Loading...
Karmikus leckék 2018-05-07T08:22:55+00:00

A Karma leckéi ~ Miért történik ez Velem?

Minden nap új napra ébredünk, de minden nap a régi életünket folytatjuk.

Te is arra a napra ébredtél most, amit előzőleg megteremtettél meg magadnak tegnap, az utolsó héten, az előző életedben.

A Karma a Lélek megéléseinek összekötője. A Jeleneddel összekötöd a tegnapot és a holnapot, a mostani létezéseddel összekötöd a Múltat és a Jövőt. … Ha meg akarod érteni a karmádat, akkor emlékezned kell arra, hogy mit cselekedtél tegnap, a múlt héten, a gyermekkorodban, az előző életeidben.

Az, hogy mit élsz meg most, azt a Lélek a leérkezése előtt választja meg. A Lelked építi fel, dönti el, hogy jelen életedben mit akar megtapasztalni, miben akar fejlődni, és hozod magaddal azokat a helyzeteket, melyeket most rendezni akarsz. A születéseddel hoztad a vállalt feladataidat és hoztad hozzá magaddal az ehhez szükséges energiáidat, a képességeidet és a megoldásaidat is. … Sose feledd, hogy csak annyit vállaltál, amennyit meg is tudsz valósítani.

Ne tekintsd rossz dolognak a karmát, hiszen ezen keresztül tapasztalod meg, hol kell ÁTLÉPNED A HATÁRAIDAT, és MIT KELL MEGTENNED a vágyaidért, álmaidért, céljaidért. … Mindaz, ami mértéktelenül jelenik meg az Életedben, Magad és Mások felé fájdalmat okoz, karmát hoz létre, hisz az okozott fájdalmat valamikor rendezned kell.

A KARMA megérteti veled, hogy minden cselekedetednek, gondolatodnak következményei vannak. … Így jelen életed cselekedetei akkor válnak karmává, ha nem tanulsz a hibáidból. Ha ezt felismered, akkor a megoldáshoz is eljutsz, és ezáltal fejlődik a Lélek.

Amikor Találkozunk …

A születési horoszkópod és születéskori csillagos égboltod alapján megbeszéljük milyen karmikus feladatokat hoztál magaddal.

Megismerheted, hogy Életed fontosabb szereplői miért érkeztek az Életedbe. Tudatosíthatod, hogy hol kell szembesülnöd a belső határaiddal, hol vagy érzékeny és hol feszülsz be, merevedsz le az Életedben. Megismerheted, hogyan tudod átlépni a korlátaidat, hogyan tudod elengedni a benned ragadt fájdalmakat.

A karmánk nem csak terheket, hanem vágyakat is hordozz. Megtudhatod, hogy honnan ismered fel ki az, aki segítőként van jelen az Életedben. Megismerheted minek mentén szeretnél kiteljesedni az Életedben, mi a karmikus Életcélod az Életedben.

Minden dolog, amire szükséged van az életedben, idejében fog elérkezni hozzád! Se nem előbb, se nem később nem kapod meg!
Minden olyan dolog, legyen ez egy könyv, egy személy, vagy bármi más, idejében fog felbukkanni az életedben. Pontosan akkor, amikor megértél rá, és be tudod fogadni a tanítást, amit nyújt számodra!
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.