Loading...
Munka, Vállalkozás 2018-09-25T12:13:59+00:00

Munka, Hivatás ~ Miben tudok kibontakozni?

Életünk stabilitásának alapja, hogy megtaláljuk azt a munkát, mellyel megteremthetjük az anyagi biztonságunkat. Az a munka, melyben ki is bontakozunk, az maga a hivatásunk.

Életünk előre húzó ereje, ha megtaláljuk azt a munkát, melyben jól érezzük magunkat. Hiszen napunk nagy részét a munka világában éljük. Ha a munkánkban fel tudunk oldódni, akkor az Önértékelésünk is megerősödik!

Ha belegondolsz, hogy gyermekként milyen módon érzeted jól magad a játékban, hogyan tudtál feloldódni benne, akkor megtalálhatod a kulcsot, hogy milyen típusú munkában fogod jól érezni Magad. Van, amikor már megvan egy vágy, egy terv hogy mit szeretnénk meglépni, de bizonytalanok vagyunk abban, hogyan induljunk el, hogyan valósítsuk meg, illetve hogy jó utat választottunk-e.

Sok irányból lehet megközelíteni a munka világát, de a kérdés mindig ugyanabba az irányba mutat:

MIBEN TUDNÁNK KITELJESEDNI?
HOGYAN TUDUNK A MUNKÁBAN KITELJESEDNI, AZT SIKERRE VINNI?

Amit Örömmel csinálsz, abban tudsz kiteljesedni.

MUNKA VILÁGA ~ Amikor találkozunk …

Megbeszéljük, hogy milyen kreatív erőkkel tudsz a munkádban részt venni. Megmutatom Neked, hogyan tudod a legjobb formádat hozni, illetve milyen típusú tevékenységen keresztül találod meg a pénzügyi számításodat a munka világában.

Tükröt kapsz tőlem ahhoz, hogy lásd, milyen KREATÍV ERŐK vannak Benned, hogyan állsz hozzá a feladatokhoz, milyen módon alkotsz, teremtesz.

A Teremtő alkotó munka része, hogy tudd, milyen EMBEREKKEL hogyan tudsz jól együttműködni: milyen főnökkel, munkatárssal tudsz nagyot alkotni. Megértheted, milyen típusú emberekkel tudsz könnyen összhangot találni.

A közösségi kapcsolat fontos része, hogy tudd, hogyan és milyen módon tudsz KOMMUNIKÁLNI. Ez nagyban meghatározza, hogyan tudsz Másokkal kijönni, legyen az egy üzleti tárgyalás vagy egy közös munka. Megbeszéljük, hogy milyen kommunikációs stratégiát tudsz alkalmazni a beszélgetések, tárgyalások során.

Megbeszéljük, hogy milyen fizikai KÖRNYEZETBEN tudod a maximumot nyújtani:hogyan kell kialakítani a környezeted, hogy ott jól érezd magad és hatékony legyél.

VÁLLALKOZÁS ~ Amikor találkozunk …

Ha vállalkozásban gondolkodsz, vagy már működő vállalkozásod van, akkor nagyon hasznos információkat kaphatsz ahhoz, hogy a vállalkozásodat hogyan építsed fel, vagy hogyan működtesd.

Megtudhatod, hogy az üzleti világban hogyan jelensz meg, milyen terepen mozogsz biztonságosan. Megbeszéljük, hogy milyen KREATÍV ERŐKKEL tudsz a vállalkozásban részt venni és azt működtetni. Hogyan jelensz meg a külvilágban (egy-egy tárgyaláson), hogyan érzékel a környezet.

Minden vállalkozás egyik alappillére, az emberi kapcsolatok: Megbeszéljük, hogy milyen EMBEREKKEL érdemes társulnod, illetve milyen munkatársakkal vedd körbe magad.

Egy jó üzlet lelke, hogyan milyen módon tudsz KOMMUNIKÁLNI, hogyan tudod az információkat átadni, kezelni és hatékonyan feldolgozni.

Megbeszéljük, hogy az üzletet és a tárgyalásokat hogyan tudod jól IRÁNYÍTANI, hogyan tudsz jó DÖNTÉST hozni, hogyan tudsz TERVEZNI és nem utolsó sorban nagyon hasznos muníció, ha tudod, hogyan tudod kezelni a STRESSZHELYZETEKET.

Segítek megmutatni, hogy milyen energiákkal, színekkel, szimbólumokkal tudod a vállalkozás SIKERÉT erősíteni.

Ha többen vesztek részt a vállalkozásban, akkor szembesítelek Benneteket azzal, hogy egymással hogyan tudtok jól EGYÜTTMŰKÖDNI. A jó együttműködés titka, hogy tudjuk ki miben erős, ki hol tud többet beletenni a közös ügybe, és ki hol érzékeny vagy sérülékeny.

Megbeszéljük, hogy egy-egy adott üzleti lépést időben hogyan tervezz meg: VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA, SZERZŐDÉSKÖTÉSEK IDEJE, KÖVETKEZŐ IDŐSZAK (ÉV) TERVEZÉSE.

Lehetőség van a Vállalkozás szellemi szintű TISZTÍTÁSÁRA és OPTIMALIZÁLÁSÁRA.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.