Loading...
Egészség belső útja 2018-04-03T15:35:22+00:00

Egészség és ami mögötte van …

Az egészségügyi panasz mögött ott lappang Életed egy-egy darabja.

Minden testi panasz egy üzenet számunkra, hogy mire kell figyelnünk az Életünkben. Élethelyzeteinket tartósan nehéz megélésekor, az adott energiákhoz kapcsolódó szerveknél is zavarok jelentkezhetnek.

Fontosnak tartom, hogy ha fizikai szinten panaszok vagy betegség jelenik meg, akkor FIZIKAILAG IS TÁMMOGATNI KELL A TESTI FUNKCIÓK HELYREÁLLÍTÁSÁT. Ennek számos útja van. Találkozásunk során megbeszéljük, milyen alternatív lehetőségek vannak a testi egészség helyreállítására.

És ez mellett FEL KELL TÁRNI, hogy ad adott fizikai panaszt MI VÁLTOTTA KI.Helyre kell tenni a belső világunkban, hogy az adott tünet mögött meglévő Élethelyzetet hogyan kell kezelnünk.  Ezt helyre kell tenni a Fejben, és az Életedben is.

Bármilyen segítő módszer HOSSZÚTÁVON akkor lesz eredményes, ha az … a PROBLÉMÁT KIVÁLTÓ LELKI OKOKAT is feltárja, és segíti azt megérteni, feloldani.

Nagy segítségnek és lehetőségnek tartom a születési Térképünket. A születési horoszkóp „egészségügyi szemüveggel” lévő vizsgálata segít feltárni, hogy Életünkben hol vagyunk sérülékenyek, valamint megmutatja, hogyan tudunk harmóniában működni.

Ha az Életünkben a hozott képességeinket, energiáinkat megéljük, akkor teremtjük meg a HARMÓNIA, a TESTI – LELKI – SZELLEMI EGÉSZSÉG állapotát.

Segíteni szívből, lélekből, fénnyel és áldással lehet.

Amikor Találkozunk …

Megbeszéljük a testi panaszok, problémák mikor, hogyan keletkeztek, mikor, milyen esetekben aktiválódnak. Vannak családban „rendszeresen” előforduló „betegségek”. Megbeszéljük, hogy a családodban milyen élethelyzet kezelést „örökíttetek át”. Mi az, amiben a családnak kell fejlődnie, mi a családi karma.

A testi panaszok orvos asztrológia elemzése segít abban, hogy lássuk, Életed milyen helyzetében kerülsz érzékeny helyzetbe. Feltárjuk, hogy mi hat rá, hogyan kell a kiváltó helyzeteket kezelned.

A születéskori horoszkóp és a csillagos égbolt megmutatja, hogy Életed nehezebb helyzeteiben milyen módon tudsz harmonikusan működni. Beszélgetésünk során megértheted, miben kell új módon kezelned az Élethelyzeteid.

A születési horoszkóp megmutatja, hogyan tudod a FIZIKAI és LELKI erőidet felébreszteni és táplálni. Ha szeretnéd, akkor megbeszéljük milyen természetes segítő lehetőségek vannak a fizikai panaszok és tünetek kezelésére. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.