Loading...
Otthon megteremtése 2018-04-03T15:34:04+00:00

Otthon ~ Hol érezhetem otthonosan Magam?

Életünk alapját adja, hogy a mindennapok világában megteremtsük azt helyet, melyben Otthon érezzük magunkat.

Mindenkiben él egy belső kép, hogy milyen környezetben érzi otthonosan magát. A szerencsések számára ezt a fizikai helyet megtapasztalhatta gyermekként a szülői házban.

Sokan hozzuk magunkkal a szülői házban lévő szokásokat is, amikor az otthonunkat keressük. Az Önállóvá válással, a felnőtt világ hatására azonban az igényeink is változnak. Két ember találkozásával pedig az új otthonnál figyelembe kell venni mindkét személy – ha többen is összeköltöznek, akkor az összeköltözők – igényeit.

Ha mélyen magadba nézel, azonban vannak olyan dolgok, amik sosem változnak, melyek bárhol is vagy a világban, arra szükséged van, hogy otthon érezd Magad.

Ahol Otthon vagy, ott vagy Önmagad.

Amikor találkozunk …

Megbeszéljük hogy milyen fizikai környezetben érzed jól Magad, milyen környezetben tudsz felszabadult lenni. Ebben segítségünkre van a születési horoszkóp térképed.

Ez alapján pontosan elmesélem Neked, milyen fizikai környezetben, helyen érzed jól magad. Megbeszéljük, hogy mire kell figyelned az ingatlan kiválasztásakor vagy annak megtervezésekor, kivitelezésekor. Kitérünk a színekre, a formákra, a szimbólumokra. Találkozásunk során megismerheted a saját személyes „feng shui”-dat.

A születési horoszkópod által, a saját energiáid által kialakított környezetben megerősödnek a belső energiáid és az Életedben is jobban tudsz érvényesülni.

A horoszkóp információt nyújthat arra vonatkozóan, hogy időben mikor, mire fordítsuk az energiánkat: Így megtervezheted, hogy mikor kedvező ingatlan (ház, lakás) felújítására, eladására, vásárlására.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.