Loading...
Hold üzenete 2019-08-14T18:27:19+00:00

08.15.-08.17. … SZÍVÜNKET TISZTÍTÓ TELIHOLD

08.15. 14:31 ~ TELIHOLD, mely megmutatja LELKED határait.

Az augusztusi napok fő irányítója Holdanya (hisz Ő volt, aki elindította ezt a hónapot egy Újholddal). Holdanya ahogyan végighalad az égbolton alaposan átmozgatja, átmossa a LELKÜNK mélységeit és mutogatja, hol vannak azok a karmikus szálak, ahol NEKÜNK, ÖNMAGUNKBAN bizony nagyon is rendet kell tennünk.

08.15. csütörtökön, a mostani Telihold idején, Napatya RÁVILÁGÍT Holdanyára, és ezen keresztül Fénybe borítja a Lelkünket.

Napatya a Vénusszal karöltve az Oroszlán csillagkép feje, pontosabban az Oroszlán szeme és szája alatt tartózkodik. Ezen égi erők RÁVILÁGÍTANAK arra, hogy az Életünkben miben éljük meg a tiszta Szeretet. Töröljük meg a képzeletbeli szemüvegünket és NÉZZÜNK ÖNMAGUNKBA és világítsuk át a KAPCSOLATAINKAT.

A mostani napok rávilágítanak arra, hogy milyen szinten működik Benned az ÖNMAGAD ELFOGADÁSA, SZERETETE, illetve a mostani napok megmutatják, hogy a KAPCSOLATAIDBAN mennyire vagytok AZONOS SZINTEN, és kivel hogyan tudjátok megélni a HARMÓNIÁT.

Holdanya a Telihold idején a Bak csillagkép végénél fog tartózkodni, majd estétől már a Vízöntő csillagkép energiáiban fog fürödni. Ezen csillagállás a LÉLEK TISZTULÁSÁT fogja támogatni. … Ha tehetjük a Telihold időszakában – 08.15. – 08.17. között – töltekezzünk a Hold TISZTÍTÓ ENERGIÁIVAL. (Kristályok tisztítására és töltésére is kiváló időszak.)

A hét második fele – Holdanyánk segítő energiái által – megmutatja Nekünk, kik azok a Társaink, akikkel megéljük az EGYSÉG erejét. Lesz olyan helyzet, ahol felismered, hogy kikkel tudsz együtt Teremteni, és kik azok, akik az Egység erejét tapossák. … Hát hozhat a hét megértéseket és meglepetéseket is.

A Teliholddal egy időben a Mars közelít az Oroszlán szíve, a Regulus csillaga felé, így a mostani időszak segíthet bennünket abban, hogy KIÁLLJUNK Önmagunkért és azon dolgokért, mely a Szívünknek fontosak.

Összegezve: a mostani TELIHOLD energiái a SZÍVÜNKET MOSSA ÁT !

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

A HOLD nagy hatással van az életünkre: A Hold váltakozása hat a Földünkre, a tengerekre, az időjárásra, a természetre és miránk, emberekre is.

Őseink is ismerték a Hold hatását, szinte az egész életüket ehhez igazították, legyen szó egészségről, betegségről, háztartásról, gazdaságról. A holdnaptárhoz fordultak segítségért, hogy megtalálják a legmegfelelőbb időpontot ahhoz, hogy sikeresek legyenek azon a területen, amelybe éppen belefognak. Alapos megfigyelésre, és évszázados tapasztalatokra épül az a tudás, amelyet bátran alkalmazhatunk ma is.

Földünk körüli keringése közben, amely huszonnyolc napig tart, a Naphoz és a Földhöz viszonyított helyzete szerint a Hold négy fázison megy keresztül. Ez a négy fázis az újhold, a növekvő hold, telihold és fogyó hold.

Holdvarázslat

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat ! Az Életünkben is minden tevékenységünk, az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak.

A Hold energiáját régi korokra visszanyúlva is kihasználták mind a természetben, mind az élethelyzetek javítására és mind a gyógyításban.

Az Újholdkor és a Teliholdkor végzett varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak. 

A Varázsláshoz használható időszakok az Újhold és a Telihold napja, illetve az utána következő 3 nap.

A Varázslatok legerősebb napja az Újhold és a Telihold előtti este !!! A varázslatokat általában 3-szor szokták megismételni, de a Telihold olyan erősen hat, hogy ilyenkor 1 varázslat is hat.

Tudj meg többet … a Holdvarázslat menetéről
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.