Loading...
Mágikus Napforduló 2019-09-25T14:05:42+00:00

2019.09.23. hétfő 09:50 ~ Őszi Napéjegyenlőség

Elérkeztünk a 2019-es esztendő Őszi Napéjegyenlőség idejéhez, amikor is a fény és a sötétség egyformai ideig uralja a Világot. Régi szokások szerint ezen az éjszakán ünnepet ültek, méghozzá a Földanyáét, az aratást és az utána következő pihenést helyezve előtérbe.

Szeptember 23.-át követően a Nap már a déli égbolton, vagyis az “alsó világban” folytatja útját, tehát a lélek mélységeit, a spiritualitásunk titkait világítja be. Az idei év nagy TANÍTÁSOKAT és MEGÉRTÉSEKET tartogatott mindannyiunk számára. A Természeti Rend a mi Életünkben is működik, így a most Nekünk is itt az idő melyben betakarítjuk mindazt amit eddig teremtettünk, illetve elvetjük a jövő magjait is.

Hogyan lépünk be a KOZMIKUS ŐSZ ajtaján, mi vár ránk a mostani időszakban?

A Napunk a Szűz csillagkép múltól ellépő lábánál halad, mely arra ösztönöz minket, hogy TISZTÁZZUK mit kell rendeznünk a környezetünkben, hol vagyunk rabok és kivel vagyunk szabadok.

A Vénusz és a Merkúr jelenleg a Szűz csillagképben tartózkodik, a Szűz szíve alatt, így a mostani időszak hozza számunkra azt, hogy rendbe tegyük a Kapcsolatainkat, az Embertársainkkal való kommunikációinkat. MEGÉRTSÜK és FELVÁLLALJUK hogy mit szeretnénk a SZÍVÜNK ÁLTAL IS megteremteni és megvalósítani, és a Nőiségünket megélni. Ehhez elsősorban Önmagunkban tegyük rendbe, hogy Kik Vagyunk és Mire Vágyunk.

A mostani Ősz kedvez annak hogy elővegyük a LELKÜNK MÉLYÉN LÉVŐ KINCSEINKET és azokat megvalósítsuk. Alaposan nézz szét Magadban és az Életedben, és azt is VEDD ÉSZRE, ha MÁSOK KIHASZNÁLNAK és rajtad keresztül valósítsák meg az Ő tervüket. TISZTÁZD, hogy mi is a TE VALÓDI irányod, melyet szeretnél megvalósítani. Ha ez megvan, akkor láss hozzá!

Holdanyánk az Ikrek csillagképben halad, így a Lelkünk azt fogja érezni, hogy HULLÁMVASÚTON halad, hol szárnyalunk, hol zuhanunk. Itt a feladat, hogy megtaláljuk az EGYENSÚLYT. Ne lepődjünk meg ha a Világban a kommunikációban erős, olykor radikális megnyilvánulásokat tapasztalunk. Most itt az idő, hogy kiálljunk a saját véleményünkért és merjünk NEMET vagy IGENT mondani. Arra is legyünk figyelmesek, hogy mivel mindannyian mások vagyunk, ezért lesznek akiknél ez nagyon kemény reakciókat vált ki.

A mostani ŐSZ hoz majd MEGLEPŐ Pillanatokat is. Ezek a váratlan fordulatok LEHETŐSÉGEKET, avagy SZEMBESÜLÉSEKET is hozhatnak felénk. Lesz rá módunk, hogy megtapasztaljuk a viszályságos helyzeteket, melyben okosan kell működnünk. Légy kreatív.

A mostani Őszünk Áldása, hogy sok régi képességünk, TUDÁSUNK visszaérkezhet hozzánk. Fogadjuk ezeket hálával és dolgozzunk vele. Ezek a tudások hozzájárulnak ahhoz, hogy megértsük Kik is Vagyunk valójában.

Útravalóul: Itt az Idő, hogy felvállald Ki Vagy. Indulj el a Vágyaid feltárása és megvalósítása útján.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

Amilyen hatalmas a képzelőerőd, olyan csodálatos számodra a világ!
Változtasd meg a gondolataidat, megváltozik a világ körülötted!

Esztergomi Gréta

Mágikus Teremtő energiák.

A teremtő MÁGIA, az ERŐ TANA, mely egyidős az emberiséggel.

Te is biztos észrevetted, hogy a saját Életednek vannak különleges, varázslatos pillanatai, amikor hirtelen minden összeáll és valami áttörés történik az Életedben.

Az ősi hagyományok is őriznek ilyen mágikus energiákat hordozó lehetőségeket.

Napfordulók

Az ősi tanítások szerint az év négyszer kezdődik el az esztendő körén belül. A kezdet mágikus idején szokás bőségvarázslásokat végezni: a tavaszi napéjegyenlőség, a Világosság győzelmének ünnepén, a nyári napfordulat idejében, az őszi napéjegyenlőségkor, és a téli napfordulat, a Fény születésének ünnepén.

A Napforduló kezdetén végzett szertartások segítségével tudunk hatni a kozmosz energiáira úgy, hogy a kívánt bőséget, és egészséget elérjük, illetve megtartjuk. A kezdetek mágikus idején a Bőség Varázslatok felerősítik az időszakra vonatkozó mágikus kéréseket. A lencsemágia nagyon ősi, mágikus rítus.

A Bőség Szertartásról itt olvashatsz.

Az Őszi Lencse Bőségvarázslat ideje:

  1. nap ~ 2019. szeptember 23. hétfő
  2. nap ~ 2019. szeptember 24. kedd
  3. nap ~ 2019. szeptember 25. szerda
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.