Loading...
Hold üzenete 2018-06-04T12:16:56+00:00

Most a Fogyatkozó Hold hat a Földi Életünkre.

Holdanya üzenetei: 2018.06.01. – 06.12.

A Hold most a TISZTULÁSBAN és a TISZTÍTÁSBAN ad nagy segítséget.

06.01. – 06.02. között

… a LELKI dolgaink megértéséhez ad segítséget. Különösen 06.02. szombaton legyünk résen, hogy “fülön csipjük” azokat a pillanatokat ahol a Lelkünk felzúdul és azt “harsogja” MOST ÉRTEM EL addig a bizonyos pontig, hogy letegyem a terhet vagy végre elindítsam azt, ami régóta a Lelked vágya.

06.03. hétfő

…. a belső LELKIERŐ felébred és a Lélek a Tettek mezejére lép. Most határozottabban tudunk haladni a dolgainkban.

06.04. – 06.06.

… a Lelki TISZTÁZÁSOK és TISZTULÁSOK ideje. Ezek közül is legyünk figyelmesek 06.06. szerdán, ekkor a Lélek különösen érzékeny lehet. A szerda esti órák a Lelki beszélgetések, meditációk és tisztulások ideális ideje.

06.07. – 06.09. között

… Lelkünk érzékenyebbik oldalával szembesülhetünk. Leginkább a családi fronton lehetünk érzékenyek.

06.10. vasárnap

.. a Lelki pezsdülés napja. Lelkünk felvillanyozódhat és tele lehet új ötletekkel.

06.11. hétfő

… a Lelki tervezés ideje.

06.12. kedden

… csodás dolgok születhetnek a Lélekben. Foglalkozzunk azzal, ami Lelkünknek kedves. Azoknak akik Babát szeretnének most ideális idő a fogantatásra.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretazus

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

A HOLD nagy hatással van az életünkre: A Hold váltakozása hat a Földünkre, a tengerekre, az időjárásra, a természetre és miránk, emberekre is.

Őseink is ismerték a Hold hatását, szinte az egész életüket ehhez igazították, legyen szó egészségről, betegségről, háztartásról, gazdaságról. A holdnaptárhoz fordultak segítségért, hogy megtalálják a legmegfelelőbb időpontot ahhoz, hogy sikeresek legyenek azon a területen, amelybe éppen belefognak. Alapos megfigyelésre, és évszázados tapasztalatokra épül az a tudás, amelyet bátran alkalmazhatunk ma is.

Földünk körüli keringése közben, amely huszonnyolc napig tart, a Naphoz és a Földhöz viszonyított helyzete szerint a Hold négy fázison megy keresztül. Ez a négy fázis az újhold, a növekvő hold, telihold és fogyó hold.

Újhold hatása az Életünkre
Növekvő Hold hatása az Életünkre
Telihold hatása az Életünkre
Fogyó Hold hatása az Életünkre

Holdvarázslat

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat ! Az Életünkben is minden tevékenységünk, az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak.

A Hold energiáját régi korokra visszanyúlva is kihasználták mind a természetben, mind az élethelyzetek javítására és mind a gyógyításban.

Az Újholdkor és a Teliholdkor végzett varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak. 

A Varázsláshoz használható időszakok az Újhold és a Telihold napja, illetve az utána következő 3 nap.

A Varázslatok legerősebb napja az Újhold és a Telihold előtti este !!! A varázslatokat általában 3-szor szokták megismételni, de a Telihold olyan erősen hat, hogy ilyenkor 1 varázslat is hat.

Tudj meg többet … a Holdvarázslat menetéről
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.