Loading...
Csillagok üzenete 2018-09-22T16:20:42+00:00

RENDET TENNI AZ ÉLETEDBEN.

Csillagok üzenete: 2018.09.21. – 10.02.

Az Univerzumból érkező energiák egy új időszakot indítanak el itt a Földön.

2018.09.21. a központi csillagunk, a NAP eléri a Szűz csillagkép tartományában az első csillagot és ezzel belép a Szűz csillagkép erőterébe.

A SZŰZ CSILLAGTÉR a RENDEZÉS, RENDSZEREZÉS igényét hozza el hozzánk. Érezhetjük is azt a belső igényt, hogy tegyük rendbe a dolgainkat. Ez van, akinél a munkáját, és lesz, akinél a magánéletét jelenti, és ez a rendrakás érinti a társadalmi életünket is, valamint magára a Földanya rezgéseire is vonatkozik.

Közel 2 hétre, 10.02.-ig főleg a MÚLTBAN lévő dolgok jöhetnek velünk szemben, hogy azokat a szálakat melyeket még nem oldottunk meg, azok mellett most ne menjünk el, hanem alaposan nézzük át, rendszerezzük és tegyük helyére a hiányzó láncszemeket.

Az időszak különlegességét az adja, hogy a Napunk a Merkúrral együtt lép be közösen a Szűz csillagtérbe, így a múltban lévő rendezgetés jellemzően a KOMMUNIKÁCIÓINKRA, az ügyes-bajos hétköznapi dolgainkra, az IRATAINKRA, dokumentumainkra, szerződéseinkre, avagy akár a GYEREKEINKRE vagy a mi gyermekkori élethelyzeteinkre lesz hatással.

Mire figyelj:

Kérlek, mielőtt bármit is reagálsz, cselekszel, előbb egy picit maradj csendben. (Ha kell szólj, hogy térjetek vissza a felmerült helyzetre.)

Belül, a belső világodba lépj be és nézz befele:

~ Mi az, ami FELKAVART?
~ Mi az, ami a múltra EMLÉKEZTET?
~ Mi az, amit ÉRZEL a helyzettel kapcsolatban?
~ Mi az, amit akkor nem láttál meg?
~ Mi az, amit most FELISMERSZ?

Ha így teszel, akkor közben vagy a mostani napokban meg is kapod a válaszokat: képekben, találkozásokban, bevillanó megértésekben, gondolatokban.

A Nappal szemközt figyelő Uránusz “huncut módon” váratlan, ÚJSZERŰ megoldásokat és ötleteket hozhat számunkra, hogy most már egy MAGASABB SZINTEN lássuk át a múltbéli helyzetet. 

Figyelem: a Nap, a Merkúr és az Uránusz közös energiája – azoknál a személyeknél, akik nem elég tudatosak – feszültségeket és hangos kommunikációs helyzeteket válthatnak ki. Legyünk résen, és vegyük észre, hogy mi magunk vagy az embertársaink MIRE AKADNAK KI. Ezek a kiakadások a múltban gyökerező feszültségenergiákat aktiválják.

Itt az ideje, hogy a régi dolgokat magasabb szinten old meg.

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, keress az elérhetőségeimen.

Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretael

Életút és Életmód vezetés
Ismerd meg a Világod, fedezd fel az Utad.

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

Miről szól a Heti Csillagüzenet?

Az itt lévő üzenetekben az aktuális csillagos égbolt üzenetiről olvashatsz, azokról a tudatalatti üzenetekről, melyek a elindítanak minket valamilyen irányba. … Ehhez tudnod kell, hogy a régi korokban az emberek a csillagokat kémlelték, és ez alapján határozták meg mikor, minek van itt az ideje az Életükben.

Tudj meg többet … Miről mesélnek a csillagok, miről szól az Asztrozófia.

Gyakorlati tanácsok a Csillagüzenetekhez.

A csillagképek előtt elhaladó égitestek, elhozzák nekünk az adott csillagkép üzenetét. Ezek az energiák lehetőségeket hoznak el az életünkbe. Ha figyelembe veszed, hogy milyen lehetőségek vannak az adott napon,  azok a dolgok könnyebben működnek.

Az a csillag hat rád, amivel most dolgod van.
Légy jelen a Pillanatnak, és vedd észre üzenetét.

Szeretettel teszem fel a LEGSZEBB CSILLAGÁLLÁSOKRÓL a Csillag Üzeneteket. Ezek mindannyiunknak szól, de hogy életünkre hogyan hatnak, az mindenkinél más.

HOGYAN TUD BEÉPÜLNI A MINDENNAPJAINKBA?

☆ Úgy működik, hogy először csak olvassuk.
☆ Aztán egy-egy nap, valamely pillanata után eszünkbe jut, hogy tényleg erről mintha olvastam volna.
☆ Aztán egy idő után már tudatosan kezdjük figyelni a jeleket.
☆ És egyszer csak eljutunk oda, hogy ha már írták próbáljuk is ki: Előbb kicsiben, a mindennapi rutinokban.
☆ És ahogy nő a Hitünk, úgy egyre jobban elkezdünk az energiákkal áramolni.

Az Univerzum energiái vezessenek. … Esztergomi Gréta ☆ Gretazus

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.