Loading...

Pí ~ Tér Rendező Piramis

Pí ~ TÉR RENDEZŐ PIRAMIS

Ez a piramis a gízai piramis mintájára, annak arányait figyelembe véve készül, mely a Pí számra alapul.

A Tér rendező piramis két egymásba helyezett piramisból áll. Ez a kettős piramis az emberi természetet képezi le: a belső piramis a FÖLDI részt jelképezi, amely nyitva áll a kozmosz felé, a külső piramis a KOZMOSZ energiáit fogadja be, amely minden átfog.

A kétrészes – azaz két egymásba helyezett – piramissal egy harmonikus, pozitív rezgésű, életenergiával teli teret tudunk magunknak létrehozni, ahol könnyebben tudunk pihenni, relaxálni, meditálni, imádkozni és töltődni.

A Tér rendező piramis javítja a környezetünkben az életminőséget azáltal, hogy tisztítja a környezetünkben lévő káros elektromos- és földkisugárzásokat, valamint feltöltik és harmonizálják a teret a piramisokba elhelyezett kristályok rezgéseivel.

Pí ~ Tér Rendező Piramis Neked … 
☆ A kétrészes, egyedi készítésű Pí ~ Tér Rendező Piramis fából készül, alapjának méretei: 16 cm, 20 cm, 30 cm, 50 cm, 70 cm
Neked melyik piramis tetszik?
A különböző alapterületű Pi Tér Rendező Piramisok különböző méretű területeket tudnak lefedni, akár a helyiség egy-egy területétől, egészen egy lakás területéig.
A Piramis erőterét fokozzák a piramisba elhelyezett EnergiaSpirálok és a természet erőit hordozó Kristályok is. 

A piramis tökéletes harmonikus erőteret teremt mindenki számára.  Alkalmazása jól kiegészíti valamennyi egészségmegőrző módszert, testi-lelki gyakorlatot.

A Piramisokat kiegészítő terápiaként érdemes alkalmazni, nem helyettesíti az orvosok által előírt kezeléseket!
Érdeklődni itt, a “Kapcsolat” oldalon keresztül tudsz.
By | 2021-12-10T21:58:49+00:00 2020 március 29.|Categories: Itt és Most|
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.