Loading...
Ajánlások 2020-05-21T17:03:33+00:00

Köszönöm a megtisztelő Bizalmatokat!

Minden találkozás egyedi és különleges, hisz ahányan vagyunk, annyi féleképpen nyilvánulunk meg, és a bennünk felgyülemlett kérdéseknek is különböző mélységűek.

Hogy számodra mit fog adni a találkozás előre megjósolni nem lehet. Viszont vállalom hogy minden tudásommal, személyes tapasztalataimmal és  emberismeretemmel azon leszek, hogy az élethelyzet amiben vagy megértésre kerüljön, és te egy magasabb szinten tudd folytatni az Életet.

Áldott Életutat kívánok minden Vándornak.

Szeretetet Fénnyel és Áldással ☆ Esztergomi Gréta * Gretazus *

Levelek Tőletek …

Levél Monától …

Hála, mély érzelem van a lelkemben, nagyon új, mert azt érzem, hogy él valaki Bennem. Az érzések világától rettegettem, a Szeretettől. … Most Embernek érzem magam. Te látsz, érzel Engem és adsz időt mindenre! Adsz csak úgy, sírok, mert Én is Ember vagyok, van hitem, megmaradt a szívem! … Érted ugye Gréta.

Amit adtál az emberi méltóságom adta vissza. Elmúlt a depressziós állapotom, a pánik csökken minden pillanatban. … Tudod milyen jó dolog hallani a madarak dalát? 5 éves koromtól nem hallottam.

Tudom, hogy a tiszta szív tud gyógyítani az égiekkel, … ezért kevés az, aki erre képes. Lassan haladok, messziről, jövök, itt vagyok. „Halott” voltam, most Élek.

Nem azért hittem Neked, és fogadtam el a javaslataidat, mert valami felsőbbrendűnek gondoltalak. Hanem mert tudtam mélyen a beszélgetésünk után legbelül, igazak a szavaid. Nem akartál semmit, adtál :)! Majd Te pedig közölted velem … „Nem vagy varázsló.” „Utat mutatsz és Én dolgozzak Önmagamon.” … ez győzött meg, valamint, … „Ha érzem, hogy Te vagy az, aki tud segíteni, akkor keresselek újra.” … nos, ilyet nagyon ritkán hallani!

Gréta fénnyel szórtad meg az összetört életéveimet, összekapcsolódtak, mint egy gyöngysor. Nem tudom hogyan csináltad, szavakkal nehéz leírni, a leírhatatlant meg kell tapasztalni, tényleg. Én egy szkeptikus ember vagyok, a bizalmam kevés embernek adom! Most, ha visszanézzek a múltam eggyé vált, mindent más nézőpontból látok, változtam, változni akartam … hisz amíg élek a gyöngysor nyitott, majd ha távozok a földi létből, akkor össze kapcsolódik a két vége. Nos, remélem, ez még távol van, jóóó Élni :))))

“Azért születtem a Világra, hogy megértsem nem éltem hiába…”

Szeretettel, Tisztelettel Feléd, … Mona

Kedves Gréta,

Nagyon köszönöm a skype beszélgetést, sokat segítettél a megerősítésekkel, amit a “horoszkópom elemzése” révén kaptam magamról. Nagyon nyitott, biztonságos légkört is teremtettél, és ez megkönnyítette a befogadását a hallottaknak. A további teendők már rám várnak.  🙂

Boldog karácsonyi ünnepeket és új esztendőt kívánok, sok szeretettel, Zsuzsanna

Kedves Gréta!

Az elmúlt időszakban rengeteg jelet kaptam, hogy nekem valamiért találkoznom kell Grétával. Akkor még nem tudtam miért. Voltam már Asztrológusnál, de mindig hiányzott belőle Valami. De mikor Grétánál jártam választ kaptam mindenre. Tudatosítani tudtam, hogy milyen ember is vagyok Én, mi dolgom van a Világban és mitől leszek igazán Boldog. És mikor mindezt felismertem, hirtelen minden megváltozott. Mindenki látta rajtam hogy valami történt, csak úgy sugározom az energiákat és pillanatok alatt bevonzottam azt, amire vágytam.

