Loading...
Hold üzenete 2019-09-25T19:46:23+00:00

09.28.-09.30. … LELKI RENDRAKÁS az ÚJHOLDDAL

Az Őszi Kozmikus IDŐ nem kis pályásan indít: 09.28.-án Újhold indítja az őszi időszakunkat. Üzenetet is hordozz, azt hogy mivel indulunk neki az Ősznek.

Nézzük sorban:

A Nap és a Hold a Szűz csillagképben találkozik, a Szűz múltból elrugaszkodó lábánál, a képzeletbeli térdénél. Így a mostani ÚJHOLD a MÚLTBÉLI dolgaink rendezésére hívják a belső Világunkat.

A Mars ott halad a Szűz múltban lévő lábánál, annak a képzeletbeli bokájánál, így a lépésre, az AKARATERŐRE buzdul a Lélek. … Kérdés: Képesek vagyunk-e erőt venni Önmagunkon, Önmagunkban?

A Szűz jövőbe lépő lábánál a Vénusz halad, mely a JÖVŐ irányába emeli a belső tekintetünket. MEGLÁTNI, megérezni merre, kivel szeretnénk HARMÓNIÁT teremteni. … Kérdés: Mit kell ehhez most még rendeznünk?

A Szűz legfényesebb csillagát éppen most az Újhold idején éri el a Merkúr, mely megszólítja a Lelkünket. Megszólítja, hogy halljuk, érezzük, értsük meg a LELKÜNK SZAVÁT. Ebben a mostani Újhold idején az ANGYALOKKAL való beszélgetés adja meg a fenti segítséget. Itt a Földön pedig igenis hívjuk fel azon embertársainkat, akikkel a Lelkünk dolgait tudjuk MEGBESZÉLNI, MEGÉRTENI.

A Vénusz és Merkúr kettősünket a Szaturnusz és Plútó mozgatja, így a találkozásink hozhatnak GÁTAKAT ÁTSZAKÍTÓ beszélgetéseket és megértéseket is. Az égi birodalom is most segítséget küld ahhoz, hogy a KISZAKADJUNK a csapdáinkból. Tud: Kérni kell, és akkor megkapjuk.

Mindez eddig sem egyszerű, de a hétvége legnagyobb varázslatát mégis a Neptunusz tartogatja. Ő LELKÜNK MÉLYSÉGEIT kavarja fel, és a mostani hétvégén – egész pontosan 09.30.-án hétfőn fog a Neptunusz alá érni a Lilith, mely a LELKÜNK SÖTÉTSÉGBEN HAGYOTT ERŐIT hordozza.

Na itt lesz az, ami felkavarja az álló vizeket. Mert mindannyiunkban vannak elfojtott, akár több életen keresztül elzárt fájdalmaink, félelmeink és mélységesen elrejtett vágyaink. … Most ezek akarnak kitörni abból a bizonyos lezárt ládikóból. És most ezekkel szembesülni is kell. Elég ha eljutsz odáig, hogy ki mered Magadnak mondani. Ez már az első lépés.

Ezt segíti, avagy feszegeti a Szaturnusztól, a Plútótól és a Jupitertől érkező energiák. Segítenek a FELTÁRÁSBAN, a folyamatok MEGÉRTÉSÉBEN és ha jelen vagyunk, akkor MEGOLDÁSOK is érkezhetnek.

Összességében: nem egy könnyű Újholdas időszak előtt vagyunk. Természetesen ne úgy gondold, hogy minden a nyakadba hullik, hisz ebből mindenkinek az dolgozik, amivel neki már dolga van.

Kívánom, hogy legyen …

~ Bátorságod szembenézni a szőnyeg alá söpört dolgaiddal.

~ Lépj kapcsolatba az égi segítőiddel, az angyalokkal.

~ Tedd magadba rendbe mi az, ami már nem épít, és mi az, amiben új irányokat akarsz elindítani, legyen ez Életed bármely területe.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

A HOLD nagy hatással van az életünkre: A Hold váltakozása hat a Földünkre, a tengerekre, az időjárásra, a természetre és miránk, emberekre is.

Őseink is ismerték a Hold hatását, szinte az egész életüket ehhez igazították, legyen szó egészségről, betegségről, háztartásról, gazdaságról. A holdnaptárhoz fordultak segítségért, hogy megtalálják a legmegfelelőbb időpontot ahhoz, hogy sikeresek legyenek azon a területen, amelybe éppen belefognak. Alapos megfigyelésre, és évszázados tapasztalatokra épül az a tudás, amelyet bátran alkalmazhatunk ma is.

Földünk körüli keringése közben, amely huszonnyolc napig tart, a Naphoz és a Földhöz viszonyított helyzete szerint a Hold négy fázison megy keresztül. Ez a négy fázis az újhold, a növekvő hold, telihold és fogyó hold.

Holdvarázslat

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat ! Az Életünkben is minden tevékenységünk, az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak.

A Hold energiáját régi korokra visszanyúlva is kihasználták mind a természetben, mind az élethelyzetek javítására és mind a gyógyításban.

Az Újholdkor és a Teliholdkor végzett varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak. 

A Varázsláshoz használható időszakok az Újhold és a Telihold napja, illetve az utána következő 3 nap.

A Varázslatok legerősebb napja az Újhold és a Telihold előtti este !!! A varázslatokat általában 3-szor szokták megismételni, de a Telihold olyan erősen hat, hogy ilyenkor 1 varázslat is hat.

Tudj meg többet … a Holdvarázslat menetéről
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.