Loading...

ÖNPROGRAMOZÁS… Hogyan alakítja az Életünket a Pozitív gondolkodás?

Mire jó az Önprogramozás?
Hogyan alakítja az Életünket a Pozitív gondolkodás?

Azt mindannyian tudjuk, hogy a mi hangulatunk hatással van a környezetünkre, ugyanakkor a környezetünkben lévő emberek és helyzetek is hatnak ránk.

Olyan ez, mint egy tükör. Ami Benned van, azt szórod a Társaidra, és azok válaszreakciói visszahatnak rád.

Ezért is fontos, hogy milyen a környezet, ami körbe vesz minket és legalább ilyen fontos vagy Te is ebben. Külföldi felmérések igazolják, hogy az Életünk kibontakozására és sikerességére több tényező van ráhatással.

10 %-ban ott van a Benned lévő képesség és tudás. Ez ugye az alap, mert hát mire is alapozhatnál.

40 % részt adja viszont az, hogy mennyire becsülöd és értékeled Magad,illetve mekkora az Önbizalmad, a Hited arra, hogy a tudásod és képességed alapján meg is tudod valósítani a célodat.

A fent maradó 50 %-ban, pedig … Mit gondolsz, mi számít ??? … Nos, a környezetedben lévő hatások és emberek adnak irányt az utadnak, a megvalósítási lehetőségnek. Tudni érdemes, hogy a negatív energiájú emberek és környezet akadályoznak abban, hogy sikeres legyél.


Hogyan is tudsz ebbe Te „beleszólni”?

Nézzük azt a bizonyos 10 %-ot: Az első dolog, hogy legyél tisztában a képességeiddel, mert erre építkezel. … Ha ebben bizonytalan vagy, akkor csak gondold át, hogy mi az, amit kedvvel és örömmel tettél az Életedben. Nos, azokban vannak a tehetségeid. … Ugye nem is olyan bonyolult. Ha ennél többre vagy kíváncsi, akkor az asztrológia és az asztrozófia segítségével, a csillagos Égboltod tükrében elmesélem Neked, mitől vagy TE KÜLÖNLEGES!

És mi adja azt a bizonyos 40 %-os? … Meg fogsz lepődni: azt is TE, sőt akár tágítani is tudod! Amikor tudatosan odafigyelsz arra, hogy hogyan élsz és gondolkodsz, akkor ezeket a határokat tudod tágítani.


Nézzük hogyan is tudod tágítani a határaidat?

Ide tartozik az Önbizalmad ereje. BÍZNI és HINNI abban, hogy Te képes vagy, Neked az jár. … Ezt kívülről senki nem adja Neked oda. Azáltal találod meg magadban, ha lépésről-lépésre haladsz előre és megteszed kicsiben, majd nagyban is a dolgodat. Egyszerűen Önmagad adod, az adott helyzetben. Ezt nagyon is érdemes előbb kicsi apró dolgokban meglépni, gyakorolni, mert csak akkor kapsz élesebb és nagyobb lehetőséget, ha már erre kész vagy.

Ehhez segít hozzá az Önprogramozás technikája, melyet ha komolyan veszel és tényleg csinálod is, akkor beépül a tudatalattidba, és létrehozza benned a Pozitív Énképet, amellyel már nagyot tudsz előre lépni.

Ahogyan a tudatalattidban megszületik a Pozitív Önkép, az Életre is már másképpen nézel. Máshogyan kezdesz ÉREZNI Önmagaddal és a lehetőségeiddel kapcsolatban. … És itt az „ÉREZNI”-n van a hangsúly. … Mert ezek az érzések vonzzák be azokat a környezeti elemeket, melyek segítenek az Utadon.

A Gondolataid helyes irányításával az Utadat formálhatod. … Jelölj ki magadnak egy Célt, és INDULJ el. Az Életed azáltal válik széppé, hogy ezt az Utat milyen módon teszed meg.

Mert bizony arra az 50 %-ra is hatással vagy. … Úgy bizony! A Titok itt rejlik.

