Loading...
Mit hoz a jövő? 2022-12-11T10:01:16+00:00

Jövőbe tekintés ~ Mi vár rám?

Mindenkiben van egy természetes kíváncsiság.

Mit hoz a holnap? Mit hoz a jövő?

Az égi Világ sokféle módon küld jeleket felénk.Van, aki hallja őket, … van, aki képeket lát, … van, aki kártyákon keresztül „olvas”. Lehetőség van a jövő energiáinak érzékelésére a égi energiák elemzésén (horoszkópon) keresztül is.

Vallom, hogy az előrejelzésnek az a feladata, hogy megmutassa: mire figyeljünk a közel vagy távol jövőben.

Sosem szabadna olyan irányú jóslásokba belemenni, hogy pontosan mi is fog történni. Hogy miért nem? … Tapasztalatból tudom – sajnos sok ilyen találkozásom volt -, hogy a mások által jósolt előrejelzés, mint egy „béklyó” ott lebeg az ember „szeme” előtt, és tudattalanul azt teremti meg a világában.

A helyes előrejelzés: ÚTMUTATÁS arra vonatkozólag, hogy egy adott időszakban mire figyeljünk oda.

Olyan, mint egy „segítő lámpás”, „segítő égi hang”, amely segít átkelni az Élet egy-egy útszakaszán.

Minden segítő olyan csatornán keresztül kapja meg és adja át az égi üzenetet, melyet Ő épített ki az égi világ felé. Ezért lehetséges, hogy ugyanaz az égi rezgés/információ másképpen kerülhet “dekódolásra” itt a földi síkon. … Kérlek, szűrj meg mindent amit hallasz. Neked is működik a belső “antennád”.

FIGYELJ A BELSŐ VILÁGODRA!

Ami már közeledik feléd a Jövőd irányából, az már előtte megjelenik benned, mint gondolat, érzés, mint vágy. Legyen az utazás, párkapcsolat, gyermekvállalás, költözés, munkaváltás, stb.
Ha új dolgok bukkannak fel Benned – nem az, amit mások mondogatnak –,
akkor tudhatod, hogy az Életterved szerint közelítesz felé.

Hallgass a belső, tiszta megérzéseidre.

Amikor Találkozunk …

Elsődlegesen az adott időszak energiáit elemzem számodra. Elmesélem, hogy az általad kért időszakban milyen erőkkel tudsz haladni az Életedben.

Képzeld el úgy, hogy megmutatom milyen felszereltségű autóval közlekedsz: Milyen erős gáz, fék van az autóban. Mekkora sebességre kapcsolhatsz. Mikor haladj lassan, megfontoltan. Mire legyél figyelmes egy-egy időszakban.

Mindez azon alapul, hogy figyelem, hogy az adott időszakban meglévő energiák hogyan hatnak Rád, azaz a Te születési horoszkópodra, a Te belső energiáidra.

Megmutatom az előtted lévő időszakot, vagy ha konkrét terveid vannak, akkor megmutatom, hogy az adott cél – legyen az üzlet, ingatlan ügylet, esküvő, baba tervezés – érdekében, mikor, mire fordíts energiáidat.

Nem tartom jóslásnak, de ha szeretnéd tudni, akkor a születési horoszkópodból kiindulva megbeszéljük, illetve meg is mutatom, hogy egy-egy születési éved (egyik szülinaptól – következő szülinapig) milyen karmikus leckéket és fejlődési lehetőséget tartogat.

A számmisztika segít rámutatni arra, hogy mire figyelj oda egy adott időszakban. A születéskor vállalt tanulóleckéidet jobban tudod érzékelni általa.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.