Loading...
2018. éves előrejelzés 2018-05-03T09:51:25+00:00

2018. éves előrejelzés

Új irányok, Mágikus erők ~ az Egyensúly vizsgái

Ez a század új megértéseket hoz a számunkra. Azt az időt éljük, melyben a Világ nyílt és rejtett összefüggéseit meg kell értenünk. Csak figyeld meg a Világunkat: Világképek és szemléletek kerülnek egymás mellé, hogy meglássuk a Valós Világot.

2018. január 01.

2018. január 1-vel a 18. évtizedbe lépünk bele. Ez számmisztikailag – a számokat összeadva – a 9-es szám ereje. … Így az év az összegzés, új irányok megtalálásának éve. 

A 18 szám kibontva:

1 … A világra és Önmagadra való rálátás ereje,

8 … Határaid felismerése, Karmikus körökből való kilépés ereje.

Így ez az év Mindannyiukat szembesíteni fog azzal, hogy Életünkben hol vagyunk merevek és hol kell kilépnünk a merev mintáinkból.

11. szám üzenete …

2018 … számmisztikai értéke, a számok összeadott értéke: 11

A 11 számhoz tartozó energiát az Uránusz hordozza.

Így a 2018-as esztendőt az Uránusz ereje pörgeti fel. És tényleg felpörgeti, mert az Uránusz egy nagyon gyors rezgésű energia, ami mindent fel fog gyorsítani a Világban.

Fizikailag az elektromos erők, az informatika, a zsenialitás, az új találmányok, illetve a szabadság szellemisége tartoznak hozzá. Mindezen erők sok új találmánnyal fogják bővíteni a Világunkat, de azzal is számoljunk, hogy mind a saját Életünkben, mind a Világban is nagy erőkkel fog megmozdulni a Szabadságra, a Tisztulásra való törekvés.

Hogy lépést tartsunk a 11 szám rezgésével, legyünk nyitottak az új változásokra (szelekre), az újító lehetőségekre.

2. szám üzenete …

A 11 –es számot elemi szinten két 1-es szám alkotja, ami a Nap erejét duplikálja meg. Ez a tavalyi energiákhoz képest még nagyobb fényt fog hozni a Világunkba, hogy tisztábban lássuk Önmagunkat és a Világot is.

A két egyes összeadva a 2-es szám rezgését szabadítja fel. Összességében tehát a 2018, a 2 számot hordozza magában.

A kettes szám a Hold erejét aktiválja. A Hold erősen hat a Földi Életre. Mind a természet, mind az Emberek is érzékenyek a Hold változékony arcára. Holdanya 28 naponként körbejár a csillagos égbolt előtt, így folyamatosan változásnak teszi ki az Életünket.

2018-ban készüljünk arra, hogy a HOLD energiáit még intenzívebben fogjuk megélni, ezért most különösen hasznos, hogy figyeljük a Holdfázisok változásait.

A Hold a Lélek jelölője is, az anyaság és a nép erejét is mutatja. 2018 a Hold ereje (által) a Lélek feladatait és az Anyai családi karmikus feladatokat fogja fókuszba helyezni, valamint – mint a nép jelölője -, a Világban fel fogja erősíteni a népakaratot.

Összességében a 2018. felgyorsult változásokat hozó év lesz, melyben a perzselő, tisztító erők fognak új irányt adni a Világunknak.

2018. március 20.

A Vénusz üzenete …

2018. március 20-án. a Tavaszi Napfordulóval a Kozmikus idő rendjében a Vénusz kozmikus idejébe lépünk be.

A Vénusz a Női termékeny energiákat lendíti mozgásba. Ezen erők egyrészt a Női erőket, a harmónia, a szépség megteremtésének művészetét erősítik fel. Így 2018 kedvezni fog a művészi, alkotó energiáknak. Kreatív, újszerű megoldások és alkotások születhetnek.

A Vénusz, mint a Szer-elem ereje a Kapcsolatainkat sem hagyja érintetlenül. Persze mindenki a Sorsának megfelelő szinten fog találkozni a Harmónia, a Szeretet és a Szerelem erejével, legyen az Földi vagy Égi vonatkozású.

A Vénusz mint női, termékenységi és mágikus erő, a mágiát is fel fogja erősíteni. Nagy tanításokat fog adni, hogy felismerjük a tiszta erőket. Legyünk figyelmesek, és vegyük észre a szépség mögé rejtőzködő sötét mágiát is.

Az év megmutatja Mindannyiunknak, hogy hol, miben és kivel tudunk harmóniában lenni, és most itt az idő, hogy Harmóniát Teremtsünk Önmagunkban és az Életünkben.

Ha szeretnéd részletesebben megismerni, hogy az idei erők hogyan dolgoznak az Életedben és a Világban, akkor keress meg az elérhetőségeimen.

Személyes vagy Online találkozás keretében megmutatom, mire figyelj oda a személyes Életedben.

Az Univerzum ereje kísérjen. … Esztergomi Gréta
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.