Loading...

Asztrozófiai elemzés titkai ~ Születéskori csillagos eged üzenetei

Mi is az Asztrozófia?

A csillagok üzeneteit az asztrozófia (csillagbölcselet) adja át. Az asztrozófia elemzés része a hagyományos asztrológiai elemzés, és ehhez még hozzáteszi a csillagképek, az univerzum üzeneteit. Tudnunk kell azonban, hogy úgy, ahogyan nincs két egyforma születés, nincs két egyforma üzenet sem. Mindenki részére van egy egyedi üzenet a csillagok részéről, ez pedig a születés pillanatában fogalmazódik meg, ezért a születés pillanata „szent”.

Az asztrozófia továbbtekint az asztrológiai horoszkópnál. Mint a csillagok kutatója, megmutatja számodra azokat a csodákat és üzeneteket, melyek által magas szinten tudod kezelni az Életed.

A csillagok világa arról hoznak üzenetet, hogy a tudattalan szintjén, a belső világodban, milyen módon éled meg egyes Életterületeidet. Mesélnek számodra arról, hogy születésed pillanatában az Égbolton lévő égitestek milyen csillagkép előtt haladtak el, és milyen energiákkal töltődtek fel. … Így lehetséges, hogy például egy Marsot mindannyian másképpen élünk meg, és másra tanít minket.

A csillagképek üzenete elmesélik számodra, hogy itt a földön milyen utat jársz be, életed egyes területein milyen irányba szeretnél fejlődni. A Csillagok világa az Égi törvények hordozói, a Szellemi üzenetek közvetítői.

Miben segít az Asztrozófia, a Csillagbölcselet?

Azokban a beragadt élethelyzetekben, amelyben nem találod a megoldást, a saját horoszkópod bepillantást adhat számodra, hogy milyen képességeket hoztál magaddal. … A csillagképek értelmezésével megértheted, milyen módon tudod magas szinten kezelni a helyzetedet. … Én mesélek a csillagok üzeneteiről, és Tebenned megszületik a válasz.

Segít abban, hogy megértesd milyen energetikai kapcsolatod van a szüleiddel, a társaddal, a gyermekeddel, illetve rálátást kapsz arra, hogy milyen kapcsolat van a gyermekeid között. Lehetőséget ad arra, hogy meglásd, gyermekeidben milyen képességek lakoznak. Ez segítséget ad a velük való kapcsolat rendezésében, illetve az iskola és hivatás választásában. Lehetőség van arra, hogy előre tervezzél. Lásd, hogy az adott időszakban milyen energiák lesznek körülötted. A Te döntésedtől függ, hogy ezeket hogyan használod ki. Betegség esetén feltérképezhető, hogy annak gyökere az életedben mikor keletkezett, mihez vagy kihez kapcsolódik. A felismerések és a megértések által erőt és megoldást kapsz a gyógyuláshoz.

Szeretettel várlak, ha szeretnéd megismerni Önmagad, és ha megoldást keresel az adott élethelyzetedben.
Esztergomi Gréta

 


A régiségben az asztrológus a tekintetét az égre emelte.

Fürkészte a planéták vándorlását a csillagok fényjelei előtt. A csillagos égbolt látványa semmihez sem hasonlíthatóan gyönyörű. A mai korok csillagfejtői már nem tekintenek a csillagokra, elegendő a számítógép monitorjára meredni…

Az asztrológus horoszkópot, az asztrozófus asztroszkópot készít. Egyszerűen nevezzük csak ezeket születési képletnek, melyet a születés vélt pillanatára állítunk fel, természetesen a születés helyének a figyelembe vételével. A születés pontos percét szinte senki sem tudja, mert amikor megszületünk, a környezetünk nem az óra nézésével van elfoglalva. Nekünk azonban a születés percre pontos idejéből szabad csak bármit is mondanunk! Az asztrológus és az asztrozófus az élet meghatározó eseményei alapján meg tudja határozni, és meg is kell hogy határozza, ki kell hogy számolja a születés pontos pillanatát. Csakis a képlet korrekcióját, pontosítását követően beszélhet érdemben a születés csillagábrájáról!

 

 

Nélkülözhetetlen az elemzés és persze előtte a pontosítás során is a személyes jelenlét! Az asztrológus így érzi, látja, hogy mit, mennyit, s hogyan mondjon azért, hogy a társ tényleg azt értse, amit a csillagok tudójának át kell adnia. Akkor és ott. Létrejön a kapcsolat. Megtörténik a beavatás.

A születés kozmikus pillanatát jeleníti meg az asztrozófus a ráhangoltság állapotában. Nem csak egyszerűen „horit csinál”, hanem szent égi jeleket vet papírra alkotásában, hogy az abból kikelő fénysugarak már a társat emelhessék. Ez az alkotás segíti a csillagfejtőt, mikor elemzi a hozzá forduló társának a csillagait, majd átadja a képletet, így a varázslatot őrző csillagábra már a társát segíti.

Ezotéria, spiritualitás, misztika, okkultizmus… Ebben a világban az a lényeg, hogy a pillanat szentségét hívjuk be, a magasabb világok felé fordulunk, de nem feledkezünk meg a hétköznapokról sem. A bennünk lakó „magasabb rendű” kezd el működni. … Az elemzés során a bennünk lakozó magasabb rendű szólítja meg a hozzánk forduló társunkban ébredő magasabb rendűt. Ehhez szükséges a személyes találkozó, ahol a pillanat varázslattá nemesedik. Ekkor jön létre a kapcsolat a két „magasabb rendű” között. Ezt hívjuk ünnepnek.

Az élet vándora már sokat tanult: El tudja dönteni, hogy elfogadja-e a horoszkópnak kinyomtatott printet, és a hozzá csatolt személyes találkozó nélkül fabrikált „elemzést” vagy … Vagy nem adja alább, s érezni akarja az igazi társa rezdülését, és szívének kozmikus ritmust idéző dobbanásait, kivel már a szférák muzsikáját is meg tudja hallani … Mert meg van erre is a lehetőség!

Áldás kísér Minket az Úton!
Paksi Zoltán
By | 2018-04-15T13:16:37+00:00 2018 március 29.|Categories: Égiek útmutatása|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.