Loading...
Elengedés, új kezdet 2018-04-03T15:05:46+00:00

Elengedés, de Hogyan?

Ami fájdalmat okoz Neked, az már nem épít Téged.

A neheztelés olyan akadály, amely meggátolja, hogy tovább tudjunk lépni az adott helyzetünkben. Megmerevít minket, és ezzel nemcsak a Másikat, hanem Önmagunkat is büntetjük. Miért? Mert a neheztelésünk nem hagyja, hogy jól érezzük magunkat, és élvezzük az életünket, mert megannyi megkeményedett dühgombóc szorítja a torkunkat.

De hogyan lehet ezt a neheztelést elengedni? Mielőtt egymásnak esnénk, előbb Önmagunkban kell rálátnunk a helyzetünkre. … És itt fontos, hogy Önmagadhoz legyél őszinte. Sokkal könnyebb a Másikat okolni, vagy Önmagad marcangolni, hogy „Hogy tehetted ezt? … Hogy tehettem ezt?”.

Tudd, hogy ott akkor a múltban, minden érintett azt tette, ahol tartott az életében. Ne vádold hát a Másikat vagy Önmagad. Azért találkoztatok pont ott és akkor, hogy közösen tapasztaljátok meg azt a helyzetet, azt az érzést. Az ok, amiért találkoztatok, hogy megtapasztaljátok.

A titok: Ebben a tapasztalásban rejlik a Te bölcsességed,  ez a Te tudásod, amire a Másik tanított meg. És bár most még nehéz a szíved, de fogadd el, hogy ezt a bölcsességet csak Ő hozhatta el, legyen az bármilyen fájó is.

Megértés és az Új kezdet.

Nézd meg a történetedet. Gondolatban menj fel egy hegytetőre és néz le Önmagadra, a történetedre, és lásd EGÉSZÉBEN. Észre fogod venni, hogy minden helyzetben egymásnak mutattatok tükröt. Ott voltál érzékeny, amit Önmagadban sem tudsz elfogadni. Ha ezt meg tudod tenni, akkor már túl is vagy a nehezén.

Amikor már látod, hogy a történet elejétől, a mostani helyzetig mi vezetett el, akkor engedd el a hozzá kapcsolódó fájdalmadat és félelmedet. … Nem a történetet kell kitörölni a múltadból, hanem a hozzá kapcsolódó neheztelést. Hidd el, mindenen túl kell lépni egyszer, mert csak így fejlődhetsz, így mehetsz előre. Akkor tudsz továbblépni, ha a régi történetet ÖSSZEGZED, és LEZÁROD azt, ami nem működik!

Nem kitörölni kell a múltat, hanem a megélt félelmedet, a nehéz érzelmekhez való ragaszkodásodat kell elengedned! Egyszerűen csak engedd el. … Engedd el az ítélkezést. … Engedd el a vélemények kavargását a fejedben. … Engedd el az okoskodást. … Engedd el a bizonytalanságot. … Engedd el a ragaszkodásod. Teljesen és tökéletesen, kétely és aggodalom nélkül, egyszerűen csak engedd el azt a nehéz érzést, amit a szívedben őrzöl.

Utána tudatosítsd magadban, … ha kell, mond ki, … ha kell, írd le, hogy mi az, amit megtanultál. Ezzel a tudással lettél Te több és gazdagabb. … Hidd el, mindannyian ugyanezt tesszük, mindannyian ugyanúgy átmegyünk a nehéz leckéinken.

Viszont pont ezek a találkozások által leszünk erősek, és válunk bölccsé. … A szép benne, hogy mindannyian másban vagyunk többek és bölcsebbek, mert más tanításokat választunk. … A bölcsességünk része, hogy amit tanultunk azt használjuk is. …Hisz azért élted át, hogy tanulj is belőle. Ha fittyet hánysz a tanultakra, akkor újra szembesülsz vele, de már egy nehezített formában.

Ha túl lépsz a múlt árnyain, a jutalom sem marad el! Amikor kilépsz a múlt fogságából, akkor látod – és csak akkor látod meg –, az új utakat és lehetőségeket. … És ha nyitott vagy, akkor elindulnak feléd az új benyomások, új élmények.

Amikor Találkozunk …

Segítek megtalálni az utat, hogyan tudsz továbblépni.

Fontos, hogy tudd, csak akkor tudsz az Életedben elengedni és továbblépni, … ha megértetted, hogy az Élethelyzete mire tanít, … és a Lelked is felkészült arra, hogy új szinten kezeld a helyzeted.

Az, hogy milyen módon tudunk rálátni a történetünkre, és milyen módon tudjuk a ragaszkodásunkat, félelmeinket elengedni, mindenkinél máshogyan történik. Nincs előre megírt recept. A születési horoszkópod megmutatja, hogy Te hogyan tudsz rálátni az életedre, hogyan tudsz újjászületni, újrakezdeni.

A találkozásunk során ehhez megnyitom a belső kapuidat, a belső megértéseidet. Ha a szükség úgy kívánja, akkor a karmikus munka megértése után lehetőség van személyes meditációra is, ahol a feltárt információk alapján a Lélek tudatalatti rétegeiben oldunk.

A létezés türelmesen vár. Amikor azt látja, hogy magad próbálkozol, ő nem szól bele – csak vár. Akár a végtelenségig is várhat, hiszen a létezésnek nem sietős. Ő maga az örökkévalóság.
De abban a pillanatban, hogy már nem küszködsz tovább, hogy felhagysz minden erőfeszítéssel, az egész létezés megindul feléd és beléd hatol.
Ekkor először kezdenek el megtörténni a dolgok.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.