Nagyon Köszönöm! Dóri

Drága Gréti!

Amikor megismertelek, nagy kíváncsisággal kezdtem el azt az utat, melyre a segítségeddel léptem. Az 1-2 évnyi visszatekintésből, mióta ismerlek, már tudom, mennyi mindent éltem át a Te segítségeddel.

Időközben rengeteg kérdés merült fel bennem folyamatosan, amit a Veled való találkozásaink alkalmával átbeszéltünk, s így sikerült a lelkemben ezeket helyretennem és a problémás, gondokkal teli napokat úgy megélnem, hogy még nem tudtam, miért kellett  ebbe az élethelyzetbe kerülnöm, de  mivel Te kézen fogtál és kivezettél a sűrű sötétségből, bíztam abban, hogy egy idő után újra kint lehetek a napfényen.

Örülök, hogy megtanítottál arra, hogy ne az aggódás vezesse az életemet, hanem a bizakodás, és amit meg kell élnem, úgy sem kerülhetem el, akkor legalább a leckét megtanulva mielőbb tovább haladhassak.

Úgy érzem, ebben segítettél a tudásoddal, a türelmeddel, a szereteteddel, és a csillagok állásának feltárásával a horoszkópomban.

Hálás vagyok az égnek, hogy megismerhettelek és a sok segítségért.

Szeretettel: Ildikó

Kedves Gréta! 

Nem tudom szó nélkül hagyni a munkásságod. Egyszer voltam nálad sorselemzésen, igazán nagy hatással volt rám, hasonlóan a videókhoz a YouTube-on. Fantasztikus mind, egytől-egyig. Szeretnék gratulálni ahhoz az úthoz, melyet képviselsz. Mindig nyújt számomra valamit valamelyik munkád. Esténként hallgatom őket, rengeteget segít. Az útra rátalálni, a békességre találni, a feszültséget oldani és még sorolhatnám.

Áldás kísérje utad még nagyon-nagyon sokáig! Ildikó

Gál Mária: A Csillag Szigeten jártam

Egy angyalnál voltam,
vendégségben éppen.
S hogy miért Őnála?
Ezt épp most regélem.

Beleptem egyszerű
bájos otthonába,
a szépségek,
a színek világába.

Csöndes, halk szavú,
bájos angyal fogad,
kitárja ő is szívét
amidőn letörli vendége
néhány könnycseppét.

Otthon vagyok érzem,
újra az egységben,
s némán elidőzök,
e kellemes élményen.

Oly jó hallani, hogy
vagyunk még sokan.
Bár itt élünk e földi honban,
lelkünk titokban visszavágyik,
hogy majd felerősödve,
térjünk vissza az égi otthonunkba.

Oly jó tudni, hogy miért vagyunk itten,
s kérdések özönét válaszoljuk éppen.
Kérdésben, feleletben nagy tanítás rejlik.
S, hogy ki mit tanul,
nincs időhöz kötve.

Mikor itt az idő
a jóságos angyal
szíve ablakán kitekint,
elhinti sziporkázó
csillag mosolyát.
S mindenki tudni fogja
Élete küszöbét mikor lépje át!

S midőn távozom,
az angyal otthonából,
lépteim bár távolodnak,
de továbbra is rá gondolok.

S hálás vagyok nagyon,
köszönöm a sok szépet.
Mely balzsamként
melengeti a lelkemet.

Kedves Gréta!

Szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltalak és Rád bíztam magam, először csak az ösztöneimmel éreztem, hogy szükségem van Rád, majd ez később bizonyossá is vált. Segítségeddel megtanultam élni az életet és újra értelmezni azt. Válaszokat kaptam, erőt és energiát. Mindig maximális oda figyelést, kedvességet, megértést tapasztalok beszélgetéseinken. Néha azt kívánom, hogy mondj negatív véleményt is.

