Loading...
Mágikus Napforduló 2018-09-23T14:33:10+00:00

2018.09.23. vasárnap 03:55 Őszi Napéjegyenlőség

Az őszi napéjegyenlőség, a csillagászati ősz kezdete! Ekkor a nappal és az éjszaka mindenhol ugyanannyi ideig tart, ennek oka, hogy a Nap 90 fok magasan delel az Egyenlítő felett. Régi szokások szerint ezen az éjszakán ünnepet ültek, méghozzá a Földanyáét, az aratást és az utána következő pihenést helyezve előtérbe. 

Szeptember 23.-át követően a Nap már a déli égbolton, vagyis az “alsó világban” folytatja útját, tehát a lélek mélységeit, a spiritualitásunk titkait világítja be. Most van itt az ideje elindítani olyan dolgokat, amelyek elsősorban a belső, lelki, szellemi régióinkat fejleszti. Eljött tehát az ideje a fokozottabb belső figyelemnek. Erről szól a következő három hónap. Most aratod le azokat dolgokat, melyeket valamikor elvetettél. Itt van most az ideje, hogy ezeket „rendbe tedd” és megteremtsd magadban a testi, lelki harmóniát.

Mit hoz a mostani őszi időszak?

Ahogy belépsz egy ajtón, az akkor körülötted és Benned rezgő energia meghatározza mi vár rád az ajtón túl. A kozmikus Ősz elindulása is meghatározza, hogy mi vár ránk az őszi hónapokban.

Napatya a Merkúr fiával együtt közösen fog belépni az új időszakba a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó lábánál, így az őszi időszak a MEGBESZÉLNI, MEGÉRTENI erőkkel indul el. A Szaturnusztól, a Marstól, a Lilithttől és a Karmakapuból érkező energiák bizony a régi gondolatokat, szavakat, kommunikációkat, üzeneteket hozzák elénk a múltunkból, az előző életeinkből és a felső világból is. … Mindenkinek azt, ahol tart az Életútján.

Feladatunk: Rendezzük a gondolataink, a megértéseinket. Összegezzük az eddigi tanításainkat és figyeljünk oda azokra az égi hangokra és üzenetekre, melyek megmutatják hogy a RÉGI MINTÁKAT hol kell letennünk, és hol kell ÚJ UTAKRA LÉPNÜNK.

Holdanya a Napforduló idején a Neptunusszal randevúzik a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító vizében. Az Ősz mély lelki tisztulást hoz számunkra, melyben tisztázhatjuk, hogy a jövőt milyen módon szeretnénk megélni. A Jupitertől és a Plútótól érkező energiák TELJESSÉGBEN VALÓ ÉRZÉKELÉS, és LELKI és SZELLEMI ÚJJÁSZÜLETÉST is támogatja.

Feladatunk: Nézzünk a Lelkünk mélyebb rétegeibe. A most következő időszak a LELKI és SZELLEMI TISZTULÁSHOZ és a LELKI és SZELLEMI ÚJJÁSZÜLETÉSHEZ hoz nagy energiákat. Használjuk ki a most következő időszakot arra, hogy időt és teret adjunk arra, hogy időnként elvonuljuk és belső világunkra figyeljünk. Nagyon sok erőt kapunk majd a LELKI és SZELLEMI karmikus tisztításokhoz.

A Napfordulóra vasárnap kerül sor, így az égi energiák közül MICHAEL arkangyal felügyeli a következő időszakot.

Útravalóul: Minden ami Benned él, az Vagy.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

Amilyen hatalmas a képzelőerőd, olyan csodálatos számodra a világ!
Változtasd meg a gondolataidat, megváltozik a világ körülötted!

Esztergomi Gréta

Mágikus Teremtő energiák.

A teremtő MÁGIA, az ERŐ TANA, mely egyidős az emberiséggel.

Te is biztos észrevetted, hogy a saját Életednek vannak különleges, varázslatos pillanatai, amikor hirtelen minden összeáll és valami áttörés történik az Életedben.

Az ősi hagyományok is őriznek ilyen mágikus energiákat hordozó lehetőségeket.

Napfordulók

Az ősi tanítások szerint az év négyszer kezdődik el az esztendő körén belül. A kezdet mágikus idején szokás bőségvarázslásokat végezni: a tavaszi napéjegyenlőség, a Világosság győzelmének ünnepén, a nyári napfordulat idejében, az őszi napéjegyenlőségkor, és a téli napfordulat, a Fény születésének ünnepén.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.