A környezeted (társadalom, munkahely, család) sokszor szabályokkal bombáz és korlátokat állít fel neked, amiről azt mondja hogy szükségszerű és ésszerű. Ez egy negatív Énkép esetén visszafojtja az Embert. … De változik ez a hatás, akkor amikor már POZITÍV ÉNKÉPPEL és GONDOLKODÁSSAL rendelkezel.
A Te pozitív szemléleteddel már mindenben, – ami a környezetedben történik, játszódik -, nem a nehézséget, hanem a megoldások lehetőségét látod meg, és az erőforrásaidat a jó megoldás irányában mozdítod!
A GONDOLATAIDNAK hatalmas energiája van! … Ha ezt tudatosítod magadban, akkor rájössz, hogy Önmagadnak mekkora szerepe van abban, hogy merre halad az Életed!


Hogyan is hat az Önprogramozás?

Minden szó, gondolat teremt: energiát és az energiának megfelelő érzéseket.Amikor hangosan(!) olvasod a megerősítő mondatokat, gondolatokat, azokat az agyad befogadja, majd ez letárolódik a tudatalattiba is, ahol mindazokat a Benned lerakódott negatív információkat, melyeket a hosszú ideje tárolsz, azokat FELÜLÍRJA!

Mivel a tudatalattidnak nincs szűrője, ha valamit sokszor hall az előbb-utóbb felülírja azt a „programot”, ami éppen aktuálisan fut benne. … Pszichológiai, kinezológiai, katonai (agymosás!) és ezoterikus könyvek mindegyike egyöntetűen a minimum 21 napon át történő, napi rendszeres programozást írja elő, mivel ennyi idő kell, hogy a sejtinformációk átíródjanak.

POZITÍV REZGÉSEKET LÉTREHOZÓ,
a sejtinformációkat és a tudatalattit átíró MEDITÁCIÓK:

ÖNPROGRAMOZÁS az Életenergia emelésére
Depresszió és kimerültség esetén is

Ez a videó segít abban, hogy a legyengült energiáinkat felemeljük. Segít azokban az esetekben, amikor fásultak, kimerültek vagy depressziósok vagyunk.

A megerősítő mondatok olyan módon lettek felépítve, melyek kivezetnek a negatív érzelmi állapotból!

Nézd meg ezt a videót naponta legalább egyszer, 30 napon keresztül. (Ez naponta: 08 perc 32 másodperc) … Minden megerősítő mondatot olvass fel hangosan, így az időszak végén az itt kimondott kijelentések BEÍRÓDNAK a TUDATALATTIBA.


Egészség és Harmónia megteremtése
Az Élet mantrái OM Shanti 432 Hz

Ebben a videóban összegyűjtöttem azokat a TEREMTŐ kérdéseket és POZITÍV megerősítéseket, melyek emelik az Életminőségünket. … A TEREMTŐ kérdések titka, hogy az elhangzott kérdés az Örök Énedhez és a Teremtő Univerzumhoz és Forráshoz kerül, mely olyan válaszokat küld számodra, mely Neked szólnak és a Te sorsod részét hozzák el Neked.

A háttérben 432 Hz-en, az OM Shanti hallatszik. A 432 Hz-en alapuló zene jótékony gyógyító energiát továbbít, mely összhangba hoz a világegyetemmel.
OM SHANTI jelentése: Békében és Harmóniában vagyok a Világmindenséggel.


Szeretet Áldás * Önmagad elfogadása

Ez az Áldás segít abban, hogy Önmagad felé megnyílj és elfogad a teljes lényed. Fogadd el Önmagad! Szeresd mindazt, ami vagy!


Kívánom, hogy ezek a videók járuljanak hozzá ahhoz, hogy
EGÉSZSÉG és HARMÓNIA legyen BENNED és KÖRÜLÖTTED.

Találd meg Önmagadhoz az Utadat.

Az ÉLET a TIÉD, a VARÁZSLÓ TE VAGY! ॐ


Esztergomi Gréta
életút és életmód vezetés

+36 (30) 350 7547
email: angyalutja@gmail.com
skype: esztergomi.greta
http://csillagforras.hu/
www.youtube.com/user/csillagforras

By | 2022-06-07T11:47:22+00:00 2018 március 22.|Categories: Égiek útmutatása|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.