Loading...

Piramis Energia

A PIRAMIS ENERGIÁJA …

A piramisok geometriai szerkezete egyedi, rezonanciaképes a kozmoszból érkező jelekre. A rezonanciába hozott geometriai rendszer először befogadó, rezgéselnyelő, majd a rezonáló teret kitöltve energiamaximumokat elérve, mint rezonancia generátor kezd el működni. Az energia a piramison belül meghatározott pontban koncentrálódik és ez az energia hat aztán a piramisban elhelyezett tárgyak molekuláira.

Az eddig végzett kutatások mindenesetre bebizonyították, hogy a piramisba helyezett tárgyak olyan fizikai jelenségen mennek keresztül, mely jelenségek teljességgel ellentmondanak mind a fizika, mind pedig a kémia eddig elfogadott tételeinek, hiszen ezeket a változásokat fizikai változókkal nem lehet létrehozni.

A piramisok ún. PIRAMIS ENERGIÁVAL rendelkeznek.

A piramis a csúcsán keresztül fogadja a kozmikus energiát, az alaplapján keresztül felszívja a Földanyából érkező gyógyító energiákat, összeköti az eget a földdel, melyek energiáit felerősítve képes azokat saját magán keresztül átáramoltatni. A nagy piramisokat különféle energiavonalak mentén vagy kereszteződésében építették, akárcsak a templomokat ill. szent helyeket, így erősítvén fel az energiákat.

Talán ez az egyedüli olyan kozmikus geometriai forma, ami alkalmas a különféle energiák erősítésére és továbbítására. Ebből jön létre a tórusz, aminek a formájára hasonlít a mi spirál galaxisunk is. Önmagában a gúla még nem lenne működőképes, hiszen energiaforrásra van szüksége, ezt Földanya (elektromágneses) mezője és a mindenhol megjelenő kozmikus energia biztosítja, ha a piramist Észak-Déli irányba állítjuk.

A PIRAMIS HASZNÁLATA  …

Az elmúlt évtizedekben egyre elterjedtebb lett a piramisok egészségünket támogató hatásának elmélete. Több országban gyártanak különféle anyagokból kisebb-nagyobb piramisokat egészség megőrzés célból. A piramis által felerősített energia hatása igen sokrétű, káros mellékhatása nincs, csak arra tanítja meg az élő szervezetet, amit az egészséges korában már tudott.

Jól alkalmazható Piramis típusok:

PÍ ~ ENERGIA RENDEZŐ PIRAMIS

PÍ ~ TÉR RENDEZŐ PIRAMIS

ARANYMETSZÉS – ENERGIA PIRAMIS

 

By | 2022-06-07T12:46:31+00:00 2020 március 27.|Categories: Itt és Most|
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.