Loading...
Lélekutazás, meditáció 2018-04-06T07:47:25+00:00

Lélekutazás a Belső Világodban.

A Csillag Szigeten történő egyéni meditációk célja, hogy az Életedben lévő helyzetet megértsd, feldolgozd, … a fájdalmakat elengedd … és elindulj az egészség, a megoldások és a fejlődés irányába. Célod lehet a személyes égi kapcsolataid kialakítása és fejlesztése.

A személyes, vezetett meditáció lényege, hogy a TE EGYÉNI ÉLETEDHEZ ad megértést és megoldást.

A meditáció része, hogy – a születési horoszkópod és születéskori csillagos eged alapján -, a tudatalattiból felszínre hozzuk a SZEMÉLYES ÉLETENERGIÁID, így magasabb szinten lehetsz jelen az Életedben.

Feltáró beszélgetés …

A meditációt egy feltáró beszélgetés előzi meg, mely során feltárjuk a mélységeket melyeket szeretnél a helyére tenni az Életedben.

Célunk, hogy pontosan ráláss a gyökerekre, megértsd a helyzet tanítását, illetve célunk az is, hogy tudatosítsd hova szeretnél eljutni.

Ezen beszélgetés során segítségünkre van a születési időpontod alapján a születési horoszkópod. Segít a megértésekben és az irányok kialakításában.

Csillag Meditáció …

A feltáró beszélgetést után indulunk el a CSILLAG MEDITÁCIÓBA.

A meditációban a mélytudatban dolgozunk. Feloldjuk a Benned leülepedett gátló, visszahúzó energiákat és felszínre hozzuk a Benned élő energiákat a születéskori csillagos égboltod energiái alapján. Azaz, azokat a szellemi programokat hozzuk át a mélytudatból, amelyeket megélni, megvalósítani érkeztél a Földi létezésre.

A meditáció során jelen vannak mindazok az égi segítők, szellemi vezetők és angyali szférák, akik az adott témában segítségünkre lehetnek.

A mélymeditációt erősítik és az energiákat összpontosítják az alkalmazott tibeti hangtálak és kristályok rezgése is.

hangtálak hangjukkal megnyitják a lélek mélységeit, ezáltal segítenek a belső elmélyülésben és a saját önismeretünk alkímiai folyamataiban.

A kristályok a kvarcváltozattól függően energiákat sugároznak. A bennük tárolt ősi rezgések az információk közvetítését biztosítják a testnek, a léleknek, a szellemnek.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.