Loading...
Karmikus leckék 2020-03-08T15:51:58+00:00

A Karma leckéi ~ Miért történik ez Velem?

Az, hogy mit élsz meg most, azt a Lélek a leérkezése előtt választja meg. A Lelked építi fel, dönti el, hogy jelen életedben mit akar megtapasztalni, miben akar fejlődni, és hozod magaddal azokat a helyzeteket, melyeket most rendezni akarsz. A születéseddel hoztad a vállalt feladataidat és hoztad hozzá magaddal az ehhez szükséges energiáidat, a képességeidet és a megoldásaidat is. … Sose feledd, hogy csak annyit vállaltál, amennyit meg is tudsz valósítani.

Ne tekintsd rossz dolognak a karmát, hiszen ezen keresztül tapasztalod meg, hol kell ÁTLÉPNED A HATÁRAIDAT, és MIT KELL MEGTENNED a vágyaidért, álmaidért, céljaidért.

A KARMA megérteti veled, hogy minden cselekedetednek, gondolatodnak következményei vannak. … Így jelen életed cselekedetei akkor válnak karmává, ha nem tanulsz a hibáidból. Ha ezt felismered, akkor a megoldáshoz is eljutsz, és ezáltal fejlődik a Lélek.

Az Életutadon lévő karmikus sebek tisztítások legerősebb idejét, egyénileg szükséges meghatározni. Ehhez személyes vagy online konzultáció szükséges.

Minden dolog, amire szükséged van az életedben, idejében fog elérkezni hozzád! Se nem előbb, se nem később nem kapod meg!
Minden olyan dolog, legyen ez egy könyv, egy személy, vagy bármi más, idejében fog felbukkanni az életedben. Pontosan akkor, amikor megértél rá, és be tudod fogadni a tanítást, amit nyújt számodra!

Amikor Találkozunk …

A születési horoszkópod és születéskori csillagos égboltod alapján megbeszéljük milyen KARMIKUS FELADATOKAT hoztál magaddal. A horoszkóp “karmikus szemüveggel történő” elemzése (karma asztrológia), hatalmas rálátást ad ahhoz, hogy megértsük miért járjuk ugyanazokat a köröket az Életünkben.

Megismerheted, hogy Életed fontosabb szereplői miért érkeztek az Életedbe. Tudatosíthatod, hogy hol kell szembesülnöd a BELSŐ HATÁRAIDDAL, hol vagy érzékeny és hol feszülsz be, merevedsz le az Életedben. Megismerheted, hogyan tudod ÁTLÉPNI a korlátaidat, hogyan tudod ELENGEDNI a benned ragadt fájdalmakat.

A karmánk nem csak terheket, hanem VÁGYAKAT is hordozz. Megtudhatod, hogy honnan ismered fel ki az, aki SEGÍTŐKÉNT van jelen az Életedben. Megismerheted minek mentén szeretnél kiteljesedni az Életedben, mi a KARMIKUS ÉLETCÉLOD az Életedben.

Lehetőség van arra, hogy a karmikus tanítások MEGÉRTÉSÉT követően, vezetett LÉLEK-SZELLEM MEDITÁCIÓN keresztül megtisztítsd Életed karmikus szálait és karmikus kapcsolatait.

A Meditáció során megtisztítjuk a karmikus terheid, azokkal a SZEMÉLYEKKEL, akik jelen életciklusod részesei, ~ olyanokkal is, akikkel már megszűnt a kapcsolatod, ~ vagy azokkal is, akik már eltávoztak a másik világba.

A Meditációban a jelen Életben és az Előző Életekben, az ott ragadt LELKI fájdalmak és SZELLEMI sérülések tisztulnak meg.

A karmikus szálak megtisztításával FELSZABADULSZ, és a felső Éned már a tiszta energiákon keresztül tud együttműködni Veled, és az Életutadnak megfelelően magasabb minőségben tudod folytatni az Életed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.