Loading...
Csillagok üzenete 2019-07-10T07:22:41+00:00

Karmikus MEGÉRTÉSEK, TISZTÁZÁSOK időszaka

Csillagok üzenete: 2019.07.09. – 07.31.

07.09.-én az idei év TANÍTÓ ENERGIÁJA, a MERKÚR gondol egy nagyot és az égbolton elindul visszafele. Mindezt a Rák csillagkép szeme, az AlTarf csillaga felett teszi, hogy FELNYISSA a SZEMÜNKET! … A Merkúr megfordulását a Mars felügyeli, így a TŰZ és a LEVEGŐ ereje keveri fel a Világunkat.

Rálátni, átgondolni és megérteni azon Élethelyzeteinket, ahol, amelyben már itt az idő, hogy ÚJ SZINTEN működjünk. Itt főleg a KOMMUNIKÁCIÓS helyzeteinket hozza vissza elénk a MÚLT. Ott ahol régen nem jól kezeltük a helyzetet, most itt a lehetőségünk, hogy már ÚJ módon adjunk hangot a véleményünknek. A Mars erőt, lendületet kíván Tőlünk, így érezhetjük, hogy PERZSEL minket a Belsőnk, avagy a Külvilágunk. De elbújni most nem lehet.

A hétköznapok világában ezen időszakban PATTOGNI FOGNAK A KOMMUNIKÁCIÓS SZIKRÁK. Régi lezáratlan kommunikációs helyzetekkel találhatjuk szemben magunkat, ahol most ezeket tudjuk újragondolni, újraértékelni. Tanítás: HALLGATTASSÉK MEG MINDEN OLDAL. Ebben van most a fejlődés kulcsa. Figyeljünk a következő időszakban a Mások véleményére, gondolataira, lehet hogy most ÚJ LÁTÁSMÓDOT tesznek elénk. Feladat: Felvállalni ha ÚJ módon is megoldható a helyzet, de ugyanakkor lehet hogy most az a dolgod, hogy kiállj a SAJÁT GONDOLATAIDÉRT, VÉLEMÉNYEDÉRT.

A mostani időszak TANÍTÁSA, hogy lássuk tisztán ÖNMAGUNKAT, azt hogy hol, miben, kikkel vagyunk OTTHON, otthonosan, kivel alkotunk egy LÉLEKCSALÁDOT. … Ez által ez egy gyönyörű, csodás felismeréseket hozó időszak is. Lesz hogy felismered, hogy az akivel eddig együtt voltál, már nem a Te világod része és lesznek olyan ÚJ találkozásaid, akikkel felismered, hogy VELE HAZATALÁLTÁL. Mindezt persze a LÉLEK fogja megérezni, megüzenni.

A spirituális Világban most Jézus Tanításainak TISZTA MEGÉRTÉSE lesz a küldetés. Átlátni a VALÓDI tiszta Utat, Tanítást. Itt az az időszak, ahol felismerhetjük azon erőket, akik a TISZTA EGYSÉGÉRT teszek, és kik azok, akik az EGYSÉGET rombolják. Legyetek nagyon körültekintőek és éberek.

Karmikus Tisztulások, Lezárások és Újjászületések időszaka

Csillagok üzenete: 2019.04.30. – 09.18.

04.30.-án, a  csillagos égbolton, a Nyilas csillagkép csillagterében a Szaturnusz bolygó – innen a Földről feltekintve – elindul visszafele (retrográd) irányban az égi megértések irányába.

A Szaturnusz a Naprendszerünk második legnagyobb bolygója, így az Életünkben nagy erőket mozdít meg. A bolygó energiája az IDŐHÖZ kötődik és azokra az Élethelyzeteinkre hatnak, ahol a mostani időszakban elértünk ahhoz a szinthez, hogy IDŐSZERŰVÉ válik, hogy felismerjük a SAJÁT HATÁRAINKAT. Azokat a határainkat, ahol Nekünk, Önmagunknak kell kilépnünk a saját KOMORT ZÓNÁKBÓL  és meg kell értenünk és ideje megtennünk bizonyos lépéseket, hogy Életeink régi MINTÁIBÓL kilépjünk. 

