Loading...
Bemutatkozás 2023-01-06T17:25:13+00:00

Kedves Vándor, …

Minden emberben benne van az isteni szikra. A lelki érettség foka dönti el, mikor kezdünk kutatni rejtett énünk után. Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. (…) A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat. Csak ez számít, semmi más. (Szepes Mária)

Mindannyian éljük a hétköznapjainkat, melyben egyszerre tanulunk Másoktól és tanítunk is Másokat.

Szeretet Fénnyel és Áldással, … Gréta

~ Spirituális utazásom … a Kezdet ~

Hiszem, hogy mindannyian feladattal érkeztünk ide, és a sors folyamatosan abba az irányba terel minket ahol feladatunk van.

2006 tájékán volt az első megtapasztalásom, arról hogy van aki segít Nekem a másik oldalól is. Ekkor kezdtem el utánajárni, kik is lehetnek azok az angyalok, milyen módon segítenek Nekünk. Ahogy elmélyültem ebben, egyre több Angyali segítséget tapasztaltam meg. A legtisztább forrás, akivel találkoztam, Aysha.

2008, 2009-ben elvégeztem és ETI vizsgát tettem az Egészségügyi és a Természetgyógyászati modulból. Tanárom Kis Viola, aki megmutatta az emberi test csodáját. Hihetetlen nagy tudással és szeretettel vezetett be a szervezet működésének rejtelmeibe, és megmutatta hogyan lássuk az embert egészben: test, lélek és szellem szinten.

2009-ben Kercselics Imrénél megtanultam, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség. Megtanultam a Szellemgyógyászat lehetőségeivel a nem anyagi világban hogyan lehet átírni a betegséget a szellem és az emberi hit segítségével.

2009-ben találkoztam Ladiszlai József mesterrel, aki bevezetett a Csikung világába. Megtanultam hogyan lehet egyszerű mozdulatokkal a mindennapokban begyűjtött stresszt a testből kivezetni és energiával feltölteni.

2008-ban találkoztam a Csillagok bölcseletével, és 2009 óta Paksi Zoltán tanítványa vagyok.

Paksi Zoltán az Asztrozófia (csillagbölcselet) atyja, aki megmutatta hogyan hat az életünkre a körülöttünk lévő univerzum. Megmutatta, hogy egy születési horoszkópban milyen csodás üzenetek vannak. Ezen kódok segítségével megismerhetjük Önmagunkat, milyen energiák vannak bennünk, hogyan működünk testi, lelki és szellemi szinten is.

Paksi Zoltántól tanultam meg a relaxációs talpmasszázst (Reflaxáció), mely a talp reflexpontjain keresztül és a meditációs hanganyagon lévő egészség információkkal hat a szervekre, a lélekre és szellemre. A meditációs talpmasszázs az ember energiarendszerében meglévő testi és lelki blokkokat oldja fel, ezáltal beindítja az öngyógyító folyamatokat.

2010-ben Salamon Gabriellánál elvégeztem a Touch for Health (Gyógyító érintés) Kineziológia tanfolyamot, mely végén ETI vizsgát tettem. A kineziológia olyan lehetőségeket kínál, melyek a céljaink megvalósulásához vezető úton, a cél megvalósulása mögött lévő problémákat (az életünk során szerzett sebeket) egyszerű technikákkal kioldja.

~ Spirituális utazásom … a Csillag Sziget ~

2011-ben indítottam el a CSILLAG SZIGETET. … Ekkor vállaltam fel, hogy igen, segítséget nyújtok másoknak. Hisz azért vagyunk itt, hogy egymást segítsük az Utunkon.

2011-ben találkoztam a Regressziós – Meditációs Utazás lehetőségével. Ez egy csodás új lehetőséget tárt elém. A meditációs utazásban lehetőség nyílik arra, hogy a múltunkban lévő érzelmi sérüléseket megértsük és ott feloldjuk.

2011 és 2012 között belemélyedtem az “Orvosi – asztrológiába“, azaz feltérképeztem, hogy egy-egy panasz mögött hogyan tárhatjuk fel a születési energiákat, a tanításokat, a megoldásokat. Ebben a témában Kaló Jenő tudásanyaga rengeteget adott.

2012-ben találkoztam az EFT (Érzelmek Felszabadítása Technikával). Ennek a technikával a segítségével a szervezetünk meridiánrendszerében oldjuk az adott problémánkhoz kapcsolódó stresszt, illetve negatív programot.

Te is ismered azt a mondást: “Nevünkben, a Sorsunk.” 2012-ben az Asztro-Numerológiával (számmisztikával) bővítettem a személyes energiáink megismerésének lehetőségét. A Nevünk és a Születési időpontunk elemzésével láthatóvá válnak azok a belső és külső képességeink, melyek segítségünkre vannak az Életünkben.

2012 – 2013 között tovább tágítva az Sorsunk megértését a Karma asztrológia mélységeiben találtam Magam. Egy csodás lehetőségnek tartom, hogy ezen keresztül mekkora súlyok, falak, megértések hullanak a Lelkünkben le. Ebben a témában a legtöbbet adó tudásanyagot Griga Zsuzsanna tanításaiban fedeztem fel.

2013-ban indítottam el a CSILLAG SZIGET YouTube csatornáját. … Vallom, hogy mindaz ami Bennünk van azzal segíteni kell Másokat is. Sose tudhatjuk milyen apró dolog indíthat el Minket és Másokat is az Úton. Van hogy egy kép, egy hang, egy gondolat egy érzés megteszi azt, amire most szükségünk van.

2014-ben megjelent az Életemben a Grabovoi Teremtő Számok lehetősége. Nagyon hatásos kiegészítő lehetőségnek tartom, hisz itt a számok rezgését használjuk ki. Ezek a számsorok lehetőséget adnak az Élethelyzeteink és Testünk sejtjeinek rendberakásában.

2015-ben kerültem közvetlen fizikai kapcsolatba a Tibeti Hangtálak csodájával. A Hangtál rezgése a teljes fizikai, és energia testünket behangolja, kitisztítja a sejtekben és a Lélekben lévő blokkokat és behangolja a sejtjeinket, a csakráinkat, az auránkat. … Muszi Valéria, RIA a beavató mesterem. Hálával tartozom neki, hogy minden apró varázslatot megoszthatunk egymással.

VALLOM, HOGY MINDEN TUDÁS KIEGÉSZÍTI EGYMÁST, OLYANOK MINT APRÓ HOMOKSZEMEK, MELYEK ÖSSZEÁLLVA EGY ÚJ KOMPLEX TUDÁST, ÉS LEHETŐSÉGET TÁRNAK ELÉNK.

Nem adtam Nevet annak, amit Tőlem kapsz, de tudd, hogy egy találkozás során ezeket a sokrétű tudásanyagot ötvözöm. Mindenkinek azt, amire szüksége van.

Hiszem, hogy minden találkozás egymásért van.
Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy találkoznunk kell.

Találkozhatunk: személyesen, vagy online találkozás útján.

Esztergomi Gréta ☆ Gretael

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.