Loading...
Sikeres kommunikáció 2018-10-15T09:42:49+00:00

Sikeres kommunikáció ~ Szót érteni egymással.

☆ Mi kell ahhoz, hogy meg tudj szólalni?

☆ Hogyan tudsz tanulni?

A szavak jelen vannak mindenhol. Körülvesznek minket, mert amint megneveztünk valamit, meg is teremtettük. Már a gondolatainknak is teremtő ereje van. Minden beszélgetés és leírt gondolatsor kapcsán, szavaink életre kelnek és annak megfelelően milyen érzelmi töltettel ruházzuk fel őket, építenek vagy rombolnak.

A gyermekkorunkban, a családunkban megélt kommunikációs helyzetek adják meg Életünkben azt az alaphangot, hogyan viselkedünk kommunikációs helyzetekben. … Milyen – nyitott, kompromisszumra törekvő, támadó, agresszív, elfojtó stb. – megnyilvánulásokat tapasztaltunk meg. … Ezek adják a kiindulási alapot.

Viszont van az a helyzet, amikor olyan téma és helyzet alakul ki, melyben teljesen megnyílsz és minden kommunikációs fal leomlik. Itt mutatkozik meg, hogy mi a Te egyedi megnyilvánulási módod.

Ahogy kilépünk a nagybetűs Életünkbe, akkor ezek a hozott minták és a belső energiák „vetélkednek” bennünk. És meg kell találnunk a saját „hangunkat”.

A munka és üzleti világnak megvannak a jól működő kommunikációs szabályai és megvan az egyéni karakterünk is. Ezeket kell jól összhangba hozni.

A magánéletünkben erősebben jelennek meg a hozott reflexeink, de a munka világában megélt sikerek lassan helyrebillentik a magánéletünkben lévő kommunikációs sérüléseinket is.

A saját Hangod, a Te egyik varázslatod.

Amikor Találkozunk …

Megmutatom számodra a SAJÁT KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁD. Megismerheted, tudatosíthatod, hogy mi kell ahhoz, hogy megnyílj a kommunikációs helyzetekben.

Megtudhatod, hogy mire figyelj, amikor TANULNOD kell:

☆ Hogyan tudod az tananyagot rögzíteni.
☆ Átadom az egyszerű tanulási technikákat.

Megbeszéljük, mire figyelj oda a BESZÉLGETÉSEID során:

☆ Hogyan tudod átadni a Te információidat.
☆ Hogyan tudod kezelni a kommunikációs stresszhelyzetet.

Az ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓRÓL rengeteg könyv és tanfolyam szól. Én azokat a jól működő alapstratégiákat adom át, melyet a 20 éves informatikai múltamban megtapasztaltam, mint rendszerszervező, mint szakmai vezető, mint projektvezető.

Megbeszéljük a Te személyes horoszkópod tükrében, hogy Neked mi a SZEMÉLYES STRATÉGIÁD. Hogyan tudsz jól érvelni, hogy viselkedj akkor ha „SAROKBA SZORÍTANAK”.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.