Loading...

Immunrendszer megtámogatása, az immunrendszerünk védelme ~ 2.szint

EMóció 7,84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrendkiegészítő ital, flavonoiddal

A bélrendszerünk tisztítása és a bélnyálkahártya rendbetétele (Mikrorostos gél) mellett, jöhet a jó bélflórával, flavonoidokkal és ásványi anyagokkal a szervezet feltöltése.

Emóció 7.84 összetétele: * cukornádmelasz, * fekete ribizli, * meggy és * kékszőlő héj kivonat sűrítménye, * tejsavbaktériumok (Lactobacillus plantarum, Propionibacterium, Fraudemreichii, Lactococcus lactis), * élesztőgombák (saccharonyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum), antioxidánsokat, gyógynövényeket (kamilla, rozmaring, zsálya), vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz.

Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, mely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat.

Az Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrendkiegészítő ital, mely az alábbi jótékony hatású anyagokat tartalmazza:

Effektív Mikoroorganizmusok (EM) – Egy olyan mikrobakeverék, amit körülbelül 20 éve fejlesztettek ki Japánban. Jóindulatú fotoszintetizáló baktériumokat, tejsavbaktériumokat, élesztőket tartalmaz nagy fajgazdagságban. Mentes mindenféle vegyszertől, vagy genetikailag módosított élőlényektől. Ezek a mikrobák képesek arra, hogy rothadás helyett erjedésnek indítsák a szerves anyagokat. Így mérgező anyagok, gázok helyett olyan bioaktív anyagok – vitaminok, antioxidánsok, aminosavak – termelődnek, melyek hasznosak a szervezet számára és erősítik természetes védekezőképességét. Csökkentik a savasodást, javítják az anyagcserét, összhangot teremtenek a szervezeten belül és nagyon kedvező mikroflórát alakítanak ki a bélben.

Probiotikumok (Lactobacillusok) – Olyan élő mikroorganizmusok, amelyek megfelelő mennyiségű bevitelük révén helyreállítják a bélflóra felborult egyensúlyát és támogatják az immunrendszer megfelelő működését, a kórokozókkal szembeni védelmet.

Antioxidánsok – Az antioxidánsok megakadályozzák a szervezetben a felesleges szabad gyökök felhalmozódását, így azok nem károsíthatják a sejteket. Kitüntetett szerepet tulajdonítanak nekik az öregedés lassításában és egyes betegségek megelőzésében.

Flavonoidok – Flavonoidok (az antioxidánsok egy csoportja) erősítik az immunrendszert, csökkentik a rossz koleszterin szintjét, csökkentik a hajszálerek törékenységét és áteresztőképességét, gyulladáscsökkentő hatásúak, és csökkentik az asztma, allergia, daganatok kialakulásának esélyét.

Az effektív mikroorganizmusok és a hozzájuk adagolt természetes antioxidánsok, flavonoidok visszaállítják a szervezet egyensúlyát, kiszorítják a kórokozók jelentős részét, segítenek fenntartani a jó közérzetet és erősíteni az immunrendszert.

Néhány példa kedvező hatásaiból:

  • antibiotikummal összefüggésbe hozható hasmenés megelőzése és kezelése,
  •  akut hasmenés és az ún. „utazók hasmenése” megelőzése,
  •  olyan gyulladásos bélbetegségek, mint a Crohn vagy az irritábilis bélszindróma (IBD) előnyös irányba való befolyásolása,
  •  immunrendszer erősítése,
  •  hajszálerek erősítése,
  •  allergia kialakulásának esélyét csökkentik,
  •  segítenek kialakítani és megtartani a bélflóra egyensúlyát,
  •  rövidítik a béltartalom bélcsatornán való áthaladási idejét, ezáltal segíthetik a székrekedés kezelését, csökkenthetik a haspuffadást,
  •  csökkentik az ún. rossz, azaz LDL koleszterin szintet,
  •  anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához.

Emóció 7.84 ajánlott adagolása: napi 1-2 alkalommal 30 ml – önállóan vagy 2 dl folyadékkal fogyasztható. Egy liter (kb. egy hónapnyi adagnak felel meg) már elegendő élő anyagot juttat a szervezetbe ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük.

Megelőzés céljára: napi egyszer; Probléma esetén: napi kétszer.

By | 2018-05-07T10:34:09+00:00 2018 március 22.|Categories: Egészségesen élni|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.