Öntsünk tiszta vizet a pohárba …

Öntsünk tiszta vizet a pohárba …

ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

A víz maga az Élet.
Az Élővilág állapotára befolyással van, hogy mennyi és milyen minőségű víz áll rendelkezésre.
Minden, ami a vízzel érintkezik, átadja az energiáját a víznek.
Testünk tükörképe lesz annak a víznek, amit megiszunk.

Ebben a videóban sok mindent megtudhatsz a vízről:

 • A víz élettani szerepe az szervezetünkben
 • A vízfogyasztás szabályai
 • Milyen a tiszta víz?
 • Víztisztítási módszerek
 • A víz gyógyító ereje
 • A vízkristály csodája

Az egészséged érdekében fogyassz tiszta vizet!

INFORMÁCIÓS KRISTÁLY KERÁMIA
… a természetre hangolva …

Az Információs kristály kerámia összetevői:

kaolin (porcelánföld, magmás kőzet), …
hegyikristály, ametiszt, jáspis és más kristályok,
Himaláya só, Parajdi só,
diffúziós energia (a tér-idő-lélek és test kölcsönhatása)

Az Információs kerámia hatása a VÍZRE

Készítsük el az információs kerámiákkal az ivóvizünket!

Igyuk ezt a vizet, hiszen a víz maga az élet.

Víz elkészítése: Rakjuk ki a kerámiát 15 percre a napra (télen is), majd egy kancsó (üveg vagy kerámia, 1 liter) vízhez adjunk 10 db kerámiát. 15 percet hagyjuk állni, hogy az aktivizálási folyamat beinduljon. Ne fedjük le!

Az információs kerámiák 15 perc alatt megtisztítják és energizálják a vizet. A kerámiában eltárolt ősi, tiszta energiaminták felülírják a vízben meglévő információkat.

Az információs kerámiával kezelt víz íze lágyabb, selymesebb, olyan mintha forrásvizet innánk.

Krónikus vagy előrehaladott panaszok esetén a kerámiát óránként tegyük ki a napfényre és utána tegyük bele a vízbe. 15 perc elteltével már ihatunk a vízből. Igyunk óránként 1 pohár tiszta és energizált vizet.


Az Információs kerámiákkal kezelt víz hatásai
a SZERVEZETÜNKRE

 • Sejtszinten aktivizálja a testmembránokat, energizálja a testfolyadékot.
 • Segíti az ásványi anyagok bevitelét a szervezetbe.
 • Sejtszinten aktiválja az immunrendszert! Növeli a szervezet ellenálló képességét a környezet káros hatásaival szemben.
 • Javítja a szervezet regenerációs képességét.
 • Normalizálja a központi idegrendszert (koncentrációs zavar, alvászavar, migrén, depresszió, stressz … stb.)
 • Segít a vérnyomás helyreállításában, jótékonyan hat szív és keringési panaszok esetén.
 • Elősegíti a szervezet lúgosítását, helyreállítja az emésztést.
 • Segíti a szervezetből a nehézfémek és egyéb káros anyagok eltávolítását. … A nehézfémeket és az elszaporodott candidát kimossa a szervezetből.
 • Segít az ízületi fájdalmak, mozgásszervi betegségek, sebek, égések regenerálódásában! … Csökkenti a gyulladást és a fájdalmat a szervezetben. … Mindenféle fájdalom esetén alkalmazható (fej-, torok-, hát-, derék-, lábfájás … stb.) Fűzzük fel a kerámiákat egy szalagra, vagy láncra és rakjuk az érintett területre. … Láz esetén áztassuk a törölközőt a kerámiás vízbe és ezzel borogassuk be a testet. … A begyulladt szemet kerámiával kezelt vízzel borogassuk.
 • A kerámiával kezelt víz fogyasztása helyreállítja a bőr megfelelő vízarányát. Belülről is tisztítja a bőrsejteket, így a bőr kisimul és egyenletes lesz.
 • A bőrünk a legnagyobb szervünk és sokkal gyorsabban felszívódik minden a bőrön keresztül, mint a tápcsatornán, ezért fontos jó minőségű vízzel fürdeni. A kerámiával kezelt fürdővíz használatával megelőzhetőek a bőrbetegségek. … Fürdéshez: 30 db kerámiát rakjunk a kádba, 15 percig hagyjuk állni.

