Loading...
Égi üzenetek 2022-08-14T08:14:45+00:00
08.12. – 08.14. … TISZTÁZÓ TELIHOLD …
Holdanya így augusztusban a Vízöntő csillagképből figyeli Napunkat, aki éppen most lépett be az Oroszlán csillagképbe.
Mit is üzen ez az égi kapu a Léleknek? …
Most van itt az időkapu arra hogy tisztázzuk ÖNMAG-unkat.
Napatya az Oroszlán csillagtér elején az Oroszlán feje alatt és nyaka erőterében tartózkodik. A fej a gondolat, a nyak mentén fordul a fejünk. … Azaz az igazi király előbb gondolkodik, aztán cselekszik. Több szemszögből is áttekinti a helyzetet és a lehetőséget.
A királyi minőség titka, hogy a király visszatekint a múltba, mert ott van minden tapasztalása, melyben megszerezte azokat a tudásokat, melyre most alapozhatja a helyzetét.
Erről szól ez a mostani időszak: TUDATOSÍTANI HOL TARTUNK MOST, MI VEZETETT IDÁIG, ÉS MILYEN ERŐK VANNAK BENNÜNK! … Tanulj a múltból és becsüld meg az Emlékeket.
Az igazi király/királynő nem bőszen üvölt, hanem URALJA A SAJÁT ENERGIÁIT! … Tudja és tudatosítja, milyen erők vannak benne, és ez alapján indul el a cselekvés útján.
Napatyával szemben éppen a visszafele hátráló Szaturnusz figyel a Bak csillagkép végéből. … A Nap és a Szaturnusz közös ereje a Világunkban felszínre hozza azon régi Élethelyzeteinket, ahol BEZÁRTUK ÖNMAGUNKAT, ahol NEM VÁLLALTUK FEL ÖNMAGUNKAT. … Itt az ideje, hogy felismerjük hol, milyen helyzetben kell IGENT vagy NEMET mondanunk.
A Nap és Szaturnusz ezen tanítása egész augusztusban érezhető (08.07. – 08.22. között), és a legerősebb felismeréseket, helyzeteket pont mostani Telihold idején élhetjük meg. A Nap – Szaturnusz egzakt szembetekintése 08.14. vasárnap érik be. Az, hogy pont most vasárnap éri el a Hold a Neptunuszt az Égbolton, segíti a Lelkünket a mély BELSŐ szembenézésben.
Mondhatnám, ez a hétvége: TALÁLKOZÁS ÖNMAGUNKKAL!
Figyeld Önmagad:
* HOL ÉRZED AZT, HOGY KI KÉNE TÖRNÖD?
* MIBEN ISMERED FEL, HOGY TE ÁLLÍTASZ KORLÁTOKAT MAGADNAK?
* HOL ÉS MILYEN HELYZETBEN KÉNE FELVÁLLALNOD ÖNMAGAD?
Az égi kapukon keresztül az Uránusz is felkorbácsolja a kedélyeket és olyan váratlan helyzeteket, találkozásokat és megértéseket hozhat, amire eddig nem figyeltél fel. … Ehhez persze szükséges a TE TISZTA JELENLÉTED. Ne úgy éld meg a VÁRATLAN helyzeteket, hogy ELLENED van, hanem úgy nézz rá, hogy MI AZ AMIRE RÁVILÁGÍT, RÁMUTAT.
És tudod, ami megy kicsiben, az működik nagyban is. …
Nézz a Világra, mint „Tanító Iskola”. Most ott szítják a FESZÜLTSÉGET, ahol csak lehet, és mindenki ott feszül be, ahol még találnak rajta fogást. … és mivel … Az URÁNUSZ a Múlt Kapujában áll, a MÚLTBÓL kirobbanhatnak és kirobbannak azok a FESZÜLTSÉGEK (az Emberi Életekben, a Nemzetek életében is), ahol a Múltban nem oldották meg a problémákat. … „KI AZ ÚR A HÁZBAN?”, „KI AZ ERŐSEBB?” végtelen történelmi vitái élesednek újra. (Csak nézz szét a Világban.)
Kedves Vándor, … Tanulni jöttünk ide a Földre. Hogy rendbe tegyük a Múlt dolgait és megértsük a Poláris Világ működését.
04.12. UTÁN … ÚJ IDŐSZAK a Világban … 2023. májusig