A Szaturnusz a következő időszakban MEGVILÁGÍTJA , hogy Életünk mely KARMIKUS SZÁLAIT kell rendbe tennünk.

A Nyilas csillagképből érkező energiák most felszínre hozzák Bennünk, hogy mi az, amit fel kell VÁLLALNUNK, és azt is hogy milyen irányba szeretnénk FEJLŐDNI az Életutunkban. A visszafele, égi irányba haladó mozgás VISSZAHOZZA ELÉNK azokat az ÉLETHELYZETEINKET, ahol MOST DÖNTÉST KELL HOZNUNK. 

Így a 2019. májustól – szeptember közepéig zajló időszak nagy KARMATISZTÍTÁST hoz számunkra.

Adjunk magunknak IDŐT arra, hogy a RÁTEKINTSÜNK az eddigi Utunkra és felismerjük és megértsük, azt hogy miben, hogyan kell már MÁSKÉPPEN MŰKÖDNÜNK.

Ha úgy érzed, hogy ez számodra nem könnyű feladat, akkor kérj ebben segítséget. Tudod, teljesen természetes, hogy a saját “szutykodat” kevésbé látod tisztán, hisz benne vagy.

Hogy még szebb legyen a helyzet: 2019. májusi és júniusi hónapokban a Szaturnuszt a Plútó is követi, szintén hátráló mozgásban, így a következő két hónapban az előbbieken túlmenően a KÜLVILÁGODBAN lévő határok kezeléséből is vizsgázunk. Legyünk figyelmesek arra, hogy hol érezzük azt, hogy a környezetünk olyan “présbe” tesz minket, ahol úgy érezzük, hogy “BESZORÍTOTTAK minket a falhoz”.

A következő két hónap így abban is nagy ISMÉTLŐ tanításokat tartogat számunkra, ahol a KÖRNYEZETÜNKBEN kell felismernünk, hol kell kitennünk a STOP TÁBLÁT.

A mostani NYÁRI IDŐSZAKBAN nagy lehetőségeket kapunk, ara hogy több-több Életen átívelő KARMIKUS JÁTSZMÁINKAT LEZÁRJUK.

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, szeretettel látlak a Csillag Szigeten, vagy online találkozás útján. Keress az elérhetőségeimen.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

Miről szól a Heti Csillagüzenet?

Az itt lévő üzenetekben az aktuális csillagos égbolt üzenetiről olvashatsz, azokról a tudatalatti üzenetekről, melyek a elindítanak minket valamilyen irányba. … Ehhez tudnod kell, hogy a régi korokban az emberek a csillagokat kémlelték, és ez alapján határozták meg mikor, minek van itt az ideje az Életükben.

Tudj meg többet … Miről mesélnek a csillagok, miről szól az Asztrozófia.

Gyakorlati tanácsok a Csillagüzenetekhez.

A csillagképek előtt elhaladó égitestek, elhozzák nekünk az adott csillagkép üzenetét. Ezek az energiák lehetőségeket hoznak el az életünkbe. Ha figyelembe veszed, hogy milyen lehetőségek vannak az adott napon,  azok a dolgok könnyebben működnek.

Az a csillag hat rád, amivel most dolgod van.
Légy jelen a Pillanatnak, és vedd észre üzenetét.

Szeretettel teszem fel a LEGSZEBB CSILLAGÁLLÁSOKRÓL a Csillag Üzeneteket. Ezek mindannyiunknak szól, de hogy életünkre hogyan hatnak, az mindenkinél más.

HOGYAN TUD BEÉPÜLNI A MINDENNAPJAINKBA?

☆ Úgy működik, hogy először csak olvassuk.
☆ Aztán egy-egy nap, valamely pillanata után eszünkbe jut, hogy tényleg erről mintha olvastam volna.
☆ Aztán egy idő után már tudatosan kezdjük figyelni a jeleket.
☆ És egyszer csak eljutunk oda, hogy ha már írták próbáljuk is ki: Előbb kicsiben, a mindennapi rutinokban.
☆ És ahogy nő a Hitünk, úgy egyre jobban elkezdünk az energiákkal áramolni.

Az Univerzum energiái vezessenek. … Esztergomi Gréta ☆ Gretazus

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.