jelentkezéskor a Téma azonosítója:​ ​SZELLEM

Feltöltés alatt ​…

Keresed az Utad?
Nem tudod kihez, hova menj el?

Nézd meg a videóban lévő tanácsokat! …

Tudás Napra Jelentkezés
Nap Hídja Tanoda
helyszíne: a Csillag Sziget

1174. Budapest Lányi Antal u. 11.

További információk …
a “Kapcsolat” oldalon elérhetőek.
Nap Hídja Tanoda
részvételi díja
egy alkalom (egy nap)

felnőtteknek:
20.000 Ft / nap

diákoknak, nyugdíjasoknak:
14.000 Ft / nap

melyet a helyszínen tudsz fizetni.

Minden emberben benne van az isteni szikra.

A lelki érettség foka dönti el, mikor kezdünk kutatni rejtett énünk után.

Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. (…)

A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat.

Csak ez számít, semmi más.

(Szepes Mária)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.