Loading...

Aranymetszés ~ Energia Piramis

ARANYMETSZÉS ~ ENERGIA PIRAMIS

Ez a piramis az orosz piramis mintájára, annak arányait figyelembe véve készül, mely az aranymetszésen alapul. 

Az aranymetszés vagy aranyarány egy olyan arányosság, ami a természetben és művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és az aszimmetria között. Az aranymetszés egy szakaszt úgy bont két részre, hogy a kisebbik rész úgy aránylik a nagyobbhoz, mint a nagy az egészhez. Ezt a 1,618 irracionális számmal tudjuk kifejezni.

Sokak szerint ez a legszebb, legtökéletesebb arány. Ezért is az aranymetszés megnevezés. Az arány, ami mindenben felfedezhető, amit tökéletesnek tartunk, látunk, érzékelünk, legyen szó akár esztétikai élményről, amit egy festmény nyújt, egy dallam harmóniájáról, vagy a természet egyszerű csodáiról, mely tartalmazza még az emberi test arányainak egyfajta magyarázatát is.

Az Aranymetszés Piramissal – a méretarányaival létrehozott térben – egy tökéletes egyensúly teremtődik meg.

Egy orosz kutatócsoport egy bizonyos David Wilcock vezetésével több tucat kísérleti piramist építettek meg, kicsiben, nagyban, és élethű másolatként számos pontján a világnak. David Wilcock és csapata számtalan piramist modellezett le, és épített meg, minden esetben alaposan áttanulmányozva azokat az ősi technikákat, és a csillagászatilag helyes tájolásokat, geometriát és egyéb számításokat, melyek alapján annak idején létrehozhatták ezeket az építményeket.

A piramisok átvizsgálása és megfigyelése során azt észleltek hogy … A piramisok felett az ózonréteg minden esetben megvastagodott. A piramisok közelében a földrengések megszűntek vagy minimális számra csökkentek. A piramisok közelében sokkal hamarabb képesek voltak a betegségekkel vagy sérülésekkel küzdő emberek gyógyulásnak indulni. … Azaz aranymetszésű Piramisok környékén a Természet visszarendeződik az ős egyensúly állapotába.

Az Egyensúly, a Harmónia a természetes állapotunk, amelyre mindannyiunknak szüksége van.
Aranymetszés ~ Energia Piramis Neked …
☆ Az egyedi készítésű Aranymetszés ~ Energia Piramis fából készül, alapjának méretei: 16 cm, 32 cm, 48 cm
Neked melyik piramis tetszik?
A Piramis erőterét fokozzák a piramisba elhelyezett EnergiaSpirálok és a természet erőit hordozó Kristályok is. 

A piramis tökéletes harmonikus erőteret teremt mindenki számára.  Alkalmazása jól kiegészíti valamennyi egészségmegőrző módszert, testi-lelki gyakorlatot.

A Piramisokat kiegészítő terápiaként érdemes alkalmazni, nem helyettesíti az orvosok által előírt kezeléseket!
Érdeklődni itt, a “Kapcsolat” oldalon keresztül tudsz.
By | 2021-12-10T21:57:03+00:00 2020 március 29.|Categories: Itt és Most|
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.