Loading...
Lélekutazás, meditáció 2019-06-17T13:28:11+00:00

Egyéni Meditáció a Csillag Szigeten.

A Csillag Szigeten történő egyéni meditációk célja, hogy az Életedben lévő helyzetet megértsd, feldolgozd, … a fájdalmakat elengedd … és elindulj az egészség, a megoldások és a fejlődés irányába. Célod lehet a személyes égi kapcsolataid kialakítása és fejlesztése. A személyes, vezetett meditáció lényege, hogy a TE EGYÉNI ÉLETEDHEZ ad megértést és megoldást.

Feltáró beszélgetés

A meditációt minden esetben egy FELTÁRÓ BESZÉLGETÉS előzi meg, mely során feltárjuk a mélységeket melyeket szeretnél a helyére tenni az Életedben. Célunk, hogy pontosan ráláss a gyökerekre, megértsd a helyzet tanítását, illetve célunk az is, hogy tudatosítsd hova szeretnél eljutni. Ezen beszélgetés során segítségünkre van a születési időpontod alapján a születési horoszkópod. Segít a megértésekben és az irányok kialakításában.

A feltáró beszélgetés végén egyeztetjük milyen típusú Meditációra van szükséged, illetve egyeztetjük a Meditáció(k) időpontját.

Lélekutazás Meditáció

LÉLEKUTAZÁS MEDITÁCIÓBAN visszatérünk JELEN és ELŐZŐ Életrészleteinkbe. A Lélekutazás célja, hogy az Életünk (Életeink) karmikus sebeiben ott ragadt Lélekrészeinket megtisztítsuk és felszabadítsuk. Előző Életbeli utazást csak akkor szoktam javasolni, ha a mostani problémánk gyökerének feloldásához szükséges az előző életbeli Rálátás, Megértés és Feloldás.

Lélekerő Meditáció

LÉLEKERŐ MEDITÁCIÓBAN felszínre hozzuk a születésedkor lehozott személyes életenergiáid, erőid. Azokat a szellemi programokat hozzuk át a mélytudatból, amelyeket megélni, megvalósítani érkeztél a Földi létezésre.

Tibeti Hangtálfürdő

A hangtálak eredeti származási helyei Tibet, Nepál, India, valamint Kína.

A hangtál által keltett rezgéshullám a szervezetbe jutva feltölti az üreges szerveket, illetve strukturálisan feljavítja a test nagyjából 70%-át alkotó vízkészletet. A rezgés ahhoz hasonlóan terül szét a szervezetben, ahogyan a hullámok a tóban, amikor beledobunk egy kavicsot. A sejtmembrán ingerlésével felébreszti a sejteket, kihat a nyirokrendszerre, az idegrendszerre. Optimalizálja a vízkészlet molekuláris szerkezetét, miáltal beindul a méreganyagok kiválasztódása. Pihenteti és harmonizálja a két agyféltekét, ezáltal beindítja a testemlékezést és az öngyógyító folyamatokat.

A hangtálak a különböző testrészekre helyezve oldják az ottani izomgörcsöket, fájdalmakat, energiablokkokat, javítják a közérzetet, mélyebb légzést és ezáltal belső nyugalmat eredményeznek. Harmonizál és ellazítja a testet, a lelket és a tudatot. Mentálisan a hallható spektrumban a közérzetet javítja, segíti az ellazulást, a relaxációt. A felhangok segítségével alfa, théta és delta hullámhosszon felszabadítja a tudatalattiból az elraktározott sérelmeket.

A hangtálakat élvezhetjük úgy is, hogy közvetlenül nem érintkezünk a hangtálakkal, ezt hangfürdőnek nevezik. A Tibeti hangtálfürdő lehetőségiről érdeklődj az elérhetőségeimen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.