Loading...

Delfinek gyógyító ereje

A delfinek kozmikus hírnökök, fény- és örömhozó, emlékező lelkek, akik a Sziriuszról érkeztek a Földre.

A delfinben ott tükröződik a Világmindenség Öröme és Szeretete.

A látványuk, a lényük, a hangjuk, a vidámságuk, a szervezett közösségben élésük, ahogy az egy csoporthoz tartozó delfinek egymás között kommunikálva halásznak. „Egy mindenkiért, mindenki egyért! – boldog társas kapcsolatban élnek. Azonban a leghatalmasabb, ahogy ősidők óta segítik az embereket. Mitológia történetek őrzik, hogyan mentették meg a bajba jutott hajósokat, hogyan vezették őket a szárazföld irányába és ez ma sincs másképp. Hány történet van arról, ahogy bajba jutott embereket védelmezik.

A delfinek szonár képességükkel, vagyis a hangjukkal látnak, mégpedig holografikus módon. A tudósok bebizonyították, hogy a szonár áthatol az anyagon. Valóságos domború képeket készítő röntgengép. A Doppler effektust felhasználva (mozgó tárgy rezgésszám változásának görbéje), a visszhang révén képesek látni a testben lévő legfinomabb áramlásokat is.

A delfinek a teljes agykapacitásukat használják. Aki megfigyeli a delfinek mozgását a vízben, az láthatja, hogy gerincük egyenes, idegi reakcióidejük azonnali, spontán összhangban élnek önmagukkal és a környezetükkel. Testük rugalmasan reagál minden helyzetre és szükségletre. Amikor megmozdítják az uszonyaikat, akkor a mozdulatok, idegrendszerük vezérletével, finom hullámokban végigfutnak a testükön anélkül, hogy görcsökbe, vagy izomfeszültségekbe ütköznének.

A frekvenciájuk alapján 4 féle agyhullámot különböztetünk meg: alfa, béta, theta, delta. A delfinek képesek arra, hogy olyan állapotban létezzenek, amiben mind a négy agyhulllám szinte egyszerre képes működni (alpha, beta, theta, és delta). A beta állapot megengedni, hogy logikusan tudj gondolkodni, figyelő, aktív állapot. Az alpha állapotban el tudsz lazulni és pihenni, és stresszmentesnek érezheted magad. A theta állapot hozzájuttat a gyógyuláshoz, és megadja a lehetőségét annak, hogy hozzáférhetsz az „Isteni” részedhez is.

Ez azt jelenti, hogy ha mindegyik egyszerre működik, egyszerre tapasztalják az összes állapot hatását, vagyis: élnek, mozognak és kommunikálnak, közben relaxált és békés állapotban vannak, és mindeközben kapcsolatban állnak az Isteni részükkel is.

A delfinek gyógyító ereje …

☆ A delfin által kibocsájtott hangok, vibrációk jótékony hatással vannak az emberi AGYRA, az emberi ENERGIAMEZŐRE.

☆ ERŐT és HITET ad az embereknek a gyógyuláshoz, változáshoz, az élet választásához.

☆ A delfin által létrehozott frekvenciák felébresztik az ÉRZELMI KÖZPONT-ot.

☆ Megnyitja az utat lelkünk olyan mély és elrejtett részeibe, ahol a SZABADSÁG, önfeledt játék, spontaneitás és kreativitás forrása rejtőzik.

☆ Feloldja és kitisztítja az ÉRZELMI BLOKKOKAT, lecsillapítja az érzelmeink hullámzását, kitisztítja a gondolatokat.☆

☆ A delfinek által megtapasztaljuk a gondtalanság élményét, az ITT és MOST pillanatát, a tiszta, játékos Énünket.

A DNS meditációban (16:50 perctől) a delfinek gyógyító energiáit élvezheted …

By | 2018-05-07T14:04:51+00:00 2017 május 24.|Categories: Egészségesen élni|Tags: |
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.