Loading...
Angyali kapcsolatok 2020-03-09T08:13:17+00:00

Az égi Szeretet megnyilvánulásai

ANGYAL … A szó jelentése: angyal = angel = angelus

Az eredeti “atlantiszi” szóösszetétel szerint:

Ankh + El = Élet kulcsa + Isten fénye.

Élő Istenfényként, vagy ÉLET-et adó Isteni FÉNY-ként is fordíthatjuk. Az angyalok a kozmikus törvényeknek engedelmeskednek, ezáltal biztosítják a kapcsolatot Isten és a fizikai valóság között. Isten szeretetét közvetítő lelkek, akik a benned lévő szeretethez tudnak kapcsolódni.

Az angyalok sokféleképpen kimutathatják az irántunk érzett szeretetüket. Időnként a velük kapcsolatos tapasztalatainkat apróságnak vélünk, szinte jelentéktelennek érezzük, máskor azonban valósággal drámainak éljük meg.

Elvezethetnek azokhoz az emberekhez, akikre az adott pillanatban épp szükségünk van, és a lehető legszelídebb módokon védelmezhetnek bennünket.
Üzenhetnek álmainkban vagy látszólag véletlen eseményeken, sőt, esetenként fülünkbe suttogott szavakon keresztül is.
☆ Néha az emberek úgy érzik, valaki szó szerint fogja a kezüket, vagy egy láthatatlan kar átfogja vállukat, amikor épp támogatásra szorulnak.

Az angyalok mindig megtalálják a lehető legmegfelelőbb módját annak, hogyan érhetnek el bennünket.

Az Angyalok egy olyan csodás lények, akiket az Égi Atya és Égi Anya küldött a Világba, hogy a Tiszta Égi Energiákat hordozzák és képviseljék az egész Univerzumban. Ők akik, le tudjuk hozni a tiszta Fény Energiákat a Földi Világunkba is. Ha megtalálod hozzájuk a Te személyes kapcsolódásod, akkor olyan csodák birtokába jutsz, mellyel a LélekMagod Angyali részével kapcsolódhatsz. Ha szeretnél kapcsolatba lépni az Angyali birodalommal, akkor megmutathatom a Te személyes kapcsolódásod. 

Amit nem kapsz Tőlem: Nem képezlek Angyallá, nem avatlak be. … Ugyanis, mint minden tudás és szint, a Te egyéni fejlődésed tükre. Ezeket mindenki Fentről kapja meg, amikor megérett rá.

Amikor Találkozunk …

Megnyitjuk az égi kaput és felnézünk a születéskori csillagos egedre.

Az égi Birodalom megmutatja, hogy Te milyen csillagerőkkel és angyali erőkkel vagy összekapcsolódva. Hiszen a születési adataid, (Neved, Születési időpontod) megmutatják milyen égi energiák, milyen angyali segítségek kísérnek az Utadon.

Átadom számotokra azokat a tapasztalatokat, melyeket az égi világ segítőivel, az angyalokkal kapcsolatban megtapasztaltam:

☆ Megbeszéljük, hogyan tudod felvenni a kapcsolatot az Őrangyalaiddal, az angyalokkal és az arkangyalokkal.

☆ Megmutatom, hogy – a Te személyes energiáid alapján – melyik angyallal, hogyan tudod kiépíteni a kapcsolatot. Találkozásunk során megbeszéljük, hogy ezen égi segítségeket mire és hogyan tudod használni.

☆ Megismerheted az angyali kapcsolattartás szintjeit, egészen az alapoktól kiindulva a magasabb szintig.

☆ Megbeszéljük a mindennapi kapcsolat és az angyali szertartás módját.

☆ Bekukkantunk Életünk egy-egy helyzetébe és megtudhatod, mikor – milyen angyalt hívhatsz segítségül.

Ebben a pillanatban is körbevesznek az Angyalok.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.