Loading...
Hold üzenete 2018-10-09T14:28:02+00:00

Merre tovább?

Holdanya üzenete: 2018.10.09. – 10.11.

Holdanya 10.09. kedden hajnalban, 05:47 órakor (GMT +1 időzóna szerint) találkozik a Nappal, hogy rendezzük azokat a dolgainkat, melyekben új irányokban szeretnénk elindulni.

Az Újhold a Szűz csillagkép jövőbe lépő lábánál történik, így Holdanya és Napatya találkozása segít Minket abban, hogy TISZTÁBBAN LÁSSUK, MERRE SZERETNÉNK ELINDULNI. Ha kinyitjuk a belső kapunkat, akkor jövőbetekintő, jövőt érzékelő pillanatokat élhetünk meg.

A Nap alatt lévő Holló csillagkép segíthet felszínre hozni, azokat a “életcseppeket”, melyek a jövő magjai lehetnek. Ehhez persze át kell gondolni, hogy a múlt milyen tanulsággal szolgál nekünk.

A Plútótól érkező energiák most tiszta látást adhat arra, hogy mi az amit LE KELL TENNÜNK ahhoz, hogy az ÚJ MINŐSÉG ELINDULHASSON az Életünkben.

A 10. hónap ereje nagy energiát ad most a lezárásra és az Új utak nyitásában. Az Újhold napja, a 09 pedig segít az erőnk, az akaratunk felszításában.

Arra is figyeljünk, hogy ezen égi erők lehetnek, hogy egy-egy Élethelyzetben vagy személyeknél, pont a Hatalmi erőkimutatást és akár a visszaélést fogják aktiválni. … Saját Életünkben most van itt az ideje, hogy a környezetünk számára kijelöljük a határainkat.

AZ ÚJHOLD 3 MÁGIKUS NAPJÁNAK A LEHETŐSÉGEI:

10.09. keddi nap ideális arra, hogy a jövőt TERVEZGESSÜK.

10.10. szerdán teremtsünk időt arra, hogy az Égiekkel és Holdanyával felvegyük a kapcsolatot. A mai napon az Angyali segítség könnyen eléd kerülhet.

10.11. csütörtöki nap a kapcsolataid megértésének és jövőbe való érzékelésének napja.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

A HOLD nagy hatással van az életünkre: A Hold váltakozása hat a Földünkre, a tengerekre, az időjárásra, a természetre és miránk, emberekre is.

Őseink is ismerték a Hold hatását, szinte az egész életüket ehhez igazították, legyen szó egészségről, betegségről, háztartásról, gazdaságról. A holdnaptárhoz fordultak segítségért, hogy megtalálják a legmegfelelőbb időpontot ahhoz, hogy sikeresek legyenek azon a területen, amelybe éppen belefognak. Alapos megfigyelésre, és évszázados tapasztalatokra épül az a tudás, amelyet bátran alkalmazhatunk ma is.

Földünk körüli keringése közben, amely huszonnyolc napig tart, a Naphoz és a Földhöz viszonyított helyzete szerint a Hold négy fázison megy keresztül. Ez a négy fázis az újhold, a növekvő hold, telihold és fogyó hold.

Holdvarázslat

Újhold és Telihold idején csúcsosodnak ki a Hold hatásai. Ilyenkor minden energia 100-szorosan hat ! Az Életünkben is minden tevékenységünk, az érzéseink és a gondolataink is százszoros teremtő erővel bírnak.

A Hold energiáját régi korokra visszanyúlva is kihasználták mind a természetben, mind az élethelyzetek javítására és mind a gyógyításban.

Az Újholdkor és a Teliholdkor végzett varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak. 

A Varázsláshoz használható időszakok az Újhold és a Telihold napja, illetve az utána következő 3 nap.

A Varázslatok legerősebb napja az Újhold és a Telihold előtti este !!! A varázslatokat általában 3-szor szokták megismételni, de a Telihold olyan erősen hat, hogy ilyenkor 1 varázslat is hat.

Tudj meg többet … a Holdvarázslat menetéről
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.