Loading...
Home & Spirit 2020-03-08T13:30:50+00:00

Otthon ~ Hol érezhetem otthonosan Magam?

A Környezet és Te kölcsönhatásban vagytok egymással.

Az ami körülvesz Téged, az a Te kitükröződésed, ugyanakkor mindaz ami körülötted van, vagy amit magadon hordasz az hat rád.

Életünk alapját adja, hogy a mindennapok világában olyan helyet teremtsük meg, melyben Otthon érezzük magunkat.

Így mindenkiben él egy belső kép, hogy milyen környezetben érzi otthonosan magát. Ez a kép folyamatosan csiszolódik formálódik, hisz akikhez kapcsolódsz, azok által is változol, változik az igényed is.

Ha mélyen magadba nézel, azonban vannak olyan dolgok, amik sosem változnak: Bárhol is vagy a világban, szükséged van arra, hogy otthon érezd Magad benne. Hisz ahol Otthon vagy, ott vagy Önmagad.

Segítünk hogy a Személyes Energiád felszínre jöjjenek, és ehhez segítünk kialakítani a Neked megfelelő teret.

Amikor találkozunk ...

Megbeszéljük, hogy mind az Otthonod kialakításában, mind Önmagad jó közérzetének megteremtésében, hogyan vond be a spirituális energiákat.

Megbeszéljük hogy milyen fizikai környezetben érzed jól Magad, milyen környezetben tudsz felszabadult lenni. Ebben segítségünkre van a születési horoszkóp térképed. Ez alapján pontosan elmesélem Neked, milyen fizikai környezetben, helyen érzed jól magad. Megbeszéljük, hogy mire kell figyelned az ingatlan kiválasztásakor vagy annak megvalósítása során.. Kitérünk a színekre, a formákra, a szimbólumokra. Találkozásunk során megismerheted a saját személyes „feng shui”-dat.

A horoszkóp információt nyújthat arra vonatkozóan, hogy időben mikor, mire fordítsuk az energiánkat: Így megtervezheted, hogy mikor kedvező az időszak ingatlan (ház, lakás) felújítására, eladására, vásárlására.

Igény esetén megtisztítjuk az otthonod (házat, kertet, szobákat, személyes tárgyakat) a fáradt, lehúzó energiáktól, és feltöltjük a számodra, az ott élők számára szükséges energiákkal.

Segítünk SPIRITUÁLIS TEREK - relaxációs, meditációs, spirituális helyiség, Oltár - kialakításában, a Te személyes spirituális Utad és Energiáidnak megfelelően.

Segítünk kristályokkal behangolni az Életteredet, és a Te személyes fejlődésedhez is megbeszéljük milyen kristályokra van szükséged. Elkészítjük és behangoljuk a Te személyes kristály karkötődet.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.