Valami megmozdult, felmorajlott a mostani idősíkban. … 2022. április közepén a Jupiter – a FÖLDI és ÉGI IGAZSÁGOK EREJE – beérve a Neptunuszt – a TENGEREK EREJÉT, … a Föld, az Ég és a Tenger “mordul meg”.

A Világunkban a két égitest találkozása a mélységekben eltemetett MÚLTBÉLI dolgainkat szabadította fel a LÉLEK TENGERÉBŐL … és olyan helyzeteket hoz vissza, amit már ideje LEZÁRNUNK az Életünkben, … kollektíven pedig a Világ Történelmi sodrásában.

A MÚLT ÚJRATÖLTVE – úgy az egyéni Életünkben, úgy a Történelemben – … kinél mi lapul a Tengere alján. … Ne feledjük, hogy most a ZEUSZ BÖLCS MEGLÁTÁSAIN, a SZERETET BÖLCSESSÉGÉN keresztül tudjuk feltárni a Múlt szálait.

Tedd mérlegre, hogy … mi az, ami lemaradt a MÚLTBAN?, … mi az, amit ott nem tettél meg? … mi az, amit már nem vihetsz tovább? ‼️

Miért is így fogalmaztam meg? … A Jupiter a Halak csillagkép végégnél, a visszaúszó hal alatt érte be a Neptunuszt, ami az Életünkben azokat a karmikus dolgainkat mozgatja meg, ahol nem ZÁRTUNK LE VALAMIT. … de mit? … azt, hogy hogyan kezeled a helyzetet?azt, hogy a Lelkedre miért nem figyelsz? … azt, hogy lásd meg a történetet már egy magasabb szinten?

A Jupiter és a Neptunusz találkozója a Világunkban a LÉLEK MAGASABB és MÉLYEBB MEGÉRTÉSÉT nyitja fel … spirituális szinten Immanuel Jézus TANÍTÁSAI alapján vizsgázunk. ❣️

és … hogy ne gondold, hogy ez csak egy kis átmeneti “zavar” … a Jupiter azzal hogy CSILLAGTERET VÁLTOTT … az ÉLETÜNKET is felkavarja … és bő EGY ÉVRE, 2023. májusáig tartózkodik ebben a csillagtérben … időt adva arra, hogy a VILÁGUNKBAN, az ÉLETÜNKBEN lévő ÖSSZEGZÉSEKET megtegyük.

Kedves Vándor, … amit érdemes szem előtt tartanod, hogy most egy évünk van arra, hogy LELTÁROZZUNK ! ‼️… Mi az, amit viszünk magunkkal az Új Életminőségünkbe, … és mi az, amit viszont itt az idő lezárunk a karmikus Múltunkban.

ღ Szeretet Fénye és Áldása vezessen, … Esztergomi Gréta #Gretael

Ha szeretnéd tisztán látni az Életutad és benne Önmagad, itt tudsz kapcsolatba lépni Velem: https://csillagforras.hu/kapcsolat/
A csillagok láthatatlan üzenetei

Naprendszerünk a kozmoszban/univerzumban egy különleges helyet tölt be.

Az Univerzum felől érkező erő/energiák hatnak a FÖLDI VILÁGUNKRA. Időkapukat nyitnak meg számunkra, hogy a fentről érkező erőkkel gazdálkodva fejlődjünk. … Kinek hol van dolga az Életében. … Van olyan csillagerő amely most aktívan “megdolgoztat”, de minden azért történik, hogy Te is, Én is és Mindannyian TANULVA a MÚLTBÓL most már egy magasabb szinten működjünk.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.