Találkozóink során csupa olyan dolog hangzik el, melyek egyenként is nagyon fontos szerepet játszanak a múltamban jelenben és a jövőben. Segítségeddel, általad megtaláltam Önmagam.

Az út hosszú, de tudom, hogy mindig számíthatok Rád! Iránymutatást, megerősítést és sok-sok támogatást kapok. Van úgy, hogy amikor találkozom egy-egy problémával, gondolkodóba esem, mit is tanácsolnál …? Minden találkozás egy óriási élmény, mely sokat segít a lelkemnek!

Erőt, sok-sok szépséget és boldog napokat kívánok Neked! … Ildikó

Drága Gréta!

Szeretném megköszönni, hogy megismertelek! Hogy segítettél az útkeresésben, amit nagyon élvezek. Köszönöm a sok jó tanácsot, a segítséget, pontosan úgy van minden, ahogy lennie kell! Imádom kinyitni a kis füzetemet, amibe a „szobák” vannak és olvasgatni, mi hogy fog történni! Hihetetlen tudásod van, boldog vagyok, hogy vagy nekem! Boldogan gondolok minden találkozásunkra és várom a következőt. Úgyhogy szuper minden! Köszönöm a bizalmadat!!! Légy áldott, hálásan köszönök mindent! Minden jót kívánok.

Millió puszi, ölelés! … Viktória (Amerikából)

Szia Gréta!

Szuper jó kis maratoni volt a skype beszélgetésünk. Amiket már tudtunk, vagy sejtettünk, azt Te rendszerbe tetted és összeraktad, Valahogy úgy, mint amikor az embernek úgy nagyjából megvan puzzle-ból a képe (na jó, ez egy igazán nehéz puzzle) és egy kicsit elakad. Aztán jössz te, és berakod a hiányzó darabokat. … Klikk. Megértés. Átlátás. Befogadás.

A beszélgetésünk után megállapítottuk, hogy nekünk úgy jöttél át, mint ember, hogy jól csinálod a dolgodat, magabiztos vagy, és süt a szavaidból, hogy pozitívan hathass mások életére. Beleteszel apait-anyait, a szíved-lelked; az összes tapasztalatodat es bölcsességedet. Azt hiszem, hogy ezek egész jól kiérződtek a négy óra után. Köszönjük szépen neked az időd, a tudásod és hogy törekedtél, hogy a legjobbat tudd adni nekünk.

Móni és Betti (ikrek) … Angliából

Kedves Gréta!

Köszönöm, hogy segítségeddel helyre tudtuk tenni azt a sok információt és félinformációt, ami bennem felhalmozódott az évek során az olvasott könyvekből és különböző “gyógyászoktól”.

Hosszú évek óta kerestem a megoldást az életemre, a fájdalmaim okaira és gyógyítására. Örülök, hogy találkoztam Veled és az útmutatásaiddal, a hasznos, kézzel fogható, gyakorlatias tanácsaiddal ma már a saját utamat járom, teljes egészségben.

Bízom abban, hogy még sokan – akik elvesztek az információk áradatában – Rád találnak úgy, ahogy én is.

Köszönöm és szeretettel ölellek. … Stella

Kedves Gréta!

Nagyon nagy élmény volt veled a konzultáció, nagyon örültem, hogy megismerhettelek, még ha csak így az interneten, online beszélgetés formájában volt lehetséges! Nagyon nagy hatással voltak rám a youtube-s videóid. Csodálom még most is azt az óriási tudást, amivel rendelkezel, s amiből én is kaptam egy kis szeletet a személyes horoszkópom és a születési csillagképem elemezése alapján. Köszönet, köszönet, köszönet!

Köszönet, hogy a horoszkópom rávilágított és így elfogadtam a tényt, hogy anya nélkül nőttem fel, amit vállaltam ebben az életemben. (Eddig csak kérdeztem önmagamtól, hogy miért, miért én, de most már ezt el tudom fogadni!) A másik fontos dolog, amire a horoszkópom rámutatott az a személyes képességeim, feladatom itt ebben az életben. Ezt is már nagyon rég szerettem volna tudni!

