Loading...

Fogyó Hold hatása az életünkben

Fogyó Hold hatása az életünkben

A fogyó hold fázisában, a természetben és az emberi életben is
a leadás, a kilégzés, az erők és az energiák kiáramlásának ideje.

Hold helyzete:

A Hold folytatja Föld körüli keringését, miközben ismét közeledik bolygónkhoz. A Nap által megvilágított hányada jobbról balra egyre csökken. Amikor 22 nappal újhold után megint keresztezi a Föld Nap körüli pályáját, már csak a fele látható. Az utolsó negyedben a jobbra nyitott holdsarló napról napra keskenyedik, míg ismét beköszönt az újholdfázis.

Mindennapok:

Ez a szakasz az emberi elme lecsillapodásának időszaka.
Ilyenkor fordíts nagyobb figyelmet önmagadra, vizsgáld és tisztítsd meg gondolatait.
Átértékelheted az akadályok, nehézségek életedben betöltött szerepét, új terveket szőhetsz, gondolkodhatsz. Ez az időszakra alkalmas a legjobban a lakásod, a környezeted, a testbőröd, a lelked tisztítására és szépítésére. Szinte minden házimunka nagyobb sikerrel és kevesebb fáradtsággal végezhető el fogyó Holdnál.
A pihenés a feltöltődés kiváló időszaka ez. Legyél minél többet olyan környezetben és emberekkel, ahol és akikkel jól érzed magad.

Egészség, gyógyulás:

Ez a kiválasztás, a karcsúsítás és méregtelenítés időszaka, javul a szervezet energiafelhasználása. Most érdemes fogyókúrát, méregtelenítést kezdeni, mert csökken a tápanyagok felszívódása. A felesleges súlyok elhagyása, a fogyókúra ilyenkor a legeredményesebb. Fogyó hold idején csökken a fájdalomérzet, a műtétek is sikeresebbek, mivel a sebek gyorsabban gyógyulnak.

Kertészkedés:

A természeti energiák a gyökerek felé irányulnak. A talaj felvevőképessége megnő, ilyenkor érdemes elvetni például a gyökérzöldségeket. A trágyázás és az öntözés is igen hatékony.

By | 2018-05-07T12:19:01+00:00 2018 március 22.|Categories: Égiek útmutatása|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.