Loading...
Hold üzenete 2019-06-17T15:07:10+00:00

Napatya és a Telihold Mágikus Teremtő Ereje …

Holdanya üzenete: 2019.06.17. – 06.19.

05.17.-én Napatya és Holdanya egy nagyon különleges lehetőséget kínál az Életünkben.

Ezen a napon ugyanis a Napatya az Orion csillagkép koronája felett halad el. Az Orion csillagkép emlékeztet minket Embereket arra, hogy hol is Élünk! A mi Naprendszerünk, a Tejút Galaxisban, annak az Orion nevű ölelő karjában található. Azaz a Naprendszer a Tejút Orion teremtő csillagporai között tartózkodik, mely emlékeztet minket arra, hogy a TEREMTŐ ERŐK Bennünk is ott vannak. Amikor az égi Napunk, a csillagunk a TEJÚT előtt, az ORION csillagkép felett halad el, akkor a Földön is felerősödnek a Teremtő erők. … Csakhogy tudjuk, minden pillanatban TEREMTÜNK, legyen az bármilyen gondolat, szó, érzés vagy cselekedet. Kérlek, LÉGY TUDATOS.

A Napatya 06.21.-ig fog az Orioni energiákkal töltekezni, használjuk ki ezt a hetünket arra, hogy arra fordítsuk az energiáinkat, melyben TEREMTŐ ERŐT szeretnénk felerősíteni. És persze megkérhetjük hozzá az égiek ÁLDÁSÁT is. Az Orion, ősi neve MÉNRÓT, azaz Nimród Atyánk, így most NIMRÓD Atya és párja, ENÉH Úrnő felé érdemes fordulni. Természetesen válaszd azt az égi kapudat, amely számodra természetes, amiben jól érzed magad, amihez kapcsolódni tudsz.

GONDOLD át, ÍRD le Életed mely területén hol tartasz, miben szeretnél fejlődni. Akár el is képzelheted, a KÉPEK hatalmas mágikus erővel bírnak. Amikor időd engedi, a nap folyamán találj olyan időszakot, amikor a Nap fényében tudsz fürödni, töltekezni. (Ha ez a déli órák, akkor vagy a legjobb időben.) … Aztán olvas fel amit írtál, csukd be a szemed és fordulj a Napatya felé. Képzeld el a belső Világodban, azt amiben fejlődni szeretnél és engedd, hogy a napfény átjárja az általad alkotott képet. Kérd az égieket, hogy töltsék fel azokkal a Teremtő erőkkel, mely a számodra engedélyezett és hozzák le neked a fizikai síkra, amire megértél és a Sorsod része. … Javaslom: csukott szemmel maradj egy kis időt még, mert ha vannak kérdéseid, akkor itt üzenhetnek számodra gondolatok, érzések, információk formájában.

Amire figyeljünk még:

A Vénusz most a Bika csillag szeme, az Aldebaran csillaga felett halad el, így most tisztán megérezheti a szívünk, hogy az Életünkben HOL VAN SZERETET ÉS HARMÓNIA, hol tudunk magas szinten teremteni, avagy hol fáj a Lelkünk.

A Mars és Merkúr most randevúznak az Ikrek csillagképben, így a mostani napokban a találkozásinkban PERZSELŐ, avagy LELKESÍTŐ megértések és beszélgetések hozzák a SZAVAK TEREMTŐ MÁGIKUS EREJÉT. … Kéretik nagyon odafigyelni a kommunikációra !

És ne feledjük, hogy a 06.17. -és 06.19. közötti napok TELIHOLD energiáit hozzák le, hiszen Holdanya pont a Nappal szemben tartózkodik. Ez azért is lett izgalmas, mert így ez a mostani napok a Telihold révén erősen bevilágítják a LELKÜNK birodalmát is, úgyhogy lehet kapaszkodni, kinél mi kerül a Fénybe.

06.17. hétfő 10:31 az egzakt pontos Telihold idő, amikor is Holdanya a Kígyótartó csillagkép végén halad. Az izgalmas benne, hogy 06.17. este 19:00 magasságában éri el Holdanya a Nyilas csillagkép íjának végét, ami a TEJÚT KÖZEPÉBE vezet el minket. … A legcsodálatosabb idő a Holdanyán keresztül, a LELKÜNKÖN keresztül, Gabriel arkangyal és ENÉH Úrnő közvetítésével a FIZIKAI CÉLJAINKHOZ TEREMTŐ ERŐT, LÉLEKERŐT KÉRNI.

A TEREMTŐ Napszertartást javasolt 3 napon keresztül ismételni.: 06.17., 06.18. és 06.19.

A záró 06.19.-i nap hozza el a koronát, amikor is Holdanya a Szaturnusszal, majd a Plútóval találkozik. Itt megérthetjük és megkaphatjuk azokat a fizikai vagy égi megértéseket és üzeneteket, hogy ahhoz, hogy a TEREMTÉSÜNK lejöjjön, ahhoz miben kell nekünk is új irányokban jelen lennünk. … Mert mint tudjuk az ÚJ IRÁNYOK Rajtunk múlnak, Nekünk is VÁLTOZNUNK kell hozzá.

TEREMTSETEK BÁTRAN !

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

A HOLD nagy hatással van az életünkre: A Hold váltakozása hat a Földünkre, a tengerekre, az időjárásra, a természetre és miránk, emberekre is.

Őseink is ismerték a Hold hatását, szinte az egész életüket ehhez igazították, legyen szó egészségről, betegségről, háztartásról, gazdaságról. A holdnaptárhoz fordultak segítségért, hogy megtalálják a legmegfelelőbb időpontot ahhoz, hogy sikeresek legyenek azon a területen, amelybe éppen belefognak. Alapos megfigyelésre, és évszázados tapasztalatokra épül az a tudás, amelyet bátran alkalmazhatunk ma is.

Földünk körüli keringése közben, amely huszonnyolc napig tart, a Naphoz és a Földhöz viszonyított helyzete szerint a Hold négy fázison megy keresztül. Ez a négy fázis az újhold, a növekvő hold, telihold és fogyó hold.

Holdvarázslat

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat ! Az Életünkben is minden tevékenységünk, az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak.

A Hold energiáját régi korokra visszanyúlva is kihasználták mind a természetben, mind az élethelyzetek javítására és mind a gyógyításban.

Az Újholdkor és a Teliholdkor végzett varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak. 

A Varázsláshoz használható időszakok az Újhold és a Telihold napja, illetve az utána következő 3 nap.

A Varázslatok legerősebb napja az Újhold és a Telihold előtti este !!! A varázslatokat általában 3-szor szokták megismételni, de a Telihold olyan erősen hat, hogy ilyenkor 1 varázslat is hat.

Tudj meg többet … a Holdvarázslat menetéről
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.