Rengeteg dolgot üzennek a csillagok, nagyon jó, hasznos dolog tudni őket, s azt hiszem, a 2 konzultációt még mindig lehetne folytatni és lenne még mindig miről beszélni! Én azt hiszem nincs olyan ember, akinek egy kérdés sem merült volna fel az életében, amire szeretné tudni a választ, és minden válasz ott van a csillagokban!

Köszönet a jó tanácsokért és segítségedért, az egészségügyi kérdések és problémákban is: a lányaimnak nagy segítség volt a homopátiás készítmények alkalmazása, amit ajánlottal! Újból csak köszönet, köszönet, köszönet !!!

Anikó (a messzi távoli Izraelből)

Szervusz Gréta!

Kár, hogy nem tudják sokan: hozzád kellene csak menni, hogy a gondjaik megoldódjanak! HATALMAS tudással rendelkezel, ami párosul kedves – odafigyelő természeteddel – nincs az a probléma, ami ne lehetne megoldható a tanácsaid alapján, persze, ha meg is teszi az ember! Ami különösen tetszik még : hogy nem vagy “elvont” , hanem nagyon is hús – vér ember, jó kedvvel, jó stílussal megáldva. Számomra minden találkozás egy katartikus élmény, nagyon sokat segít. Bár találkozhattam volna előbb veled Gréta kedves! Most viszont belehúzok, bepótolom, amit csak lehet! Nem egyszer fogunk még találkozni!

Köszönök hálásan addig is mindent, amit már idáig is kaptam! Áldás vagy! Minden – minden jót!

Szeretettel: Annamari

Kedves Gréta!

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy az utamba vezérelt Téged és végre ilyen tisztasággal és szeretettel, de elfogultság és befolyásolás mentesen kaptam útmutatást, sőt attól sokkal többet Tőled! 🙂 … Kívánom, hogy minél több ember találjon Hozzád, hogy szikrát kapjon szívük, felgyúljon újra a láng, ahogy a miénkben is.

Szeretettel és hálával, … Era és Levente

Kedves Gretazus!

Kapcsolatunk nem misztikus tőről fakad. Egy félévig tanultunk egymás mellett szótlanul néptánc óra alatt gyermekeinket várva. … Aztán egy nap megtört – a köszönésen túli – szótlanság távolsága. … Talán a kék kőnek köszönhető a nyakában, talán az én zöld kövemnek.

… Megyek Grétazushoz, mert szárnyaira vesz és segít repülnöm – néha könnyes – előző élteimbe, hogy újra halljam az Ír- tenger hullámait megtörő sirályokat; hogy érezhessem svájci könyvtárszobám meghitt melegét és találkozzam (kutyarajongó létemre) igen testes-bundás macskámmal.

Jártam vele betonfalúnak hitt, ragyogással feltöltött Titkaim házában, hogy hercegnőként tárjak fel régi-új emlékekkel megrakott óriási utazóládákat.

És neki köszönhetem, hogy találkoztam Az Angyalom otthont adó, ölelő szeretetével. (Emlékszel, hogy nem akartam tovább menni?! Azóta is várat magára, hogy meglássam a Rózsakvarc alatti hivatásomat!)

Segít, hogy lelkem ligeteit újra és újra felfedezzem, ha kell gondozzam. És újból és újból gyönyörködhessek az óriásfenyőm tövéből a Végtelenség hegyeiben, Csillagaiban – még ha kicsit csúsznak is azok -. 🙂 …

És mindemellett adja bizalmát, “földi” emberi barátságát, türelmét!

Megyek, mert lelkem mindig új utakra hív és Grétazus tudja, helyettem is, hogy milyen úton induljunk el.

Ölelésem! … Csí, az Uránuszi gyermek

A Választás a Tiéd, a Varázsló Te vagy.

Amit még nem ismertél fel önmagadban, azt nem tudod megváltoztatni.
Amint ráébredsz arra, amire eddig csukva volt a szemed, a változás magától történik meg.

(Byron Katie)  

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.