Loading...

A Piramisok titka

A PIRAMISOK TITKA …

Az emberiséget már régóta foglalkoztatják a piramisok, hogyan építették, miért hozták létre, hogyan funkcionál? Piramisok ezrei találhatóak szerte a világon, de már tudunk két nagy tenger alatti piramisról is (az egyik kristályszerkezetű), sőt ma már tudjuk, hogy a Marson is léteznek hatalmas méretű piramisok, ami igencsak elgondolkodtató.

Hol vannak a Földön feltárt piramisok?

~ Egyiptomi piramisok
~ Mezopotámiai zikkuratok
~ Szudáni piramisok
~ Nigéria Nsude-piramisok
~ Mexikói és Maja piramisok
~ Indiai és indonéziai piramisok
~ Kínai piramisok
~ Mauritius, Kanári szigetek, Szicília piramisok
~ Görögország, Franciaország, Olaszország piramisok
~ Boszniai piramisok
~ A Pilis piramisai

A piramisok közül mind a mai napig a leginpozánsabb – a világ legnagyobb magában álló épülete – a Kheopsz (Nagy) Piramis a 137 méteres magasságával és kb. 6,4 millió tonnás súlyával. Azt, hogy hogyan építették, mindmáig rejtély fedi, viszont sok minden mást sikerült megfejteni róluk, többek közt azt is, hogy a piramisok energiát sugároznak.

A PIRAMISOK FELFEDEZÉSE …

A Nagy Piramisban tapasztalható titokzatos energia jelenlétét Sir W. Siemans angol feltaláló észlelte először, aki a Nagy Piramisban tartózkodva döbbenten tapasztalta, hogyha a magával vitt palackot a szájához emeli, apró áramütéseket érez. Ez az elektromos tevékenység olyannyira felkeltette Siemans kíváncsiságát, hogy vett egy benedvesített újságpapírt, és a palack köré tekerte, létrehozva ezáltal egy kezdetleges elektromos akkumulátort. Amikor Siemans a feje fölé tartotta a palackot, olyan erős sztatikus elektromosság jött létre, hogy szikrák röpködtek szerteszét. Bár nem tudjuk, hogy miért és hogyan, de a Nagy Piramis bizonyítottan elektromosságot fejleszt.

A piramisenergia, valamint a piramis egészségünket támogató képességének valódi felfedezése Antonie Bovis francia tudós érdeme, aki az 1930-as években zarándokolt el a Nagy Piramishoz. Bovis megfigyelte, hogy a Fáraó Kamrájában elhullott kisállatok nem indultak oszlásnak, hanem pehelykönnyűek és összetöpörödöttek voltak. Bovis feltevése szerint a piramis dehidratálta ezeket az állattetemeket, melyek a romlás legcsekélyebb jelét sem mutatták.

Hazautazása után piramismodellekben elvégezte látszólag őrült kísérleteit, melyek teljes sikerrel jártak. Bovis kísérleteit követően fordult a világ érdeklődése a piramisokban rejlő különleges energia felé, mellyel kapcsolatban egyre több furcsaság és kérdés merül fel.

Vajon miért van az, hogy a piramisban talált kisállatok tökéletesen mumifikálódnak, az ott talált gabonamagvak több ezer év elteltével is fejlődésnek indulnak? A piramisok feltárásakor előkerült négyezer éves gabonaszemeket elvetették, és ezek kikeltek, fittyet hányva az időnek.

A repülőgépek műszerei miért nem működnek a Nagy Piramis felett? Miért nem fagy meg a víz -40°C -on sem a piramismodellben? Minek tulajdonítható a piramis borotvapenge élező tulajdonsága? Oroszországban egy kísérleti piramis közelében működő radarállomás a piramis csúcsa felett 2 méter magas, 500 méter széles ionizált légoszlopot mért és rögzített. Hogyan lehetséges ez?

Hogyan működik a PIRAMIS ENERGIA ? … Teljes írás itt olvasható.

By | 2022-06-07T12:46:40+00:00 2020 március 27.|Categories: Itt és Most|
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.