Loading...

Pí ~ Energia Rendező Piramis

Pí ~ ENERGIA RENDEZŐ PIRAMIS

Ez a piramis a gízai piramis mintájára, annak arányait figyelembe véve készül, mely a Pí számra alapul.

A Piramis térharmonizáló hatást fejt ki, amely az élőlények működését – ma még közvetlen módon tudományos megalapozottsággal nem megmagyarázhatóan – normalizálja.

A piramis által felerősített energia az alá elhelyezett tárgyak szerkezetét optimális szintre hangolja, az alatta lévő élő szervezetet pedig arra „tanítja” meg, amit az egészséges korában már tudott. Ez azt jelenti az emberi szervezet számára, hogy a nem kellően működő sejtjeinket az optimális működési tartomány irányába segíti.

Milyen piramis közül választhatsz?
☆ Az egyrészes, egyedi készítésű Pí ~ Energia Rendező Piramis fából készül, alapjának méretei: 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm
Neked melyik piramis tetszik?

A piramis alá betehetsz: vizet !!!, ételeket, italokat, étrend kiegészítőket, vitaminokat, kristályokat és minden olyan dolgot, amit tisztítani és harmonizálni szeretnél. A Piramis alá tett ételek hosszabb ideig megőrzik az állagukat, az ízűk zamatosabb, ízesebb lesz, a magok könnyebben csíráznak. Használata segíti a vitaminok és táplálék kiegészítők hasznosulását a szervezetben.

Nagyon jó tapasztalatok vannak arra is, hogy ágy fölé helyezve könnyebb az alvás, és felerősíti az Öngyógyító folyamatokat. Beindítja és áramoltatja az Életenergiát, támogatja a szervezet immunrendszerét, csökkenti a testi fájdalmakat. Személyes tapasztalatunk, hogy mióta családtagunk rendszeresen piramis alatt alszik, a minden évben visszatérő téli influenza eltűnt az életéből.

Mit szeretnél tisztítani és harmonizálni?
Ennek megfelelően érdemes megfelelő méretet választani.
☆ Az egyrészes, egyedi készítésű, összecsukható Pi ~ Energia Rendező Piramis rézből készül, magassága: 66 cm, 123 cm
A Piramis erőterét fokozzák a piramisba elhelyezett EnergiaSpirálok és a természet erőit hordozó Kristályok is. 

A piramis tökéletes harmonikus erőteret teremt mindenki számára.  Alkalmazása jól kiegészíti valamennyi egészségmegőrző módszert, testi-lelki gyakorlatot.

A Piramisokat kiegészítő terápiaként érdemes alkalmazni, nem helyettesíti az orvosok által előírt kezeléseket!
Érdeklődni itt, a “Kapcsolat” oldalon keresztül tudsz.
By | 2021-12-10T21:59:49+00:00 2020 március 27.|Categories: Itt és Most|
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.