Az Információs kerámiákkal kezelt víz hatásai
a KÖRNYEZETÜNKRE

 • Használjuk főzésre, étel ízesítése (a benne található ásványi anyag információja miatt) … Készítsük ezzel a vízzel a kávét, a teát. Főzéshez ezt a vizet használjuk, az ételeket finomabbá varázsolja. … Főzés előtt érdemes a húst ebben áztatni, mivel az állatokat is hormonokkal kezelik, a kerámia ezt a negatív rezgést is átalakítja pozitív rezgésekké.
 • Használjuk vízkő képződésének a megelőzésére (mosógép, kávéfőző, vízforraló, stb). … Mosógépben is használhatjuk a víz lágyítására és a textíliák fertőtlenítésére. Tegyünk egy mosózacskóba 15 db kerámiát. Vasalóban a kerámiával kezelt víz használatával megvédjük a készüléket a vízkövesedéstől.
 • Hartmann vonalak, vízerek káros sugárzásának átalakítása …
  A lakásban lévő Hartmann sávokban és vízerekben való tartózkodás gyulladásokat, krónikus gyulladásokat idézhet elő és tarthat fenn. Megfigyelés, hogy az epilepsziás gyerekek fekhelye általában egy olyan helyen van, ahol a fej alatt egy Hartmann zóna csomópont van. … Különösen fontos, hogy az ágyunk energetikailag tiszta helyen legyen, hiszen ebben pihenjük ki a napunkat, éjszaka itt regenerálódik a testünk. … Hartmann vonalak és vízerek káros sugárzásának átalakítására tegyünk a párna vagy a fekhely alá 10-15 db kerámiát.
 • 98%-os védelmet nyújt a környezetünket átjáró elektromágneses sugárzásokkal szemben (adótornyok, wifi, mobiltelefon, tévé, számítógép, mikro sütő … stb.)
 • Háziállatok kezelése … Háziállataink is felismerik az egészséges vizet, és még az az állat is szívesen iszik belőle, amelyik egyébként eddig nagyon kevés csapvizet fogyasztott. … Akváriumban: tisztítja az akvárium vizét és a halainknak is nagyon jót tesz, a halak színesebbek és nagyobbak lesznek.
 • Növények kezelése … Locsold ezzel a vízzel a virágokat, szebbek lesznek tőle. De rendbe teszi a „gyenge”virágot is, ha a virág földjébe beleteszel 1 db kerámiagömböt.

Csomagolása: Egy tasakban 15 db kerámia található.
Tisztítása: havonta, egy pohár vízbe rakjunk olyan sót, amiben nincs kálium (pl. himalaya só) és egy jó negyed óráig hagyjuk állni benne a kerámiát, majd leöblítjük és már használhatjuk is.

Az egészséged érdekében fogyassz tiszta vizet!

Személyes ajánlás

Teljes szervezetünket megtisztítja!
Sejtszinten átmossa a szervezetünket. Saját magad is ellenőrizheted ezt. Hogy hogyan? A nyelvünk állapota pontosan megmutatja a belső szerveink állapotát. Egy hónapos rendszeres fogyasztás után Te is tapasztalhatod, hogy a nyelved tiszta lesz, a rajta lévő lepedékek megszűnnek, azaz a belső szerveid tisztulnak.
A fürdővizedben használva a bőröd felszínén is érezhetővé válik a változás, a bőrhibák lassan elhalványulnak, a bőr felszíne kisimul.
A tisztulási folyamat része, hogy lelki szinten is beindít egy tisztulási folyamatot. Ahogyan a Tested is megtisztul, a belsődben lévő zavaros érzéseket is elkezded tisztán látni. A szervezetünkben lévő tiszta vízben az érzelmi és szellemi gondolatok is láthatóvá válnak.
A kristályokban lévő ősi rezgések testi, lelki és szellemi szinten is felszínre hozzák Bennünk lévő ősi rezgéseket.

Szeretettel és Áldással, …
Esztergomi Gréta

By | 2018-05-07T10:39:30+00:00 2018 március 22.|Categories: Egészségesen élni|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.