Loading...
Angyali kapcsolatok 2018-04-03T16:12:44+00:00

Az égi Szeretet megnyilvánulásai

ANGYAL ~ csodás szó, honnan is ered?

A szó jelentése valószínűleg ez lehet: angyal = angel = angelus

Az eredeti “atlantiszi” szóösszetétel szerint:

Ankh + El = Élet kulcsa + Isten fénye.

Élő Istenfényként, vagy ÉLET-et adó Isteni FÉNY-ként is fordíthatjuk. Az angyalok a kozmikus törvényeknek engedelmeskednek, ezáltal biztosítják a kapcsolatot Isten és a fizikai valóság között. Isten szeretetét közvetítő lelkek, akik a benned lévő szeretethez tudnak kapcsolódni.

Mindenki átélte már az Életében, hogy volt egy olyan pillanat, amikor egy megmagyarázhatatlan erő segített. Nincs rá magyarázat, mert az egész olyan megfoghatatlan. Ezeken az apró pillanatokon keresztül megérezhetjük a másik Világ jelenlétét. Sok égi segítőink van, ezek közül is a legismertebbek az Angyalok.

Az angyalok sokféleképpen kimutathatják az irántunk érzett szeretetüket. Időnként a velük kapcsolatos tapasztalatainkat apróságnak vélünk, szinte jelentéktelennek érezzük, máskor azonban valósággal drámainak éljük meg.

Elvezethetnek azokhoz az emberekhez, akikre az adott pillanatban épp szükségünk van, és a lehető legszelídebb módokon védelmezhetnek bennünket.

Üzenhetnek álmainkban vagy látszólag véletlen eseményeken, sőt, esetenként fülünkbe suttogott szavakon keresztül is.

☆ Néha az emberek úgy érzik, valaki szó szerint fogja a kezüket, vagy egy láthatatlan kar átfogja vállukat, amikor épp támogatásra szorulnak.

Az angyalok mindig megtalálják a lehető legmegfelelőbb módját annak, hogyan érhetnek el bennünket.

Aki csak egyszer is átélte az „angyal érintését” az megváltozik. A földi dolgok átértékelődnek, a pénz, a hatalom, az egzisztencia, de a spirituális egzisztencia is jelentőségét veszíti. Aki találkozott az angyallal, az nem vádol, nem támad, nem hazudik, nem kritizál, nem ítél, őt már nem gyűrik le a saját indulatai, hiszen ezen, gyakran megmosolyogtató gyarlóságok feletti csodába nyert bepillantást. Ehhez a csodához képest teszi dolgait, ehhez képest éli az életét.

Amikor Találkozunk …

Megnyitjuk az égi kaput és felnézünk a születéskori csillagos egedre.

Az égi Birodalom megmutatja, hogy Te milyen csillagerőkkel és angyali erőkkel vagy összekapcsolódva. Hiszen a születési adataid, (Neved, Születési időpontod) megmutatják milyen égi energiák, milyen angyali segítségek kísérnek az Utadon.

Átadom számotokra azokat a tapasztalatokat, melyeket az égi világ segítőivel, az angyalokkal kapcsolatban megtapasztaltam:

☆ Megbeszéljük, hogyan tudod felvenni a kapcsolatot az Őrangyalaiddal, az angyalokkal és az arkangyalokkal.

☆ Megmutatom, hogy – a Te személyes energiáid alapján – melyik angyallal, hogyan tudod kiépíteni a kapcsolatot. Találkozásunk során megbeszéljük, hogy ezen égi segítségeket mire és hogyan tudod használni.

☆ Megismerheted az angyali kapcsolattartás szintjeit, egészen az alapoktól kiindulva a magasabb szintig.

☆ Megbeszéljük a mindennapi kapcsolat és az angyali szertartás módját.

☆ Bekukkantunk Életünk egy-egy helyzetébe és megtudhatod, mikor – milyen angyalt hívhatsz segítségül.

Ebben a pillanatban is körbevesznek az Angyalok.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.