Loading...
Hold üzenete 2018-08-12T08:08:35+00:00

Újhold … Lásd tisztán Önmagad.

Holdanya üzenetei: 2018.08.11. – 08.13.

Holdanya 08.11. szombaton 11:59 órakor (GMT +1 időzóna szerint) találkozik a Nappal, hogy tisztán láthassunk Önmagunkra és az Életünkre.

Az Újhold az Oroszlán csillagkép feje alatt történik, így Hold és a Nap találkozása segít Minket abban, hogy TISZTÁBBAN LÁSSUNK Önmagunkra, a belső Világunkra és arra, miben és kikkel vagyunk igazán otthon az Életünkben.

A mostani Újhold különlegessége abban rejlik, hogy a 08 hó (8 szám) segít a karmikus dolgaink megértésében és átlépésében, a 11. nap (11 szám, ami az egész 2018-as évet mozgatja) rávilágít arra, hogy ebben az Évben, mi az amiben fel kell szabadítanunk Önmagunkat.

A HÉTVÉGE MEGMUTATHATJA AZOKAT A HATÁRAINKAT, MELYEKET MAGUNKBAN KELL MEGLÉPNÜNK.

A hétvége segíthet a karmikus tisztulásban !

08.11. szombaton teremts időt arra, hogy körülnézz a környezetedben: Lásd, hogy kik azok a személyek akikkel valóban “otthon” vagy.

08.12. vasárnap alkalmas arra, hogy Önmagadba nézz, és feltárd mi is van a szívedben és miben szeretnél kibontakozni.

08.13. hétfői napon a Teremtő energiáid a Oroszlán csillagkép erejével töltekezik. Ezen a napon érdemes elővenni azokat a Terveidet, melyekben nagyot szeretnél tenni.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretazus

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

A HOLD nagy hatással van az életünkre: A Hold váltakozása hat a Földünkre, a tengerekre, az időjárásra, a természetre és miránk, emberekre is.

Őseink is ismerték a Hold hatását, szinte az egész életüket ehhez igazították, legyen szó egészségről, betegségről, háztartásról, gazdaságról. A holdnaptárhoz fordultak segítségért, hogy megtalálják a legmegfelelőbb időpontot ahhoz, hogy sikeresek legyenek azon a területen, amelybe éppen belefognak. Alapos megfigyelésre, és évszázados tapasztalatokra épül az a tudás, amelyet bátran alkalmazhatunk ma is.

Földünk körüli keringése közben, amely huszonnyolc napig tart, a Naphoz és a Földhöz viszonyított helyzete szerint a Hold négy fázison megy keresztül. Ez a négy fázis az újhold, a növekvő hold, telihold és fogyó hold.

Holdvarázslat

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat ! Az Életünkben is minden tevékenységünk, az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak.

A Hold energiáját régi korokra visszanyúlva is kihasználták mind a természetben, mind az élethelyzetek javítására és mind a gyógyításban.

Az Újholdkor és a Teliholdkor végzett varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak. 

A Varázsláshoz használható időszakok az Újhold és a Telihold napja, illetve az utána következő 3 nap.

A Varázslatok legerősebb napja az Újhold és a Telihold előtti este !!! A varázslatokat általában 3-szor szokták megismételni, de a Telihold olyan erősen hat, hogy ilyenkor 1 varázslat is hat.

Tudj meg többet … a Holdvarázslat menetéről
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.