Loading...

Az Élet időnként megállít

Az Élet időnként megállít, mert olyan dolgot mutatott meg Neked, melyet meg kell értened. Ekkor állj meg. PIHENJ. Nézz vissza, mit tanultál meg. 

Ahhoz hogy megtaláld a BELSŐ VÁLASZAID, el kell csendesedned. Hallgasd meg mások véleményét, de figyeld meg mi a belső reakciód. Azon keresztül üzen a Lélek. Ami erőt ad, amivel azonosulni tudsz, ott vannak a belső válaszok, … ott ébred fel a belső erőd a további lépéshez.

Aztán állj fel és indulj el. A lábad visz előre és egy ÚJ ÚTRA VEZET.

Fénnyel, Szeretettel és Áldással, … Esztergomi Gréta * Gretazus *

Az Életünk egy folyamatos változás …

Változol Te is, a környezeted is. … Amíg ebben jól érzed magad és fejlődni tudsz, addig ÉPÍT a helyzet, a kapcsolat. … Amikor viszont észreveszed, hogy minden olyan “lapos”, olyan “állandó”, akkor Te vagy a Másik már nem érzi jól magát a kapcsolatban, a helyzetben. Ilyenkor megáll a lüktetés és a fejlődés. Majd megjelenik a változás igénye valaki részéről.

Az Életünkben végbemenő váltások nem egy gombnyomásra történnek meg, hanem egy folyamatként.

Hogy mennyi idő szükséges a továbblépéshez, az függ az átélt élmény ránk gyakorolt hatásának erősségétől és a feldolgozási képességünktől.

További információk itt … Ha szeretnél az Életedben továbblépni, a meglévő helyzetedben lévő tanításokat megérteni, illetve a Benned lévő fájdalmakat elengedni, akkor szeretettel látlak személyesen vagy online találkozás formájában.
Fénnyel, Szeretettel és Áldással, … Esztergomi Gréta * Gretazus *
By | 2022-06-07T11:42:23+00:00 2018 április 13.|Categories: Égiek útmutatása|Tags: , , |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.