Loading...
Hold üzenete 2018-11-23T09:53:04+00:00

A jövő szálait sejtető TELIHOLD, 2019-es magvetés

Holdanya üzenete: 2018.11.23. – 11.25.

Holdanya 11.23. pénteken 06:40 órakor (GMT +1 időzóna szerint) a Bika csillagkép közepén a Plejádok csillaghalmaz alatt elhaladva szembetekint a Nappal, így a Földünkről feltekintve Telihold idejében vagyunk.

A Bika csillagképben haladó Holdanya a Lelkedben lévő TEREMTŐ ERŐKET mozdítja meg. Megmozdítja Benned azokat a Lélekhangokat, mely által most megmutatkozhatnak azok a pillanatok, melyben ott vannak a JÖVŐD TEREMTŐ CSÍRÁI.

A Bika csillagkép szól a biztonságról is, így a mostani Telihold felszínre hozhatja azokat a lelki rezdüléseid, mely megmutatja, hogy mi kell ahhoz, hogy a LELKED BIZTONSÁGBAN legyen. 

A Holdanyával szemközt az égbolt másik oldalán a Napatya éppen most lépett be a Skorpió csillagkép csillagterébe, és kapcsolatba lépett a Skorpió ollója előtt haladó Jupiterrel. Ezen égi erők nagy energiákat zúdítanak le a Földi szférába. A Nap és a Jupiter bevilágítja Életünk azon színtereit, ahol most TISZTÁN és TELJESSÉGÉBEN kell látnunk.

Látnunk kell azt, hogy mi az, amiben FÁJDALMAK, “méreganyagok vannak”. Ezekkel most szembesíthet az IDŐ.

A Nap és Jupiter közelsége okán, most felismerhetjük azokat az érzéseket, gondolatokat és pillanatokat is melyek megmutathatják nekünk azokat a VÁGYAINKAT is, melyek szeretnénk megvalósítani a JÖVŐBEN.

Itt és most, a jövő pillanata nincs is olyan messze. A következő 2019-es esztendő a JUPITER éve lesz. Így a mostani IDŐSZAK és így a TELIHOLD különlegessége, hogy megmutathatja a JÖVŐ ÉV szálait. Legyünk tudatosak és figyeljük meg azokat a pillanatokat, melyek érzelmileg megérintenek.

A Telihold energiát használjuk ki arra, hogy engedjük a bennünk rezgő LÉLEKMAGOK elinduljanak. Érdemes most az Élet rohanásában lecsendesedni és egy szál fehér gyertya mellett az érzéseidet és gondolataidat figyelni. Merre kalandoznak? … Mindaz ami fáj, írd fel, mert ezekkel kell szembenézned. … Mindaz, ami jóleső érzés és gondolat, azok mutatják meg merre az utad. … Fontos, hogy tudd a 2019-es évben a Jupiter ereje segít abban, hogy ezekben haladj, de NEKED is TENNED kell érte.

Ha szeretnél segítséget kérni abban, hogy mire figyelj a következő évben, akkor itt megnézheted hogyan tudok ebben a segítségedre lenni: https://csillagforras.hu/eletut-vezetes/mit-hoz-jovo/

Holdanya üzenete …

11.23.-án péntek este Holdanya a Bika csillagkép szeme – az Aldebaran csillaga – felett halad el, mely segít abban hogy Életünket látásuk új szempontból is. Lépjünk ki a megszokott rutinokból és legyünk nyitottak más megoldási lehetőségekre is.

11.24.-én szombat este, amikor is Holdanya a Bika szarvai végénél lesz, alatta az Orion csillagkép tündököl. Holdanyán keresztül ezen az estén felvehetjük azon égi erőkkel és szellemi tanítókkal a kapcsolatot, akihez tartozunk. … Most iránymutatást kaphatunk az Életünkhöz, hogy miben, hol kell fejlődnünk.

11.25.-én vasárnap este Holdanya már az Ikrek csillagképben fog tartózkodni. Itt most már a gyakorlati megvalósításra, tervezésre figyeljünk.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

A HOLD nagy hatással van az életünkre: A Hold váltakozása hat a Földünkre, a tengerekre, az időjárásra, a természetre és miránk, emberekre is.

Őseink is ismerték a Hold hatását, szinte az egész életüket ehhez igazították, legyen szó egészségről, betegségről, háztartásról, gazdaságról. A holdnaptárhoz fordultak segítségért, hogy megtalálják a legmegfelelőbb időpontot ahhoz, hogy sikeresek legyenek azon a területen, amelybe éppen belefognak. Alapos megfigyelésre, és évszázados tapasztalatokra épül az a tudás, amelyet bátran alkalmazhatunk ma is.

Földünk körüli keringése közben, amely huszonnyolc napig tart, a Naphoz és a Földhöz viszonyított helyzete szerint a Hold négy fázison megy keresztül. Ez a négy fázis az újhold, a növekvő hold, telihold és fogyó hold.

Holdvarázslat

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat ! Az Életünkben is minden tevékenységünk, az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak.

A Hold energiáját régi korokra visszanyúlva is kihasználták mind a természetben, mind az élethelyzetek javítására és mind a gyógyításban.

Az Újholdkor és a Teliholdkor végzett varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak. 

A Varázsláshoz használható időszakok az Újhold és a Telihold napja, illetve az utána következő 3 nap.

A Varázslatok legerősebb napja az Újhold és a Telihold előtti este !!! A varázslatokat általában 3-szor szokták megismételni, de a Telihold olyan erősen hat, hogy ilyenkor 1 varázslat is hat.

Tudj meg többet … a Holdvarázslat menetéről
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.