Loading...

Anya és Gyermek kapcsolata

A legszentebb kapcsolat az ANYA és a GYERMEKE között létezik.

Hisz a kis apróság ott létezett VELED EGYSÉGBEN, mint pocaklakó. Mindaz ,amit akkor megéltél a mindennapokban, a lelkedben, azt együtt, közösen éltétek meg. A gyermeked nagyon mélyen, megőrzi ezeket az érzéseket, ezek az Ő mély zsigeri érzései is. … Így olyan kötödés létezik közöttetek, mely más emberi kapcsolatban nem létezik.

Ha gyermekedre gondolsz vagy nézel jusson eszedbe, hogy van egy mély közös kapcsolódás, ami összeköt Benneteket.

A Szívedben mindig Veled van.

Ha szeretnéd megérteni és harmóniába hozni anyához, gyermekedhez való kapcsolódásod, ha szeretnéd megérteni a családi mintákat, akkor szeretettel látlak a Csillag Szigeten: http://csillagforras.hu/kapcsolat/
Szeretet Fénnyel és Áldással … Esztergomi Gréta ☆ Gretazus

Mindig hordozlak. Mindig hordoztalak.

Mielőtt megfogantál, egyik részedet a lelkemben hordoztam. Mikor Édesapáddal találkoztam, a szemébe néztem, láttam a másik részedet. Reméltem, hogy egyszer majd megszületsz.

Mielőtt megszülettél, a méhemben hordoztalak. Mikor nyugtalan voltál, énekeltem neked, megnyugtattalak, és elmondtam neked, mennyire szeretlek.

Mikor megszülettél, a karjaimban hordoztalak. Megpusziltalak, tartottalak, mellemre tettelek, hogy tudd, a világban béke, melegség és jóság van.

Később, kendőbe kötöttelek és a szívemhez közel hordoztalak. Közel tartottalak magamhoz, hogy halld, a szívdobogásom olyan, mint a tiéd, hogy mi egyformák vagyunk, te és én, és hogy soha sem kell majd egyedül sírnod.

Egy idő után a hátamon hordoztalak, hogy a világot bizalommal és örömmel szemlélhesd, miközben érzed, hogy tartozol valahova. Hogy a világ szépségeiben úgy gyönyörködhess, mint mindenki más, aki benne él.

Mostanában akkor hordozlak, mikor fáradt vagy, vagy pedig rettegsz valamitől. Hogy tudd, nem számít, mennyire vagy kimerült, vagy, hogy az élet mit tartogat számodra, mindig számíthatsz másokra, ha támogatásra vagy vigasztalásra van szükséged.

Mikor idősebb leszel, Kincsem, és életed kalandjai messze visznek a karjaimtól, tudd, hogy még utolsó órámban is hordozni foglak. A szívemben foglak hordozni, mert mindig velem vagy.
Mindig hordozni foglak.

(Christine Maguire)

By | 2022-06-07T11:44:38+00:00 2018 április 12.|Categories: Égiek útmutatása|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.