Loading...
Jogi nyilatkozat 2018-04-13T09:55:03+00:00

Jogi nyilatkozat

A Csillagforrás Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Csillagforrás Kft. weboldalának tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogai a céget illetik meg.  A Csillagforrás Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.  A Csillagforrás Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal a megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

A Csillagforrás Kft.  fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. Nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Csillagforrás honlapján megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cég neve és logója az adott cég védjegye.

Az Csillagforrás Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Csillagforrás weboldala kapcsolódnak.

A Csillagforrás Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Csillagforrás Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A www.csillagforras.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén, pl: link oldalon vagy egyéb a honlap tartalmába vágó weboldalon.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.