Loading...
Tudás Tárogató 2019-06-17T13:22:43+00:00

Szellem és Lélek Tudás Tárogató a Csillag Szigeten

A Csillag Szigeten lehetőséged van mélyebb szintű megértésekre. 

Bejárjuk a Földi és Égi Világot. Megismerheted hogyan működik a Világmindenség, és felismerheted hol vagy ebben Te. A TUDÁS TÁROGATÓ KAPUJÁN beléphetsz egyénileg is és beléphetsz egy közös fejlődési úton is.

   Szellem és Lélek Tudás Tárogató ~ a fejlődési útra lépés

A Csillag Szigeten lehetőség van egy spirituális fejlődési utat végigjárni. Havonta egy-egy hétvégén (szombat, vasárnap) csoportos találkozás keretében végigjárhatod a Szellemi és Lélek Tudás Ösvényét. A Tudás Tárogatóban való haladás során a TUDÁS anyag egymásra épített, és egy-egy szakasz után dönthetsz úgy, hogy továbbjössz vagy megállsz.

A Tudás Tárogató Sorozat moduljaiban …

Megbeszéljük a Létezés megnyilvánulási formáit. Megismerheted az Energetikai rendszerünk felépítését, égi és földi kapcsolódásait. Megbeszéljük, hogy az Energetikai hálózatunkat hogyan és milyen módon tarthatjuk karban.

Megtanulhatod a szellemi és lelki szintű tisztítást és védelmet. Megtanulhatod hogyan tudod megtartani a külső és belső egyensúlyt és harmóniát. Megismerheted milyen erőkkel gazdálkodunk itt a Földön, TE milyen erők birtokában élsz itt a Földön.

Lehetőséget kapsz arra, hogy tisztán ráláss az ÉLET nevezetű misztériumra. Mi a dolgunk itt a Földön, milyen karmikus úton, tisztuláson megyünk végig. Feltárjuk a Karma Útját, megismerheted a karma folyamatát, annak szellemi törvényeit.

Megismerheted az ÉGI és FÖLDI segítőid. Megtanulhatod hogyan lehetünk velük kapcsolatba.

A Szellem és Lélek Tudás Tárogató végén egy komoly szintű tudás birtokába kerülsz.

A Tudás Tárogató 2019. szeptemberében nyitja kapuit.

Jelentkezés módja: Jelentkezés adatok kitöltésével, és a “Jelentkezem” gomb elküldésével lehet. Az adatok kitöltésekor, a “Téma azonosítója” helyén írd be: TUDÁS TÁROGATÓ SOROZAT

   EGYÉNI Tudás Tárogató ~ egyéni fejlődés útja

Az Egyéni Tudás Ösvényén csak Te vagy jelen, és a saját fejlődési szintednek és az érdeklődési körödnek megfelelően elmélyülhetsz a spirituális témákban, legyen az:

~ a Szellem és Lélek világának felépítése
~ Csakrák, meridiánok szerepe az Életünkben
~ Angyali világgal való kapcsolódás
~ Karma megértése és tanításai
~ Teremtő erőink ismerete, asztrológiai alapismeretek
~ Csillagok ismerete és tanító üzenetei
~ Számok üzenete a mindennapokban

Az EGYÉNI Tudás Tárogató találkozásaink során azzal a témával foglalkozunk, ami téged HÍV. Itt mindig előzetesen egyeztetünk témát és időpontot.

Jelentkezés módja: Jelentkezés adatok kitöltésével, és a “Jelentkezem” gomb elküldésével lehet. Az adatok kitöltésekor, a “Téma azonosítója” helyén írd be: EGYÉNI TUDÁS TÁROGATÓ

Szeretettel várunk a Csillag Szigeten.

Keresed az Utad?
Nem tudod kihez, hova menj el?

Nézd meg a videóban lévő tanácsokat! …

Jelentkezés
Csillagforrás Tanoda
helyszíne: a Csillag Sziget

1174. Budapest Lányi Antal u. 11.

További információk …
a “Kapcsolat” oldalon elérhetőek.

Minden emberben benne van az isteni szikra.

A lelki érettség foka dönti el, mikor kezdünk kutatni rejtett énünk után.

Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. (…)

A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat.

Csak ez számít, semmi más.

(Szepes Mária)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.