Loading...

Ezüst kolloid, a természet antibiotikuma

Ezüst Kolloid

Az Ezüst Kolloid több mint 650 féle baktériumot, vírust, gombát, és penészt képes elpusztítani. Vizsgálatok kimutatták, hogy szokatlanul gyorsan hat, kb. 5-6 perc leforgása alatt pusztítja el a kórokozókat.

Az Ezüst Kolloid egyedi tulajdonságai közé tartozik, hogy a kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstrészecskék hatására, mint ahogy ez az antibiotikum esetében gyakran előfordul.

Alfred Searle, az amerikai gyógyszerészkamara alapítója 1919-ben kiadott írása közli, hogy: “Az ezüst kolloid használata az emberek gyógyításában számos esetben meglepően sikeres volt. Belsőleg használva, szájon át, vagy bőr alá fecskendezve rendelkezik azzal az előnnyel, hogy gyorsan végez a parazitákkal anélkül, hogy a gazdára toxikus hatást gyakorolna.

Mi az Ezüst Kolloid?

Kolloidoknak nevezünk minden olyan részecskét, amelynek mérete 1-500 nm (nanométer) közé esik. Egy hasonlattal élve: egy kolloidszemcse mérete oly apró, hogy ha teniszlabda nagyságúra nagyítanánk, mellette egy baktérium öt emeletes háznak tűnne.

Az Ezüst Kolloid jelentős része nanoméretű (1-100 nm) részecskékből áll. Az Ag100, melyet természetes antibiotikumnak nevezünk, a lehető legtisztább ezüstöt tartalmazza (99,99%).

Hogyan hat?

Az ezüst kolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza.

A jó minőségű atomos kolloidális ezüstoldatnak nincsenek káros mellékhatásai, mivel testazonos részecskékről van szó. (A 19. és a 20. század fordulója táján a tudósok felfedezték, hogy a legfontosabb testnedvek – vér, nyirok – kolloidok.)

Az antibiotikumokkal ellentétben nem pusztítja el a természetes bélflórát.

A vastagbélben lévő bélflórát nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik!

Mindeddig nem tapasztalták, hogy a kórokozó mikroorganizmusok immunissá váltak volna az ezüst kolloid hatására. Segít meggyógyítani a megfázást, influenzát, tüszős mandulát, köhögést, torok-, arcüreg-, és tüdőgyulladást, hörghurutot, és más bakteriális fertőzéseket.

 

Alkalmazása

  •  A kolloidális ezüst gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén.
  • Sikeresen alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártya gyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére.
  • Rendszeres használatával megelőzhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe maszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését.
  •  Hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is.
  •  Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmulasztja.
  •  Felülfertőződés nélkül gyógyítja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre, pattanásos bőr kezelésére fantasztikus!
  •  Egy neves Magyar belgyógyász, Dr. Elek Csaba számos HPV vírussal fertőzött páciensét dokumentáltan, laboreredményekkel bizonyítottan kigyógyította ebből a vírusfertőzésből, mégpedig ezüstkolloid alkalmazásával.
    A méhnyakrák világviszonylatban és Magyarországon is a mellrák után a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. A HPV (humán papillómavírus) felelős érte. És bár kezelik, igazából nincs hatásos gyógymód ellene.
  •  Az ezüstkolloid megtisztítja a vizet: 1 literes palack vízhez, tegyél 1 teáskanál ezüstkolloidot. Várunk 5-6 percet, aztán fogyasztható!

Hogy maximálisan felszívódjon, evés előtt 5-10 perccel vegyük be.
Általános adagolása: Felnőttek napi adagja 2×1 teáskanál, gyerekeké 1 teáskanál (5ml).

Minden esetben egyénenként tesztelni javasolt, mennyi ideig, milyen adagolásban szükséges használni.

FONTOS:

  • Fémkanalat ne használj!
  • A kolloid oldatot ne nyeld le egyből, hanem hagyd egy idegig a szádban, a nyálkahártyán keresztül azonnal felszívódik.

A jó minőségű ezüstkolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták!
Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.

By | 2018-05-07T10:34:41+00:00 2018 március 22.|Categories: Egészségesen élni|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.