Loading...

Ikrek jellemrajza

… Az Ikrek …

Mindenre kíváncsi és nyitott

Mindenki egyedi és különleges. Ez így van.
Mégis vannak jellemző vonások egy-egy jegy szülötteire. Olvasd kellő humorral. 🙂

Lássuk mi jellemző egy Ikrek minőségre …

Sokoldalú a szellemisége. Tele van ötletekkel, és természetes módon foglalkozik egyszerre több mindennel.

Kíváncsiságukból fakadóan, az ikrek igyekeznek minden területről ,,felszedni” és tanulni valamit, amivel kapcsolatba kerülnek, így könnyen lehet, hogy nem marad idejük ezekben elmélyülni. Egyszóval: mindenhez értenek egy kicsit. Legértékesebb kiváltságuk azonban az, hogy a bennük rejlő sokszínű tudást azonnal és hatékonyan tudják közvetíteni másoknak is.

Az ikreknek igazi, eleven intelligenciájuk van. Rengeteget beszélnek, különleges humorérzékük és folyékony beszédük révén bárkivel megtalálják a hangot.

Gyorsak, pillanatok alatt ugranak egyik témáról a másikra, minden érdekli, ami körülveszi őket. Szeretnek információkat gyűjteni utazásaik során, kreatívak és néha vonzza őket a művészet és a kultúra. Kiváló írók és szónokok is lehetnek.

Azta, de király! Nézzétek! Itt van egy hegy! Úristen, tudjátok ti, mi mindent lehet egy hegyen csinálni? Bújócskázni, hegyi patakokból inni, gombát szedni, azt kiabálni, hogy hahó és hátha visszajön egy visszhang, és számháborúzni, meg harkályt látni! Isteni móka! Gyertek, gyertek, siessetek, senki ne maradjon ki a muriból! Remélem, jól áll a hajam egy számháborúhoz. Áh, biztosan jól áll, menjünk már!

Isten ajándéka az Ikreknek

IKREK, te kérdéseket kapsz, válaszok nélkül, s megkapod a tudást, hogy megtaláld, megértsd a válaszokat, bármit is mondanak, vagy hallgatnak el mások. Te képviseled majd a kiváló megfigyelést és észt egy csapatban.

Gyenge pontja, amire érdemes odafigyelni

Ha nem értesz meg egy Ikrek embert, azt ő érezni fogja, és magára veszi. Fontos, hogy a vele kapcsolatos nézeteidet, a lehető legkörültekintőbben fogalmazd meg, mert őt akaratlanul is könnyen meg lehet bántani. A legkisebb ártatlan megjegyzés, építő kritika esetén is úgy érezheti, nem veszed őt elég komolyan.

By | 2018-05-07T14:03:25+00:00 2017 június 8.|Categories: Égiek útmutatása|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.