Loading...
Heti Csillagüzenet 2018-06-03T16:04:01+00:00

Hol tartasz a Szeretet Útján?
Tiszta gondolatok és megértések.

Csillagok üzenete: 2018.06.04. – 06.10.

ॐ TISZTA GONDOLATOK, MEGÉRTÉSEK

A Nap ezen a héten a Bika csillagkép szarvai között halad át. A Szarv az égi antenna, mely magasabb világok üzeneteit és energiát szállítják a Tejútról. A mindennapok világában azt a belső erőt nyitja meg, hogy hol van itt az idő, hogy meglássuk a magasabb szintű értékeket és megoldásokat az Életünkben.

A hét során a Napunkat a Neptunusz figyeli, mely révén lehetőségünk lesz rá, hogy a MÉLY, REJTETT ÖSSZEFÜGGÉSEKET is észrevegyük az Életünkben. A Neptunusz a Vízöntő csillagképben a Lelki és Spirituális tisztulást erősíti fel.

A Napunk heti csapattársa, akivel együtt „bandukol” a Bika szarvai között, a Merkúr. A Merkúr és Nap közös energiája az Életünkben a TISZTA, RÁLÁTÓ GONDOLKODÁST erősíti fel.

Érdemes tudatosan odafigyelni a Minket megérintő beszélgetésekre, gondolatokra és információkra. Most magasabb szintű MEGÉRTÉSEKET kaphatunk, és a Bika szarvai magasabb szintű égi információkat is hozhatnak Nekünk.

A Nap és Merkúr pontos találkozója 06.06., szerda hajnalban lesz, ezért különösen szerda hajnalban és reggel figyeljünk oda a KÜLÖNÖS, MEGÉRTÉSEKET HOZÓ ÁLOKRA ÉS GONDOLATOKRA.

ॐ SZERETET és HARMÓNIA HATÁRAI

A hét nagy tanítását a Vénusz és Plútó – Lilith kapcsolódása adja.

A Vénusz a Szeretet, a harmónia és a Nőiség energiáinak tükröződése a Világunkban.  A Vénusz a héten az Ikrek csillagkép végénél halad, mely felett ott ragyog a Hiúz. Ezen Univerzális erők a hétköznapok szintjén arra hívják fel a figyelmet, hogy legyünk körültekintőek és vegyük észre, hogy hol, milyen szituációban vagy kapcsolatban kell felismernünk a HATÁRAINKAT.

A Plútótól és Lilithtől érkező energiák által most próbatétel alá kerülnek azok a helyzetetek, ahol engedünk a külvilágunkból érkező ÉRZELMI JÁTSZMÁKNAK. Vedd észre a héten, hogy hol használnak ki, és ha erre szükség van tegyél ki határokat a külvilágod felé.

Tudod, mindenki addig megy el, ameddig Te engedélyt adsz.

A hét energiáit felhasználhatjuk arra, hogy a régi (előző életbeli) NŐI SÉRÜLÉSEINKET feltárjuk, megértsük és amire engedélyünk van, ott ezeket a karmikus sebeket oldjuk.

A hétköznapokban a mostani erőket felhasználhatjuk a kapcsolataink rendezésére és ÚJ kapcsolatok indítására.

Ébreszd fel Benned, az ősi Szeretet erőket.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretazus

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

Miről szól a Heti Csillagüzenet?

Az itt lévő üzenetekben az aktuális csillagos égbolt üzenetiről olvashatsz, azokról a tudatalatti üzenetekről, melyek a elindítanak minket valamilyen irányba. … Ehhez tudnod kell, hogy a régi korokban az emberek a csillagokat kémlelték, és ez alapján határozták meg mikor, minek van itt az ideje az Életükben.

Tudj meg többet … Miről mesélnek a csillagok, miről szól az Asztrozófia.

Gyakorlati tanácsok a Csillagüzenetekhez.

A csillagképek előtt elhaladó égitestek, elhozzák nekünk az adott csillagkép üzenetét. Ezek az energiák lehetőségeket hoznak el az életünkbe. Ha figyelembe veszed, hogy milyen lehetőségek vannak az adott napon,  azok a dolgok könnyebben működnek.

Az a csillag hat rád, amivel most dolgod van.
Légy jelen a Pillanatnak, és vedd észre üzenetét.

Szeretettel teszem fel a LEGSZEBB CSILLAGÁLLÁSOKRÓL a Csillag Üzeneteket. Ezek mindannyiunknak szól, de hogy életünkre hogyan hatnak, az mindenkinél más.

HOGYAN TUD BEÉPÜLNI A MINDENNAPJAINKBA?

☆ Úgy működik, hogy először csak olvassuk.

☆ Aztán egy-egy nap, valamely pillanata után eszünkbe jut, hogy tényleg erről mintha olvastam volna.

☆ Aztán egy idő után már tudatosan kezdjük figyelni a jeleket.

☆ És egyszer csak eljutunk oda, hogy ha már írták próbáljuk is ki: Előbb kicsiben, a mindennapi rutinokban.

☆ És ahogy nő a Hitünk, úgy egyre jobban elkezdünk az energiákkal áramolni.

Az Univerzum energiái vezessenek. … Esztergomi Gréta ☆ Gretazus

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.