Loading...
Párkapcsolati leckék 2018-10-01T14:22:35+00:00

Párkapcsolat ~ Miért pont Ő? Ki az igazi?

Életünk legmeghatározóbb pillanatait, a fontos kapcsolataink, és – ezen belül – maga a párkapcsolat adja.

A párkapcsolatban és életünk legfontosabb kapcsolataiban lehetőségünk van megtapasztalni azt, hogy kik is vagyunk valójában. Hisz ezekben a kapcsolatokban – a legnemesebb értelemben – sérülékenyek vagyunk. Itt „vizsgázunk” a kapcsolati mintáinkból, melyek a gyermekkorunkban megélt kapcsolatainkban (szülők, testvérek, nagyszülők, család) és előző életeinkben gyökerezik.

Ahogy nincs két egyforma kapcsolat, úgy nincs egy alaprecept sem, ami megmondja, mi kell ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön. A kapcsolat irányultsága is folyamatosan alakul és változik. Időről – időre, más – más feladatok jelennek meg benne. Vannak közös feladatok, közös megmérettetések, és ez mellett vannak egyéni fejlődések is.

Amire oda kell figyelni, hogy az Élet próbái alatt egymás személyiségét ne romboljátok le, ne legyen belőle hatalmi játszma, ne legyen belőle birtoklás. Ezek rombolják a kapcsolatot, és az egyik fél megsérülhet benne.

A kapcsolat minőségét jelzi, hogy hogyan éled meg a krízis helyzeteket. Itt mutatkozik meg ki is vagy valójában, és mi az, ami igazán fontos Neked.  … Vedd észre, hogy krízishelyzetekben mindenki az otthon átélt – az otthonról hozott mély, zsigeri mintákat kezdi el működtetni. Ezeket kell felismernünk és „kijavítanunk”.

Amikor megérted miért van jelen a Társad az Életedben és ennek tanulságait levonva, a kapcsolataidban ezeket működteted is, akkor megértél arra, hogy új szintre lépj a Párkapcsolat Iskolájában. Ekkor a kapcsolat egy új szintre léphet, vagy egy új kapcsolat érkezik az Életedbe.

TUDD: Ahogyan gondolkodsz Önmagadról, amit belül érzel, hogy mit érdemelsz meg, olyan Társat vonzol az Életedbe. Így ahhoz, hogy jobbat találj, előbb Magadban kell átalakítanod az ÖNÉRTÉKELÉSED !!!

Szeresd az Életet, Szeresd Önmagad. Fordíts időt arra is, amiben jól érzed Magad. És amikor itt az idő, megérkezik a Neked rendelt Társ, hisz ezek a randik már előre meg vannak beszélve. Amikor itt az idő, akkor Találkoztok. Sem előbb, sem később.

Nézz a Társadon keresztül a belső Tükrödbe.
Meglátod, miben kell most Fejlődnöd.

Amikor Találkozunk …

A születési horoszkópod és születéskori csillagos égboltod alapján megbeszéljük hogyan tudod jól érezni Te magad egy kapcsolatban, és milyen Társ tetszik Neked, ki mellett érzed jól Magad.

Megmutatom a BELSŐ TÜKRÖD: azt, hogy Te milyen módon tudod kifejezni Önmagad, és hogyan tudod jól érezni Magad egy kapcsolatban. Tudatosíthatod Magadban, hogy egy kapcsolatban érzelmileg és a mindennapokban mi a fontos számodra. Mi az, ami kibillent, és mi az, ami feltölt.

Megértheted MILYEN LECKÉKET JÁRSZ a párkapcsolati iskolában, és megtudhatod mi az a magas szint, ahova tartasz. … Felismerheted, hogy Életed egy-egy szereplője miért érkezett az Életedbe, mit hoz a múltból, és mit akar most megtanítani Neked. Megmutatom mi a feladatod, és hogyan kell most magasabb szinten megoldanod a több életen át “cipelt” feladatot. … Ezen elemzéshez nem szükséges a partner jelenléte.

Párkapcsolati krízis esetén megmutatom számodra, hogyan tudod a jelenlegi kapcsolatodat TISZTÁBA TENNI, hogyan tudod a benne keletkezett fájdalmakat ELENGEDNI és minek mentén tudsz döntést hozni. Megmutatom, mire figyelj oda, mi által találod meg a saját magad DÖNTÉSÉT.

Ha probléma van a kapcsolatotokban és szeretnétek mindketten RENDBE HOZNI a kapcsolatot – és őszintén is akarjátok -, akkor ebben egy közös Párkapcsolati elemzéssel tudok segíteni. Megmutatom, hogyan hattok egymásra, milyen módon erősítitek egymást, hogyan tudtok a kapcsolatban fejlődni.

Lehetőség van a kapcsolataid magasabb, szellemi szintű TISZTÍTÁSÁRA és HARMONIZÁLÁSÁRA is.

Vezetett meditáción keresztül megtisztítjuk azokat az energetikai csatornákat, karmikus szálakat – akár előző életekbe is visszanyúlva, – melyek blokkolják, akadályozzák és nehézségeket okoznak a kapcsolataidban, kapcsolódásaidban. Feltérképezzük azokat a jelen, vagy korábbi életedben lévő átélt negatív eseményeket, energetikai lenyomatokat, melyek hatással lehetnek a jelen életbeli kapcsolati problémáidra. Oldjuk azokat a szülői mintákat, gyermekkorban ért hatásokat, berögzült mintákat, melyeket-sokszor tudattalanul-cipelsz magadban és nem is veszed észre milyen nagy hatással is van Rád, és okozói jelen problémáidnak.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.