Loading...
Hold üzenete 2019-02-04T11:13:51+00:00

ÚJHOLD és TITKOS LÉLEK üzenetei

Holdanya üzenete: 2019.02.04. – 02.06.

Holdanya 02.04. hétfő este 22:04 órakor (GMT +1 időzóna szerint) az égbolton, a Bak csillagképben találkozik Napatyával. A Bika hátsó részén történik a randevú, ahol már felette ott rezeg a Vízöntő csillagkép múltat tisztító vize.

Mire figyelj hát ezen az Újholdon? … Arra, hol veszed észre az Életedben, hogy a RÉGI MINTÁK már szorítanak, GÁTOLNAK a fejlődésben. Ezeket tudod most megérteni és megtisztítani. Megérteni azért, mert itt a Nap mellett halad a Merkúr is, aki segít minket most a megértésekben és a kommunikációban.

ITT AZ IDEJE, HOGY MEGÉRTSD, TISZTÁZD ÉS KIMOND Magadnak vagy Másoknak, hogy mi az IGAZÁN FONTOS ÉS ÉRTÉKES NEKED.

A hétköznapok Világában most egyértelműen eléd tehetik azokat az infókat és megértéseket, mely alapján TISZTÁZHATOD merre tovább.

A Merkúr a Lilith erőterében halad, így ezek a megértések és tisztázások nagyon mélyről is érkezhetnek. A Lilith energiái a Bennünk elbúvó lelki rezdüléseinket mutatják meg. Legyünk most figyelmesek a LELKÜNK HANGJAIRA. Ősi fájdalmak, félelmek és vágyak is előtüremkedhetnek.

A mostani ÚJHOLD segíthet az mélyen bezárt ŐSI félelmeink, és vágyaink MEGÉRTÉSÉBEN ÉS KARMIKUS TISZTÍTÁSÁBAN.

Holdanya üzenete …

02.04. HÉTFŐ esti órák hozhatják el a mély megértések és tiszta látások lehetőségét.

02.05. KEDD reggeli órák a mélylélek üzeneteinek ideje. Itt tudsz szembesülni a rejtett világoddal.

02.06. SZERDA késő esti órák alkalmasak a jövő irányú tervek, vágyak letisztázására.

Tudod, a Sorsod elől nem térhetsz ki.
A feladatunk, hogy tisztán megéljük Önmagunk.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

A HOLD nagy hatással van az életünkre: A Hold váltakozása hat a Földünkre, a tengerekre, az időjárásra, a természetre és miránk, emberekre is.

Őseink is ismerték a Hold hatását, szinte az egész életüket ehhez igazították, legyen szó egészségről, betegségről, háztartásról, gazdaságról. A holdnaptárhoz fordultak segítségért, hogy megtalálják a legmegfelelőbb időpontot ahhoz, hogy sikeresek legyenek azon a területen, amelybe éppen belefognak. Alapos megfigyelésre, és évszázados tapasztalatokra épül az a tudás, amelyet bátran alkalmazhatunk ma is.

Földünk körüli keringése közben, amely huszonnyolc napig tart, a Naphoz és a Földhöz viszonyított helyzete szerint a Hold négy fázison megy keresztül. Ez a négy fázis az újhold, a növekvő hold, telihold és fogyó hold.

Holdvarázslat

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat ! Az Életünkben is minden tevékenységünk, az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak.

A Hold energiáját régi korokra visszanyúlva is kihasználták mind a természetben, mind az élethelyzetek javítására és mind a gyógyításban.

Az Újholdkor és a Teliholdkor végzett varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak. 

A Varázsláshoz használható időszakok az Újhold és a Telihold napja, illetve az utána következő 3 nap.

A Varázslatok legerősebb napja az Újhold és a Telihold előtti este !!! A varázslatokat általában 3-szor szokták megismételni, de a Telihold olyan erősen hat, hogy ilyenkor 1 varázslat is hat.

Tudj meg többet … a Holdvarázslat menetéről
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.