Loading...

A Karma tanítása – Mit üzen a Sorsunk?

A Karma tanítása – Mit üzen a Sorsunk?

Minden nap új napra ébredünk, de minden nap a régi életünket folytatjuk. … Te is arra a napra ébredtél most, amit előzőleg megteremtettél meg magadnak tegnap, az utolsó héten, az előző életedben.

A Karma a Lélek megéléseinek összekötője. A Jeleneddel összekötöd a tegnapot és a holnapot, … A létezésedben összekötöd a Múltat és a Jövőt.

Ha meg akarod érteni a karmádat, akkor emlékezned kell arra, hogy mit cselekedtél tegnap, a múlt héten, a gyermekkorodban, az előző életeidben.

A Világ olyan, amilyennek Te teremted meg.

A Világmindenségben Össze vagyunk kötve. Semmi sem működik Önmagában. A saját és a többiek sorsa egymásba fordul. Hatunk egymásra. Az én, a te és a többiek jövője egy irányba tart, hiszen Minden egy. Az egység részei vagyunk. A Világmindenségben mindenütt és mindenhol … semmi sem történik csak úgy egyszerűen. … Egyik történésből következik a Másik, és így hömpölyög a téren és időn át. … Mert folyamatosan teremtesz.

A mostani életed is Te teremtetted meg Magadnak. Azt találod meg körülötted, amit Te hoztál létre az előző pillanatban, percben és visszafele Térben és időben. … Amivel megtöltötted a múltadat, azok tükröződnek most vissza a Saját és a Társaid viselkedésében, érzéseiben.

Amit cselekszel és teszel, sőt amit gondolsz, befolyással van az Életedre. A saját gondolataiddal és érzéseiddel formálod magad körül a Világot, mert minden pillanatnyi gondolatod és szándékod magában hordozza annak következményét. … Elvihet a düh, a mohóság irányába, vagy a szeretet és az együttérzés irányába.

A MÚLT tapasztalatai segítségével alakítod a Jelent, és a mostani választásaiddal és döntéseiddel építed a Jövőt. Ahogyan most élsz, az a jövőd magja, most hozod létre a jövődet.


A Karma tisztítása

Mi van a múltból hozott és a mostani életedben létrehozott karmával?

A karmát úgy tudod kitisztítani, ha most tisztán és tudatosan cselekszel. Ha folyamatosan ügyelsz a tetteidre és a gondolataidra, akkor a jövőben eljöhet az a pillanat, amikor már nem lesz mit tisztítani.

Ha szabad akarsz lenni, légy tudatos. Te döntesz arról, mit hogyan élsz meg. Ez a szabad akarat. A Saját jelen Életedben teremtsd meg a Harmóniát. Élj és cselekedj úgy, ahogyan Másoktól is elvárnád. Minden amit elindítasz – a jó és a rossz dolgok egyaránt -, vissza fognak térni hozzád valamilyen formában, … a következő napon, a következő években vagy a következő Életeidben.


Ne feledd:

A Világ olyan, amilyennek Te teremted meg.

·٠• ☆ •٠·

Ha szeretnéd megismerni és megérteni a SAJÁT KARMÁDAT,
milyen KARMIKUS FELADATOKAT HOZTÁL MAGADDAL jelen Életedben,
merre tart az Utad, és milyen módon tudod tisztítani a karmádat, …

szeretettel várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen.

Szeretettel és Áldással …

Esztergomi Gréta

By | 2022-06-07T11:45:42+00:00 2018 március 22.|Categories: Égiek útmutatása|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.