Loading...
Csillagforrás Programok 2019-03-08T09:37:49+00:00

Csillagforrás Tanoda a Csillag Szigeten

A Csillag Szigeten lehetőséged van mélyebb szintű megértésekre. Bejárjuk a Földi és Égi Világot. Megismerheted hogyan működik a Világmindenség, és felismerheted hol vagy ebben Te. Milyen szikra mentén tudsz jelen életedben tapasztalni és kiteljesedni. … Nézz körül a programok között, és válaszd ki azt a TÉMÁT, amely érdekel. Amelyik téma megfog, abban értél meg a további tudás befogadására.

Jelentkezés módja: Jelentkezés adatok kitöltésével, és a “Jelentkezem” gomb elküldésével lehet. Az adatok kitöltésekor, a “Téma azonosítója” helyén írd be az adott témánál megadott RÓZSASZÍN színű azonosítónevet (például: KARMA).

A jelentkezést követően egyeztetjük a melyik témában hol tartasz az Élet Iskolájában, és milyen irányban szeretnél most továbbfejlődni.
Szeretettel várlak a Csillag Szigeten.

Csillagforrás Tanoda ☆ Tudás Témakörök:

KARMA MEGÉRTÉSE ☆ Miért történik ez Velem?

Jelentkezéskor a Téma azonosítója:​ KARMA​

Lehetőséget kapsz arra, hogy tisztán ráláss az ÉLET nevezetű misztériumra. Mi a dolgunk itt a Földön, milyen karmikus úton, tisztuláson megyünk végig. Feltárjuk a Karma Útját, megismerheted a karma folyamatát, annak szellemi törvényeit. Beszélünk a születés, a halál és a köztes lét küldetéséről, és végigtekintjük az Életünk különböző szakaszait. … Beszélünk arról is, hogyan tudod felismerni, milyen karmikus iskolában jársz éppen, és megbeszéljük hogyan tudod ezeket tudatosan kezelni.

Szeretettel várlak a Karma Őrével együtt.

TEREMTŐ ERŐID ☆ Milyen energiák mozognak Benned?

Jelentkezéskor a Téma azonosítója:​ TEREMTŐ ERŐ​K

Átutazzuk a Naprendszert. Földünk, a Naprendszer családtagja, így az itt lévő égitestek is kölcsönösen hatással vannak egymás életére. Megismerheted milyen erőkkel gazdálkodunk itt a Földön. … Látképet kaphatsz arról, hogy felismerd TE milyen erők birtokában élsz itt a Földön.

Szeretettel várlak a Naprendszer őrzőivel együtt.

SPIRITUÁLIS LÉT ☆ Tudatos létezés a mindennapokban.

Jelentkezéskor a Téma azonosítója:​ SPIRI

Megbeszéljük a Létezés megnyilvánulási formáit. Megismerheted az Energetikai rendszerünk felépítését, égi és földi kapcsolódásait. Megbeszéljük, hogy az Energetikai hálózatunkat hogyan és milyen módon tarthatjuk karban. Hogyan indítsuk el a mindennapjainkat, mire figyeljünk napközben és hogyan, milyen módon lépjünk át este a másik Világba. Ez a találkozás megértéseket, és gyakorlati útmutatásokat ad számodra a Tudatos Létezéshez.

Szeretettel várlak a Spirituális Rend angyalaival együtt.

ANGYALOKKAL SUTTOGÓ ☆ Angyalokkal való találkozás.

Jelentkezéskor a Téma azonosítója:​ ANGYALOK

Bevezetlek az Angyalok világába. Elindulunk innen a Földi megéléseinkből és lépésenként megmutatom, hogyan tudod beépíteni a mindennapjaidba az égi barátainkat. Az égiekkel való munka hidd el a hétköznapokban kezdődik. … Majd bemutatom számodra az Angyalok Világát, és megismerkedhetsz azokkal az angyalokkal, akikkel napi szinten dolgozhatsz. Megtudhatod, hogy milyen helyzetben, kit és hogyan hívj segítségül.

Szeretettel várlak az Angyalokkal együtt.

GYÓGYÍTÓ ENERGIÁK ☆ Gyógyító erőid felébresztése.

Jelentkezéskor a Téma azonosítója:​ ​GYÓGYÍTÓ ERŐK

Megbeszéljük hogyan kapcsolódik össze a Szellemünk, Lelkünk és Testünk. Hogyan hatnak Ők egymásra. … Megismerkedhetsz az égi és földi gyógyító erőkkel. Elindítjuk ezen gyógyító energiákat, és megismerkedhetsz ezek mozgatásának lehetőségeivel. … Mindenkiben ott szunnyad a másokat segítő, támogató ereje. Itt és most megismerheted Önmagad ezen oldalát is.

Szeretettel várlak a Gyógyító Angyalokkal együtt.

Keresed az Utad?
Nem tudod kihez, hova menj el?

Nézd meg a videóban lévő tanácsokat! …

Jelentkezés
Csillagforrás Tanoda
helyszíne: a Csillag Sziget

1174. Budapest Lányi Antal u. 11.

További információk …
a “Kapcsolat” oldalon elérhetőek.

Minden emberben benne van az isteni szikra.

A lelki érettség foka dönti el, mikor kezdünk kutatni rejtett énünk után.

Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. (…)

A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat.

Csak ez számít, semmi más.

(Szepes Mária)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.