Loading...

Az Önprogramozás tapasztalatai

Sokan jeleztetek számomra vissza arról, hogy az Életetekben mit adott az Önprogramozás videó. Voltak akik személyesen voltak nálam és elmesélték az élményeiket, voltak akik online beszélgetések során számoltak be a tapasztalataikról, és voltak akik e-mailben vagy a YouTube felületén adtak visszajelzést. Köszönöm mindenkinek, hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat.

Az „ÖNPROGRAMOZÁS az Életenergia emelésére – Depresszió és kimerültség esetén is” videó elérhetősége:


A visszajelzések alapján nézzük milyen módon hat az Önprogramozás?

Azok számára, akiknek az Életük rendben működik, és videóval Önmagukat szeretnék erősíteni, azok arról számoltak be, hogy Önmagukra találtak és életükben felerősödött a belső harmónia.

Akik már megtalálták a belső egyensúlyt és harmóniát, azoknak ajánlom még, hogy az „Egészség és Harmónia megteremtése” videóval folytassák az Önfejlesztésüket:


Önprogramozás nehéz Élethelyzetekben, a kiút megtalálása

Akik az Életük mélypontján kezdték el használni az Önprogramozást, egy belső átalakulási folyamatot éltek meg.

  • Az első héten maguk a mondatok olvasása is „nehéz” volt. Érdemes megfigyelned melyik mondatokat tudod nehezen magadévá tenni, mert ott és azokkal van most dolgod. Az első 7 naptudati szinten kezd dolgozni a belső világunkban. Még nem érzünk fizikailag semmit, de az akarat visz minket előre, mert a CÉL, hogy ki akarunk jutni a mélypontról.
  • A második héten már nem okoz gondot a szöveg olvasása. Ekkor a mondatok hangsúlya és a vele kapcsolatos érzéseink kezdenek működésbe lépni. Figyeld meg melyik nap melyik mondat érint meg és nézz bele a lelkedbe, hogy a mondat üzenete mit jelent Neked. Ezen a héten lélekszintenmozdulnak meg az energiák.  A 14 napos Önprogramozás egy határ, ahol már érezzük, hogy valami megmozdult bennünk, elkezdünk „újra érezni” az Életünk iránt.
  • A harmadik héten indul el a fizikai szintű manifesztálódás. Mindaz, ami az előző 2 hétben elindult változás, most kezd formát ölteni a tudatunkban. Kezdjük másképpen látni a helyzetünket. Ilyenkor már ERŐ van abban, hogy a megoldások irányába fordulunk. A 21. nap után fizikailag a sejtjeinkben már ezek az új rezgések vannak jelen.
  • A negyedik hét a változás elindításának megerősítésére szolgál. Hisz a beindult folyamat akkor lesz tartós, ha az elindult változást erősítjük és tudatosítjuk.

Azok számára, akik egy nehéz érzelmi-, élet-, vagy egészségügyi helyzetből keresik a kiutat, azoknak javaslom, hogy az Önprogramozás videó mellett naponta használják az „Szeretet Áldás * Önmagam elfogadása” videót is:

Ahogy eltelik az 1 hónap kész vagy az ÚJ minőségekre.

Vannak, akik 3-4 hét eltelte után kerestek meg, hogy felkészültek arra, hogy szembenézzenek életük azon pontjával, mely fogva tartotta Őket.

Ekkor már nyitottá válsz a változásra és szeretnéd tudni mire figyelj oda.

A születési horoszkóp alapján, ha erre szükség van, akkor az orvos asztrológiai feltérképezéssel együtt, a születéskori csillagos ég üzenetei tükrében megmutatom Neked, hogy milyen erőkkel tudsz együttműködni, milyen módon tudsz lépni az Életében.


Ha többet szeretnél tudni arról, hogy hogyan is működik az Önprogramozás, hogyan alakítja át az Élünket a pozitív gondolkodás, akkor itt olvasd tovább:

http://csillagforras.blogspot.hu/2013/10/onprogramozas-hogyan-alakitja-az.html

Kívánom, hogy ezek a videók járuljanak hozzá ahhoz, hogy
EGÉSZSÉG és HARMÓNIA legyen BENNED és KÖRÜLÖTTED.

Találd meg Önmagadhoz az Utadat.

Az ÉLET a TIÉD, a VARÁZSLÓ TE VAGY! ॐ


Esztergomi Gréta
életút és életmód vezetés

+36 (30) 350 7547
email: angyalutja@gmail.com
skype: esztergomi.greta
http://csillagforras.hu/
www.youtube.com/user/csillagforras

By | 2022-06-07T11:47:29+00:00 2018 március 22.|Categories: Égiek útmutatása|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.