Loading...

Rák jellemrajza

… A Rák …

Lelki Intelligencia

Mindenki egyedi és különleges. Ez így van.
Mégis vannak jellemző vonások egy-egy jegy szülötteire. Olvasd kellő humorral. 🙂

Lássuk mi jellemző egy Rák minőségre …

A Rák nagyon érzékeny mások igényeire, rendkívül gondoskodó és vadul védelmez.

Ők leginkább érzelmekből vannak formálva. A memória, képzelőerő és a megérzések minden rák értékes kincse, amelyek szerint életüket alakítják. Igaz, azok a rákok, akik a gyermekkorhoz kötődve még elevenen őrzik a szerzett elveket, még elég félénkek és érzékenyek. Ők, intenzív érzéseik miatt és múltbeli sérüléseik miatt igen szubjektívekké válhatnak.

Az idősebb rák csillagjegyek viszont, akik spirituális vonalon mozognak, érzelmeik segítségével egyre több olyan értékes dolgot fedezhetnek fel, amelyek segítenek majd nagy dolgokat véghezvinni. A rákok képzelőereje egyedülálló, amely művészeti tárgyakban segíti őket.

A rák igazi valója mélyen belülről fakad, az érzelmek és lélek szintjéről. A rák egyszerűen megérzi, mikor kell cselekednie, mikor kell változtatnia, és milyen döntéseket kell hoznia. Ezért sokszor hagyatkozik ösztöneire.

Hogyan indul el a hegyre egy Rák?

Jézusom, ez egy óriási hegy! Gyerekek, van mindenkinél túracipő? Bot? Botok kellenek! Meg kötszer, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő, ívóvíz, étel. Nehogy valaki rosszul legyen! Senki ne szedjen fel gombát, vagy virágokat, nem ismerjük őket, mi van, ha mérgezőek? Van nálam kalcium, ha valakinek rohama lenne! És sapka is kell, fúj a szél!

Isten ajándéka a Ráknak

Te fogod az embereket érzelmekre tanítani. Megmutatod, mi az öröm, mi a bánat, mi a sírás és a nevetés. Ehhez adok neked ajándékba családot, te leszel a családcentrikus, aki sosem marad gyökerek nélkül.

Gyenge pontja, amire érdemes odafigyelni

Nagyon érzékeny és hangulatai is igen ingadozóak. Nehezebben veszi észre, és nehezére is esik elismerni, hogy talán az is lehet, ő volt az, aki előbb bökött. Ha bele állsz a vele való konfliktusba valószínűleg csak még jobban meg fog sérülni, ha nem, azt veszi zokon, hogy nem vagy képes vele megoldani a konfliktust. Vele a legjobb, ha a békére törekedsz, az egyensúlyra, és még csak a vita küszöbét sem lépitek át.

By | 2018-05-07T13:34:47+00:00 2017 június 26.|Categories: Égiek útmutatása|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.